Ο Γενικός Γραμματέας LLM του Birmingham Law School σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε ποιοι τομείς δικαίου έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας και να επιλέξετε τις ενότητες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτό είναι το ιδανικό Pathway αν επιθυμείτε να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες σε επίπεδο μάστερ χωρίς να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα μόνο κλάδο του νόμου.

Αυτό το Pathway προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες σειρές επιλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο με σχεδόν 35 διαθέσιμα στοιχεία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα μοναδικό βαθμό προσαρμοσμένο στις μελλοντικές σας προσδοκίες σταδιοδρομίας.

Η Γενική LLM Pathway σας επιτρέπει να μελετήσει μονάδες σε όλο το φάσμα των διαθέσιμων θεμάτων. Αυτό το Pathway είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους επιδιώκουν την έκθεση σε μια σειρά νομικών θεμάτων, δίνοντάς σας εξειδικευμένες γνώσεις και παρέχοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη νομική σταδιοδρομία.

Γιατί να μελετήσετε αυτήν την πορεία

  • Pathway διαδρομής - επιτρέποντας ευελιξία στην ειδικότητα LLM με την οποία αποφοίτετε
  • Επιλογή μονάδας - μία από τις ευρύτερες σειρές των μονάδων LLM που είναι διαθέσιμες στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • Απασχολησιμότητα - οι πτυχιούχοι μας μετακινούνται σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, με πολλούς να εργάζονται σε κορυφαία νομικά σχολεία και δικηγορικά γραφεία

Ενότητες

Παρακολουθείτε ένα αρθρωτό πρόγραμμα (180 μονάδες συνολικά), το οποίο περιλαμβάνει έξι διδάσκονται ενότητες (20 μονάδες το καθένα) και μια διατριβή των 15.000 λέξεων (60 μονάδες). τα οποία θα υποβληθούν στο τέλος του έτους σπουδών.

Οι σπουδαστές στο γενικό Pathway LLM επιλέγουν έξι ενότητες από τη διαθέσιμη περιοχή σε όλες τις Pathways LLM και γράφουν μια διατριβή για ένα θέμα της επιλογής τους.

Μάθηση και διδασκαλία

Οι Pathways LLM του Birmingham έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε βάθος ανάλυση σημαντικών νομικών θεμάτων. Οι ενότητες είναι όλες αξίας 20 μονάδων, αποτελούμενες από 10 διήμερα σεμινάρια για να μπορέσουν οι σπουδαστές να αναπτύξουν σημαντική εμπειρία σε κάθε τομέα του δικαίου.

Το μάθημα LLM διαρκεί 12 μήνες, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όλες οι Pathways LLM ακολουθούν την ίδια βασική δομή:

  • Στο πρώτο μέρος του μαθήματος, παίρνετε έξι 20 πιστωτικές μονάδες: η διαθέσιμη σειρά εξαρτάται από το Pathway που αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Η αξιολόγηση σε αυτές τις ενότητες, με δοκίμιο ή επίσημη εξέταση, είναι τον Μάιο και τον Ιούνιο.
  • Στο μέρος ΙΙ του μαθήματος, η έρευνά σας και να γράψει μια διατριβή 15.000 λέξεων σε επιλεγμένο θέμα του νόμου υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προσωπικού.

Εισαγωγή στη Νομική Σχολή

Στην αρχή του μαθήματος, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλωσορίσματος και επαγωγής που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να κατανοήσετε το Birmingham LLM. Θα εξοικειωθείτε με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας υποστηρίξουμε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εξασφαλίσετε ότι η πορεία σας LLM είναι μια συναρπαστική και ανταμείβοντας εμπειρία.

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν για ενότητες πριν την άφιξη καθώς και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες ενότητες και να κάνετε επιλογές που να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας.

Μελέτη μερικής απασχόλησης

Όλες οι Pathways LLM μπορούν να πραγματοποιηθούν με μερική απασχόληση και να ολοκληρωθούν σε διάστημα δύο ετών. Αυτός ο τρόπος μελέτης είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για δικηγόρους και δικηγόρους που επιθυμούν να συνδυάσουν επαγγελματική πρακτική με τη μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου, κερδίζοντας σημεία CPD στη διαδικασία.

Οι τάξεις για φοιτητές με μερική απασχόληση στο LLM θα προγραμματιστούν μεταξύ 9 π.μ.-6 μ.μ. και οι φοιτητές θα έχουν συνήθως 2-4 ώρες διδασκαλίας κάθε εβδομάδα. Τα τέλη είναι τα ίδια με αυτά της πλήρους φοίτησης αλλά διαιρούνται σε δύο χρόνια.

Για φοιτητές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής για να εξοικειωθούν με το αγγλικό νομικό σύστημα, καθώς αποτελεί τη βάση για τις προσφερόμενες ενότητες. Η μονάδα Αγγλικών για Διεθνείς Φοιτητές παρέχει μια σειρά υποστήριξης στην ανάγνωση και τη συγγραφή ακαδημαϊκών αγγλικών.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα καλό πτυχίο από το δίκαιο ή ένα πτυχίο σε μια άλλη πειθαρχία να επεκταθεί με ένα πέρασμα στην κοινή επαγγελματική εξέταση.Διεθνείς φοιτητές:

Θα ληφθούν υπόψη διεθνή προσόντα που ισοδυναμούν με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου στο δίκαιο.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, πρέπει να προσκομίσετε ένα προσόν αγγλικής γλώσσας. Τα αναγνωρισμένα προσόντα περιλαμβάνουν:

  • IELTS: 7.0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
University of Birmingham - College of Arts and Law

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Birmingham - College of Arts and Law »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Ετήσια δίδακτρα - Τέλη για το 2019/20: UK / ΕΕ: £ 9.250 πλήρες ωράριο Διεθνές: £ 17.910 με πλήρες ωράριο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη