Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποτελεσματική νομική μελέτη μετά το JD παρέχει την ευκαιρία να διερευνηθούν σε βάθος τομείς του νόμου μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος διδασκαλίας από τους κορυφαίους ειδικούς σε ένα διεγερτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Στο Southwestern Law School , προσφέρουμε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα Master of Laws (LL.M.) που εκπληρώνει αυτή την υπόσχεση.

Ευέλικτο γενικό LL.M. Το πρόγραμμα στις εξατομικευμένες μελέτες έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ήδη αποκτήσει πτυχίο νομικών στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό και θα ήθελε να επεκτείνει τις νομικές σπουδές τους σύμφωνα με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους.

Ως φοιτητής στο LL.M. του Southwestern. πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα σπουδών από μια σειρά από πάνω από 150 μαθήματα που εστιάζονται στον τομέα του δικαίου που θα σας ωφελήσουν περισσότερο. Πάνω από το ένα τέταρτο της σχολής μας έχει διεθνή εμπειρία. Το LL.M. πτυχίο απαιτεί 24 ώρες πίστωσης μετά από JD μαθημάτων και μπορεί να ολοκληρωθεί είτε με πλήρη ή μερικής απασχόλησης και μπορεί να αρχίσει το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυναμική μητροπολιτική τοποθεσία του Southwestern στο κέντρο του Λος Άντζελες και να είστε μέλος μιας κοινότητας που έχει παραγάγει ιχνηλάτες και ηγέτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι 10.000 αποφοίτοι του νομικού σχολείου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 25 άλλες χώρες περιλαμβάνουν εξέχοντες δημόσιους αξιωματούχους - από μέλη του Κογκρέσου σε δημάρχους και πάνω από 200 δικαστές - καθώς και ιδρυτές μεγάλων δικηγορικών γραφείων από ακτές προς ακτές και γενικούς συμβούλους πολυεθνικών εταιρειών.

LL.M. Απαιτήσεις για το πτυχίο

Για να είστε κατάλληλοι για το LL.M. βαθμό, οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν 24 ώρες πίστωσης των μαθημάτων μετά την JD, 12 από τα οποία πρέπει να κερδηθούν στο Southwestern. Έως 30 μονάδες μπορούν να εφαρμοστούν στο LL.M. βαθμός. Τα μαθήματα που έχουν ληφθεί προηγουμένως για πιστοποίηση για JD ή ισοδύναμο πτυχίο δεν θα υπολογίζονται για το LL.M. βαθμός.

Πλήρεις φοιτητές:

Πάρτε 8 έως 16 μονάδες ανά εξάμηνο? συνήθως ολοκληρωμένο πτυχίο μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Μαθήματα μερικής φοίτησης:

Πάρτε 2 έως 7 μονάδες ανά εξάμηνο? συνήθως ολοκληρώθηκε σε δύο ακαδημαϊκά έτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι διεθνείς φοιτητές για τις θεωρήσεις F1 υποχρεούνται να διατηρούν πλήρη εγγραφή.

Όλοι οι μαθητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα για το LL.M. εντός τεσσάρων ετών. LL.M. οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα με τους σπουδαστές JD της Southwestern και έχουν την ευελιξία επιλογής μαθημάτων που προσφέρονται την ημέρα ή το βράδυ. Το Southwestern προσφέρει πολλά θεμελιώδη μαθήματα ειδικά για διεθνώς εκπαιδευμένο LL.M. Φοιτητές.

LL.M. Ιδρυτικά μαθήματα

Η προσφορά μαθήματος Southwestern ειδικά για διεθνώς εκπαιδευμένο LL.M. Οι μαθητές περιλαμβάνουν:

  • Εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο
  • Νομική γραφή για το LL.M. Φοιτητές
  • Το δίκαιο των συμβάσεων, τις δεξιότητες και τις διαπραγματεύσεις
  • Πρακτική Νομική Έρευνα: LL.M.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Για να κερδίσετε το LL.M. βαθμό, οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία 24 ώρες πίστωσης μετά από JD μαθημάτων, 12 από τα οποία πρέπει να ληφθούν στο Southwestern. Τα μαθήματα που έχουν ληφθεί προηγουμένως για πιστοποίηση για JD ή ισοδύναμο πτυχίο δεν θα υπολογίζονται για το LL.M. βαθμός. Τα συγκεκριμένα μαθήματα που κάθε υποψήφιος αναλαμβάνει θα εξαρτηθούν από την επιλεγείσα περιοχή συγκέντρωσης του ατόμου.

Οι διεθνώς εκπαιδευμένοι φοιτητές θα πρέπει να λάβουν εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο, τη νομική διαδικασία και τα θεσμικά όργανα. Δεν απαιτείται γραπτή διατριβή για να πληροί τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση LL.M. βαθμός.

Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν είτε πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης συνήθως ολοκληρώνουν το μάθημα τους σε ένα έτος και οι φοιτητές μερικής απασχόλησης θα ολοκληρώσουν συνήθως το πρόγραμμα σε δύο χρόνια, αλλά όλοι υποχρεούνται να ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα για το LL.M. εντός τεσσάρων ετών.

Κριτήρια αποδοχής

Εισαγωγή στο LL.M. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό. Απαιτείται ένας ιατρός Juris (JD) ή ισοδύναμος τίτλος σπουδών. Ένας υποψήφιος που υποβάλλει αίτηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να έχει ολοκληρώσει το πτυχίο JD σε ένα νομικό σχολείο που έχει λάβει άδεια από την ABA και μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Το πτυχίο νομικής που αποκτήθηκε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να προέρχεται από πανεπιστήμιο διαπιστευμένο στη χώρα στην οποία βρίσκεται ή ο υποψήφιος πρέπει να γίνει δεκτός στην άσκηση ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας αυτής.

Κατά την εξέταση των υποψηφίων για το LL.M. Πρόγραμμα, η Επιτροπή Εισδοχής θεωρεί τα εξής:

  • ακαδημαϊκό αρχείο στη σχολή νομικών και στο προπτυχιακό σχολείο
  • δυνατότητες για διακεκριμένη απόδοση και συμβολή στην επαγγελματική εμπειρία και επιτεύγματα του προγράμματος
  • συστατικές επιστολές
  • ποιότητα προσωπικής δήλωσης

Ο στόχος της πολιτικής εισδοχής είναι να γεμίσει κάθε τάξη με τους καλύτερους φοιτητές από μια υποψήφια ομάδα σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας του προγράμματος και την ποικιλομορφία του Southwestern. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι έχουν γενικά αποφοιτήσει στα κορυφαία ημίση των τάξεων του νομικού σχολείου τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη