Διαδικτυακό διεθνές εμπορικό δίκαιο LLM - Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ (ΗΒ)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα παρέχει στους πτυχιούχους του δικαίου την ευκαιρία για προχωρημένη μάθηση σε βασικούς τομείς του διεθνούς εμπορικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Πώλησης Αγαθών, του Διεθνούς Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του Διεθνούς Εταιρικού Δικαίου και της Διακυβέρνησης,

Η παράδοση επικεντρώνεται σε μια επιχειρηματική προκατάληψη με βάση τα συμφραζόμενα, και οι μαθητές επωφελούνται από τις προοπτικές δικτύωσης και απασχόλησης που προσφέρει μια μεγάλη και δυναμική Σχολή Επιχειρήσεων.

Στο τελικό στάδιο της μελέτης, οι μαθητές θα πρέπει να ακολουθήσουν μια παραδοσιακή ερευνητική διατριβή για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

3 καλοί λόγοι για τη μελέτη του Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου:

  • Προσφέρει την υψηλού κύρους προσόντα Master of Laws.
  • Δίνει στους πτυχιούχους νόμου την ευκαιρία να λάβουν διδακτικά μαθήματα σε προχωρημένα θέματα διεθνούς εμπορικού δικαίου.
  • Μάθετε σε ένα διεθνώς προσανατολισμένο περιβάλλον με πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ομοειδών επαγγελματιών.

Διάρκεια

Ελάχιστο 12 μήνες, μέγιστο 3 έτη.

Μέθοδος παράδοσης

100% online μέσω του OnlineCampus (ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης μέσω διαδικτύου) με εντατική ταξική συζήτηση και συνεργασία.

Μέρη

Ο αριθμός των θέσεων ανά όρο περιορίζεται αυστηρά σε 90.

Οροι

Τέσσερις όροι ανά έτος (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο).

Διαπίστευση και αναγνώριση

Αυτό το πτυχίο απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ, το οποίο έλαβε Βασιλικό Χάρτη το 1967 από την Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας. Το Πανεπιστήμιο είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τη βρετανική κυβέρνηση. Η μεταγραφή του πτυχίου του Πανεπιστημίου του Σάλφορντ θα αναφέρει το Robert Kennedy College ως εκπαιδευτικό ίδρυμά σας.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εδώ !

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... περαιτέρω

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Διαβάστε Λιγότερα
Ζυρίχη , Ελβετία Online , Υόρκη , Σάλφορντ , UK Online , Πόλη του Καρλάιλ + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη