Προγράμματα Juris Doctor

Προγράμματα Juris Doctor

Τα προγράμματα Juris Doctor είναι σχεδιασμένα για σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα ως δικηγόροι, εισαγγελείς ή οποιοδήποτε άλλο νομικό επάγγελμα.

Τα προγράμματα Juris Doctor είναι πολυάριθμα και είναι διαθέσιμα σε όλες σχεδόν τις χώρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα Juris Doctor σε πολυάριθμες νομικές σχολές και πανεπιστήμια, και μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο πτυχίο, όπως ένα MBA ή ένα Διδακτορικό (PhD) Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων Juris Doctor μπορεί να είναι υπερβολική - μην την αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με τα πιο δημοφιλή προγράμματα Juris Doctor που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Juris Doctors

California Western School of Law

Πρόγραμμα Juris Doctor (JD)

Νοέμβριος 13, 2018
Το καινοτόμο πρόγραμμα Juris Doctor (JD) μας δίνει έμφαση στην κατάρτιση με βάση τις δεξιότητες και σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική σταδιοδρομία στο νομικό επάγγελμα.

Australian National University (ANU) - Law

Juris γιατρός

Νοέμβριος 6, 2018
Ο ANU Juris Doctor (JD) είναι ένα διακριτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για αποφοίτους μη-νομικών (ή μη-Αυστραλιανών νομικών) και παρέχει τα προσόντα που απαιτούνται για την είσοδο ως δικηγόρος στην Αυστραλία και σε ορισμένες άλλες δικαιοδοσίες.… [+] [-]

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Πρόγραμμα JD

Νοέμβριος 3, 2018
Στη Νομική Σχολή δεσμευόμαστε να μάθουμε ως συνεργατική επιχείρηση. Το πρόγραμμά μας προτρέπει τους μαθητές να αναπτυχθούν διανοητικά και επαγγελματικά.

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Juris Doctor;

Τι είναι ένα Juris Doctor;

Το Juris Doctor (που αναφέρεται επίσης και ως Διδακτορικό Νομικής ή Διδακτορικό στη Νομολογία) είναι το υψηλότερο επαγγελματικό μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Νομικής. Το πτυχίο Juris Doctor συχνά συντομογραφείται ως JD, και οι απόφοιτοι που κατέχουν το πτυχίο κανονικά λαμβάνουν την επαγγελματική κατάληξη "Esquire" μετά το όνομά τους, αντί να χρησιμοποιούν το πρόθεμα "Δρ". Ένα επαγγελματικό διδακτορικό, το πτυχίο Juris Doctor δεν θα πρέπει να συγχέεται με ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής, το οποίο είναι ένα πτυχίο έρευνας που απαιτεί μια διατριβή.

Ποια είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Juris Doctor;

Τα προγράμματα Juris Doctor λαμβάνουν μια επιστημονική προσέγγιση του δικαίου, διδάσκοντας λογική και κατ 'αντιμωλίαν ανάλυση. Προωθώντας μια πρακτική προσέγγιση των νομική σπουδών, τα προγράμματα Διδάκτορα Νομικής προετοιμάζουν τους σπουδαστές για μια καριέρα ως δικηγόροι, εισαγγελείς, σύμβουλοι ή άλλα νομικά επαγγέλματα. Τα προγράμματα JD προετοιμάζουν τους μαθητές να επιτύχουν στις επαγγελματικές νομικές εξετάσεις (μερικές φορές ονομάζονται εξετάσεις δικηγορικού συλλόγου), που απαιτούνται για την άσκηση της δικηγορίας στις περισσότερες χώρες. Η επιτυχής έκβαση των επαγγελματικών νομικών εξετάσεων είναι η πύλη για να γίνει κανείς δικηγόρος, εισαγγελέας ή νομικός σύμβουλος.

Τι Σπουδάζουμε σε ένα Juris Doctor;

Τα προγράμματα Juris Doctor προσφέρουν μαθήματα κορμού που είναι θεμελιώδη για το πρόγραμμα και την υποχρεωτική προετοιμασία για τις επαγγελματικές νομικές εξετάσεις. Τα υποχρεωτικά μαθήματα του Διδακτορικού Νομικής συνήθως περιλαμβάνουν το Δίκαιο των Συμβάσεων, το Δίκαιο Αδικοπραξίας, το Ποινικό Δίκαιο, την Επαγγελματική Ευθύνη και Πολιτική Δικονομία. Επιπλέον, οι υποψήφιοι JD μπορούν να εγγραφούν σε επιλεγμένα μαθήματα ή μπορεί να επιλέξουν να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου, όπως το Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, το Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο, τα Διεθνή Ανθρώπινα Δικαιώματα. Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Juris Doctor;

Το χρηματικό κόστος της ολοκλήρωσης ενός προγράμματος πτυχίου Juris Doctor μπορεί να διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα, και μεταξύ των πανεπιστημίων. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται το κάθε άτομο για την ολοκλήρωση του προγράμματος του Διδάκτορος Νομικής του μπορεί επίσης να επηρεάσει την τελική τιμή του πτυχίου. Μετά την αποφοίτησή τους, οι Juris Doctors θα πρέπει να καταβάλλουν ένα τέλος στο Δικηγορικό Σύλλογο ή Νομικό Σύλλογο, προκειμένου να δώσουν τις επαγγελματικές εξετάσεις. Ωστόσο, η επένδυση θα αποδειχθεί γόνιμη μακρυπρόθεσμα καθώς οι δικηγόροι είναι συνήθως από τα υψηλότερα αμοιβόμενα επαγγέλματα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για ένα Juris Doctor;

Ένα πτυχίο είναι η βασική προϋπόθεση για οποιοδήποτε πρόγραμμα Διδάκτωρ Νομικής ή JD. Συνήθως δεν είναι απαραίτητη η κατοχή ενός Μεταπτυχιακού διπλώματος για να γίνει κανείς δεκτός σε ένα πρόγραμμα Juris Doctor. Τα πανεπιστήμια ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό στις επιπλέον απαιτήσεις τους για τους αιτούντες τους, από την άποψη των προπτυχιακών βαθμών, το πρόγραμμα και την εμπειρία, οπότε οι υποψήφιοι σπουδαστές θα πρέπει να ελέγξουν αυτές τις πληροφορίες με το κάθε σχολείο ξεχωριστά. Χρειάζονται δύο έως τέσσερα έτη πλήρους φοίτησης για να ολοκληρωθεί ένα Juris Doctor. Οι υποψήφιοι του Διδάκτορος Νομικής πρέπει να διατηρούν έναν ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας και μπορεί επίσης να χρειαστεί να συμπληρώσουν ορισμένους πρόσθετους βαθμούς ή μαθήματα για να αποφοιτήσουν.

Γιατί να λάβει κανείς ένα διαδικτυακό Juris Doctor;

Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα Juris Doctor, προσφέροντας ευελιξία ενώ διατηρούν την ακαδημαϊκή επιμέλεια. Τα διαδικτυακά προγράμματα Διδάκτωρ Νομικής έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν στα πολυάσχολα προγράμματα των σπουδαστών, παρέχοντας τους την ευκαιρία να σπουδάσουν ενώ εργάζονται η ανταποκρίνονται σε άλλα καθήκοντα. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, οι καθηγητές μπορούν να επικοινωνούν με τους διαδικτυακούς υποψηφίους JD εύκολα για αναθέσεις εργασιών και μαθημάτων, χωρίς ο υποψήφιος να χρειάζεται να μετακινηθεί στο χώρο του πανεπιστημίου.

Πού να αποκτήσει κανείς ένα Juris Doctor;

Προγράμματα Juris Doctor και Διδάκτωρ Νομικής προσφέρονται σε πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία, και πολλά άλλα. Μερικά πανεπιστήμια προσφέρουν προγράμματα σπουδών μερική απασχόληση, διαδικτυακά ή εξ αποστάσεως για τους υποψηφίους Juris Doctor, καθιστώντας δυνατή την επίτευξη ενός πτυχίου JD από οπουδήποτε στον κόσμο. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα Juris Doctor σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, διαβάστε περισσότερα εδώ.