Έρευνα LLM στο δημόσιο διεθνές δίκαιο

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Έρευνα LLM στο δημόσιο διεθνές δίκαιο

University of Amsterdam

Το διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο στοχεύει να δώσει στους φοιτητές γνώσεις και κατανόηση των θεμελιωδών αρχών του διεθνούς διεθνούς δικαίου, με ιδιαίτερη έμφαση σε βασικούς τομείς του διεθνούς κράτους δικαίου.

Οι σπουδαστές του Διεθνούς Δημοσίου Δικαίου του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης θα ασχοληθούν με ζητήματα νομικής επιστήμης και διεθνούς νομικής έρευνας και θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους για διεξαγωγή θεμελιώδους και εφαρμοσμένης έρευνας. Οι απόφοιτοι του Ερευνητικού Δασκάλου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιταχυνόμενη τριετή διδακτορική διατριβή.

Πρόγραμμα σπουδών

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, οι φοιτητές κατανοούν τα θεμέλια του δημόσιου διεθνούς δικαίου και ειδικότερα του διεθνούς κράτους δικαίου. Κατά το δεύτερο έτος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ειδικευτούν σε ένα θέμα στο πλαίσιο του διεθνούς κράτους δικαίου, για παράδειγμα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του ποινικού δικαίου ή του ανθρωπιστικού δικαίου.

Πρώτος χρόνος

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, οι φοιτητές κατανοούν τα θεμέλια του δημόσιου διεθνούς δικαίου και ειδικότερα του διεθνούς κράτους δικαίου. Επίσης εκπαιδεύονται σε θεωρίες και μεθόδους νομικής έρευνας. Υπό την εποπτεία ενός ανώτερου ερευνητή, οι φοιτητές αποτελούν μικρές ομάδες που συμβάλλουν σε ερευνητικά έργα που διεξάγονται στο πλαίσιο του Κέντρου Διεθνούς Δικαίου του Αμστερνταμ (ACIL). Οι μάστερ τάξεις βοηθούν τους μαθητές να βελτιώσουν τις ικανότητες γραφής, παρουσίασης, συζήτησης και επιχειρηματολογίας.

Δεύτερη χρονιά

Κατά το δεύτερο έτος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ειδικευτούν σε ένα θέμα στο πλαίσιο του διεθνούς κράτους δικαίου, για παράδειγμα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του ποινικού δικαίου ή του ανθρωπιστικού δικαίου. Αυτό μπορεί να γίνει στο Άμστερνταμ ή σε μια ξένη σχολή νόμου στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή αλλού. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε ένα ερευνητικό σεμινάριο και παρακολουθούνται εντατικά καθώς διεξάγουν έρευνες για τις διατριβές τους. Οι διατριβές αναμένεται να πληρούν υψηλά ακαδημαϊκά και επιστημονικά πρότυπα.

PhD επιλογή

Οι απόφοιτοι του Ερευνητικού Δασκάλου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιταχυνόμενη τριετή διδακτορική διατριβή.

Προοπτικές καριέρας

Αυτό το πρόγραμμα Master's Master εκπαιδεύει τους σπουδαστές για μια καριέρα ως ερευνητής, είτε μέσα είτε έξω από τον ακαδημαϊκό κόσμο. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γράψουν μια διατριβή. Λόγω του συνδυασμού της κατάρτισης στο ουσιαστικό δίκαιο, των αναλυτικών δεξιοτήτων και του θεωρητικού προβληματισμού, οι σπουδαστές θα έχουν άριστες προοπτικές ή διάφορους τύπους διεπιστημονικά απαιτητικών σταδιοδρομιών στο δημόσιο διεθνές δίκαιο. Οι απόφοιτοι μπορούν να περιμένουν να εργαστούν για διεθνείς οργανισμούς, κυβερνητικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια, διεθνή και εθνικά δικαστήρια και δικηγορικά γραφεία.

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις επικοινωνήστε με το Γραφείο Εκπαίδευσης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
24 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 10.450 ευρώ ετησίως.
Locations
Κάτω Χώρες - Amsterdam, North Holland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Amsterdam, North Holland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών