LAWSTUDIES.GR

Δείτε όλα τα 3 {lawstudies-diploma:plural} σε Διεθνές Δίκαιο

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα σπουδών, η απόκτηση πτυχίου συνήθως απαιτεί μόνο ένα χρόνο σπουδών, αν και μερικές φορές απαιτεί δύο χρόνια. Τα διπλώματα συνήθως λαμβάνονται για ιδιαίτερα περίπλοκα πεδία για να αποκτήσουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Τι είναι το δίπλωμα στο διεθνές δίκαιο; Το διεθνές δίκαιο αφορά το πώς μια χώρα αλληλεπιδρά με άλλους. Υπάρχει μια σειρά νόμων που διέπουν τη μετανάστευση, την εισαγωγή και την εξαγωγή, τις πολιτικές αλληλεπιδράσεις και πολλά άλλα. Ένα πρόγραμμα διπλωμάτων σε αυτόν τον τομέα εξοπλίζει τους μαθητές με μια προηγμένη κατανόηση αυτών των νόμων. Λόγω της διεθνούς φύσης αυτού του τομέα σπουδών, πρόκειται για μια ιδιαίτερα εφαρμόσιμη περιοχή.

Οι δεξιότητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια των σπουδών είναι εξαιρετικά ευεργετικές, επιτρέποντας στους μαθητές να εισέλθουν σε πιο προχωρημένες σταδιοδρομίες και να αυξήσουν το μισθό τους Για το διεθνές δίκαιο, οι δεξιότητες που μπορεί κανείς να αναπτύξει περιλαμβάνουν την οργάνωση, την κριτική σκέψη και την επικοινωνία, καθώς και μια μεγαλύτερη παγκόσμια άποψη και ερευνητικές ικανότητες.

Πριν εγγραφείτε σε πρόγραμμα διπλωμάτων, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι θα σας κοστίσει. Ωστόσο, το κόστος ποικίλει αρκετά, ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Τα πάντα από το σχολείο ή τη χώρα που σπουδάζετε στο πρόγραμμα που επιλέγετε ή από τη διάρκεια της μελέτης θα επηρεάσουν τα τέλη.

Υπάρχουν δύο κύριες επαγγελματικές σταδιοδρομίες που μπορούν να εισαχθούν μετά τη μελέτη του διεθνούς δικαίου: το δίκαιο ή την πολιτική. Εάν επιλέξετε να γίνετε δικηγόρος, θα πρέπει πιθανώς να επιλέξετε μια εξειδίκευση, η οποία ενδεχομένως θα είναι διεθνείς διαφορές. Θυμηθείτε ότι οι θέσεις εισόδου για αυτό το πεδίο είναι paralegal και νομική γραμματέας. Εναλλακτικά, η εργασία στην πολιτική σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις πολιτικές και τους νόμους που διέπουν τις διεθνείς αλληλεπιδράσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας είναι να βρείτε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει ακριβώς στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Για να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα ωφέλιμου διπλώματος, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε το πρόγραμμα παρακάτω και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

3 Τα αποτελέσματα σε Διεθνές Δίκαιο Filter

Σύνθετη Πρόγραμμα Διεθνών Νομικών Μελετών

University of Deusto
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 εβδομάδες Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Μπιλμπάο

Διεθνών Σπουδών στη Νομική Σχολή του Deusto έχουν μακρά εμπειρία τόσο στον τομέα της διδασκαλίας και στον τομέα της έρευνας (Mundus Plus Erasmus, ευρωπαϊκά προγράμματα Ορίζοντας 2020).

διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικού δικαίου

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 εξάμηνα Απρίλιος 2020 Γερμανία Frankfurt an der Oder +1 περισσότερα

Οι απαιτήσεις της επαγγελματικής ζωής μπορούν να επιτρέπουν μόνο βραχύτερες περιόδους σπουδών για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα απονομής είτε Διπλώματος είτε Πιστοποιητικού σε Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικού Δικαίου με βάση βραχύτερες σπουδές μαθημάτων.

δίπλωμα στα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και στο ανθρωπιστικό δίκαιο

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 4 εξάμηνα Απρίλιος 2020 Γερμανία Frankfurt an der Oder +1 περισσότερα

Σε ορισμένες επαγγελματικές καταστάσεις, η δυνατότητα ή η ανάγκη να αναλάβει μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να περιοριστεί στην απόκτηση πτυχίου LL.M. Για ορισμένους συμμετέχοντες, η ανάγκη συμμετοχής σε μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να περιοριστεί είτε στην επίτευξη ευρείας κατανόησης του πεδίου είτε στην εστίαση στο πολύ συγκεκριμένο θέμα.