Γενικά LL.M.

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Προγράμματα LLM

Το Master of Law υποψήφιοι μπορούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γενικής μελέτης, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά. Η Γενική LL.M. είναι η πιο ευέλικτη επιλογή στο νόμο GW.

Όλοι οι υποψήφιοι για το πτυχίο LLM πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 24 ώρες πίστωσης, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας που ικανοποιεί την γραπτή απαίτηση εργασίας. Εκείνοι που εργάζονται για ένα εξειδικευμένο πτυχίο πρέπει να ολοκληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό ωρών στα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σχετικά μαθήματα συνιστώνται για το υπόλοιπο έργο.

Γενικό Πρόγραμμα LLM

Η Γενική LL.M. πρόγραμμα επιτρέπει στον φοιτητή να σχεδιάσει τις δικές του σπουδές προκειμένου να εξετάσει μια σειρά θεμάτων στο δίκαιο των ΗΠΑ. Οι σπουδαστές που εργάζονται προς τον Γενικό Γραμματέα LL.M. θα πρέπει να συμβουλεύεται τον ανώτερο συγγενή κοσμήτορα για τις ακαδημαϊκές υποθέσεις και τον καθορισμένο σύμβουλο διατριβών προκειμένου να σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του σπουδαστή. Οι φοιτητές ενδέχεται να επιθυμούν να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε έναν ή περισσότερους τομείς, όπως το συνταγματικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, το εταιρικό δίκαιο ή το δίκαιο περί υγειονομικής περίθαλψης, αλλά μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από όλους τους τομείς του προγράμματος σπουδών. Οι διατριβές (6690-91) και τουλάχιστον 20 πιστώσεις απαιτούνται. Αν η διατριβή είναι παραίτηση, απαιτούνται επιπλέον 4 πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο βαθμολογημένων βάσει ερευνητικής εργασίας. Το ερευνητικό έγγραφο που χρησιμοποιείται για την ικανοποίηση της γραπτής απαίτησης εργασίας πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 8000 λέξεων και οι πτυχιούχοι των νομικών σχολών των ΗΠΑ πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο βαθμό Β.

Απαιτήσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι με JD από το νομικό σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Πουέρτο Ρίκο πρέπει να κατέχουν πτυχίο ΒΑ ή ισοδύναμο πτυχίο από περιφερειακά αναγνωρισμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο και πτυχίο JD ή ισοδύναμο πτυχίο από νομική σχολή που είναι μέλος του Συλλόγου Αμερικανικών Νομικών Σχολών (AALS) ή είναι διαπιστευμένος από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο (ΑΒΑ).

Οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο νομικής από νομικό σχολείο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο από αναγνωρισμένο ίδρυμα. Οι απόφοιτοι των σχολών του δικαίου εκτός των ΗΠΑ ενδέχεται επίσης να πρέπει να πληρούν την απαίτηση ελάχιστης γλωσσικής εξέτασης (βλ. Παρακάτω).

Όλοι οι υποψήφιοι για την εισαγωγή πρέπει να έχουν αποδείξει την αριστεία στην ακαδημαϊκή κατάσταση και τα επαγγελματικά επιτεύγματα ή θέσεις που υποδεικνύουν την ικανότητά τους να εκτελούν εργασίες σε επίπεδο μάστερ.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη