Διαδικτυακή Εταιρική Διακυβέρνηση LL.M - University of Cumbria (UK)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η εταιρική διακυβέρνηση LLM ικανοποιεί την τρέχουσα ζήτηση για εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς του διεθνούς εμπορικού δικαίου και του εταιρικού δικαίου. Παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να διερευνήσουν, σε βάθος, τη νομική ρύθμιση του κόσμου της διεθνούς επιχειρηματικής και εταιρικής διακυβέρνησης. Ακαδημαϊκά αυστηρή, το LLM θα εκθέσει τους μαθητές σε μια πρακτική πραγματική εφαρμογή του νόμου.

Αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά την καριέρα σας μαθαίνοντας μια σειρά πρακτικών εννοιών που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως για την επίλυση δύσκολων καταστάσεων. Μια μοναδική πτυχή του προγράμματος είναι η δυνατότητα μάθησης μέσω εφαρμοσμένων, πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών που θα ενισχύσουν τις δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων και, ως εκ τούτου, θα μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας.

Το LLM διδάσκεται από μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματικού ερευνητικού προσωπικού που διαθέτει εκτεταμένη πρακτική και ακαδημαϊκή εμπειρία. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της γνώσης και της κριτικής σκέψης σε αυτόν τον τομέα.

Το πρόγραμμα παρέχει μια προηγμένη κριτική ανάλυση των βασικών θεμάτων και των αναδυόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, σε παγκόσμιο πλαίσιο όπως σε διεθνή / παγκόσμια επιχειρηματικά περιβάλλοντα και καινοτομία και επιχειρήσεις.

Μάθετε στο κορυφαίο ιδιωτικό κολέγιο της Ελβετίας και απόφοιτος, με φοιτητές από περισσότερες από 130 διαφορετικές χώρες, από το Πανεπιστήμιο της Cumbria .

Διάρκεια

Ελάχιστο 12 μήνες, μέγιστο 5 έτη.

Μέθοδος παράδοσης

100% online μέσω του OnlineCampus (ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου) με εντατική ταξική συζήτηση και συνεργασία.

Μέρη

Ο αριθμός θέσεων ανά όρο περιορίζεται αυστηρά σε 40.

Σειρά κατάταξης

Το Πανεπιστήμιο της Cumbria κατατάσσεται στην 8η θέση στον κόσμο για την ποιοτική εκπαίδευση από την Times Higher Education το 2020.

Οροι

Τέσσερις όροι ανά έτος (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο).

Διαπίστευση και αναγνώριση

Το πρόγραμμα University of Cumbria LL.M που προσφέρεται online αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Το Πανεπιστήμιο της Cumbria έλαβε τον τίτλο του Πανεπιστημίου και τις εξουσίες απονομής πτυχίου, από το Αξιότιμο Συμβούλιο Privy της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τη βρετανική κυβέρνηση και είναι δεόντως εγγεγραμμένο στον κατάλογο Υπουργείων Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου των αναγνωρισμένων βρετανικών ιδρυμάτων.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διαδικτυακή Εταιρική Διακυβέρνηση LL.M!

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... περαιτέρω

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Διαβάστε Λιγότερα
Ζυρίχη , Ελβετία Online , Υόρκη , Σάλφορντ , UK Online , Πόλη του Καρλάιλ + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη