Περίληψη μαθήματος

Αυτό το μάθημα σας παρέχει τα θεμέλια θεμελίωσης που απαιτούνται για να αποκτήσετε ένα πτυχίο ειδικής νομικής μαζί με την ευκαιρία να περάσετε ένα χρόνο σπουδών σε ένα από τα πανεπιστήμια συνεργατών μας στην Ευρώπη, να αποκτήσετε γνώση άλλων νομικών συστημάτων, να ζήσετε μια άλλη νομική κουλτούρα, να ενισχύσετε την ευρωπαϊκή σας γλώσσα τις δεξιότητες και την ανάπτυξη διεθνών δεσμών.
Το πτυχίο νομικής θεωρείται πολύτιμο από μια ποικιλία εργοδοτών, όπως είναι η γνώση ενός άλλου ευρωπαϊκού νομικού συστήματος και μιας άλλης ευρωπαϊκής νομικής γλώσσας. Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για μια σειρά νομικών σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής ως δικηγόρος ή δικηγόρος, δικηγόρος, υπάλληλος, δικαστήριο ή νομικό στέλεχος. Οι απόφοιτοί μας ασχολούνται επίσης με τη νομική διερμηνεία, τη δημόσια διοίκηση, τους διεθνείς οργανισμούς, τις ΜΚΟ και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Όταν υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να αποδείξετε την ικανότητά σας για σπουδές ευρωπαϊκών γλωσσών, αλλά αυτό δεν χρειάζεται αναγκαστικά να λάβει τη μορφή τυπικής πιστοποίησης. Ανάλογα με τις γλωσσικές δεξιότητές σας, ενώ στο εξωτερικό μπορείτε να σπουδάσετε στα αγγλικά ή σε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα. Η κινητικότητα των φοιτητών πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.
Παράλληλα με τις νομικές ενότητες θεμελίωσης που απαιτούνται για ένα πτυχίο ειδίκευσης, θα μελετήσετε μια ευρωπαϊκή γλώσσα κατά το πρώτο και το 2ο έτος (πιστωτικά επίπεδα 4 και 5) για να προετοιμαστείτε για σπουδές σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Στο Έτος 2 θα μελετήσετε επίσης μια ενότητα ειδικών για το Αστικό Δίκαιο και τα Νομικά Συστήματα, για να κατανοήσετε τους αστικούς νόμους ενόψει του έτους στο εξωτερικό.
Στη συνέχεια, θα περάσετε δέκα μήνες μελετώντας το δίκαιο σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας στην ΕΕ, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα νομικών μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και άλλων που διδάσκονται στα αγγλικά. Έχουμε ιδρύματα-εταίρους στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία και τη Σουηδία. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της χρονιάς σας στο εξωτερικό, θα επιστρέψετε στο Westminster το 4ο έτος για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.
Διδακτικές διαλέξεις, συζήτηση σεμιναρίων, παρουσιάσεις σε τάξεις, προσκεκλημένοι ομιλητές και πρακτικές ασκήσεις.
Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν ανοιχτές και κλειστές εξετάσεις βιβλίων, εξετάσεις στην τάξη, προφορικές παρουσιάσεις και γραπτά μαθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΑυτό το μάθημα είναι πτυχίο νομικής και οι απόφοιτοι που επιθυμούν να γίνουν δικηγόροι ή δικηγόροι τυγχάνουν απαλλαγής από τους επαγγελματικούς φορείς.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • A Επίπεδα - BBB
 • Διεθνές Απολυτήριο - 28 βαθμοί
 • Pearson BTEC Επίπεδο 3 Διευρυμένο Εθνικό Δίπλωμα - DDM
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης - Περάστε με 45 μονάδες στο Επίπεδο 3 με τουλάχιστον 36 Πιστωτικές Μονάδες 3 Επίπεδο στην Αξία ή Διακρίσεις

GCSE ελάχιστο βαθμό 4 (βαθμός C στο σύστημα βαθμολόγησης πριν από το 2017) στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα χρειαστείτε ένα βαθμό IELTS 6,0, με βαθμολογία 6,0 σε κάθε στοιχείο.

Προτιμούμε τους αιτούντες να έχουν αποδεικτικά στοιχεία για την επιτυχή απόκτηση γλωσσών σε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα, όπως ένα GCSE ή ένα ευρωπαϊκό προσόν, ωστόσο οι αιτούντες χωρίς αυτό μπορεί μερικές φορές να ληφθούν υπόψη.

Eu / Διεθνές

 • Διεθνές Απολυτήριο - 28 βαθμοί

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα χρειαστείτε ένα βαθμό IELTS 6,0, με βαθμολογία 6,0 σε κάθε στοιχείο.

Κέντρο ανάπτυξης καριέρας

Το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας έχει μόλις επιλεγεί για την Υπηρεσία Καλών Πανεπιστημιακών Καριέρας στα Βραβεία Εθνικής Προπτυχιακής Αγορών για το 2017.

Με ένα αυξανόμενο δίκτυο πάνω από 3.000 εργοδότες σε όλο τον κόσμο και μια ομάδα έμπειρων συμβούλων σταδιοδρομίας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε.

Το 2015-16, βοηθήσαμε περισσότερους από 1.500 φοιτητές να βρουν τοποθετήσεις εργασίας σε διάφορους τομείς, με 250 εργοδότες να παρακολουθούν 14 δεξιότητες στις πανεπιστημιουπόλεις και επαγγελματικές εκθέσεις.

Ως φοιτητής του Westminster, θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και αφού αποφοιτήσετε.

Μπορουμε να σας βοηθησουμε:

 • βρείτε τοποθετήσεις που σχετίζονται με την πορεία σας
 • να βρουν εργασία μερικής απασχόλησης / διακοπές, τοποθέτηση και μεταπτυχιακές σπουδές, συμπεριλαμβανομένης της εθελοντικής εμπειρίας
 • βρείτε διεθνείς ευκαιρίες για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας
 • αγοράστε τον εαυτό σας αποτελεσματικά στους εργοδότες
 • γράψτε καλύτερα βιογραφικά σημειώματα και έντυπα αιτήσεων
 • να αναπτύξετε τις συνεντεύξεις και τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες
 • προγραμματίζετε την καριέρα σας με τους συμβούλους σταδιοδρομίας μας
 • να γνωρίσετε τους εργοδότες και να εξερευνήσετε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας στις εκθέσεις εργοδότη, τις παρουσιάσεις σταδιοδρομίας και τις εκδηλώσεις δικτύωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Westminster »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,400 GBP
διεθνής - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ: £ 9.250 (ανά ακαδημαϊκό έτος)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη