Διδάσκαλος του νόμου (lmm) για τους αλλοδαπούς εκπαιδευμένους δικηγόρους

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο Master of Laws (LLM) παρέχει πτυχιούχους αλλοδαπού δικαίου με κριτική εκπαίδευση στη νομική παράδοση του κοινού δικαίου και το αμερικανικό νομικό σύστημα κατά τη διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, που βρίσκεται στη ζωντανή περιοχή Oakland του Πίτσμπουργκ.

Το πρόγραμμα LLM του Pitt Law παρέχει στους δικηγόρους που έχουν ολοκληρώσει το πτυχίο νομικής τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών την ευκαιρία να μελετήσουν τη νομική παράδοση του κοινού δικαίου και το αμερικανικό νομικό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δομή

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 24 μονάδες για να αποφοιτήσουν. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε ένα ακαδημαϊκό έτος από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάιο. Η εισαγωγή με μερική απασχόληση εξετάζεται κατά περίπτωση. Ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του CILE, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ο Διαχειριστής Προγράμματος αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσωπική παροχή συμβουλών σε κάθε φοιτητή LLM σχετικά με τις επιλογές μαθημάτων τους, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι μοναδικά προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Εισαγωγή στο αμερικανικό δίκαιο (3 μονάδες)
  • ΗΠΑ Νομική ανάλυση και γραφή (2 μονάδες κάθε εξάμηνο, 2 εξάμηνα απαιτείται)
  • Συναπόφαση LLM (1 πίστωση)

Μαθήματα

Για τα μαθήματα επιλογής, επιλέξτε από το ευρύ φάσμα των μαθημάτων που προσφέρονται στους μαθητές του Pitt Law JD. Απαιτήσεις γραφής - Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

  • Ανεξάρτητη Μελέτη (2 μονάδες)
  • Μαθήματα Σεμιναρίων (Συνήθως 3 μονάδες - διάφορα μαθήματα προσφέρονται κάθε εξάμηνο)

Εξατομικευμένη υποστήριξη

Με μια σχετικά μικρή τάξη (κατά μέσο όρο 15 έως 25 φοιτητές LLM κάθε χρόνο), παρέχουμε σε κάθε μαθητή ατομικές συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη.

Πλήρης ενσωμάτωση με το φοιτητικό σώμα JD

Εκτός από δύο απαιτούμενες τάξεις LLM μόνο, θα λάβετε όλα τα μαθήματα σας στις ίδιες τάξεις και σεμινάρια όπως οι Αμερικανοί μας σπουδαστές JD.

Παγκόσμια εκπαίδευση

Η ακαδημαϊκή μας σχολή είναι μια στενή κοινότητα πετυχημένων και ενεργητικών μελετητών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εγχώριας και διεθνούς νομικής έρευνας και της υποτροφίας.

Διαγωνισμοί κινητοποίησης

Δοκιμάστε την ομάδα εμπορικής διαιτησίας LLM, η οποία τον Μάρτιο του 2016 επιβράβευσε τις ομάδες LLM από όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών, Georgetown και Penn, για να κερδίσει την Διεθνή Εμπορική Διαιτησία της LLM στην Ουάσινγκτον.

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Το CILE συνεργάζεται με φοιτητές LLM που επιθυμούν να παραμείνουν στο Πίτσμπουργκ για το καλοκαίρι μετά την αποφοίτησή τους και να εργάζονται σε δικηγορικό γραφείο ή άλλο οργανισμό. Συνεργαζόμαστε με κάθε φοιτητή για να βοηθήσουμε τους να βρουν έναν πάροχο πρακτικής που ταιριάζει καλύτερα στον τομέα του ενδιαφέροντός του.

Δραστηριότητες έξω από την τάξη

Οι δραστηριότητες για τους μαθητές του LLM κάθε χρόνο περιλαμβάνουν:

  • Ένα ταξίδι εβδομαδιαίας προσφοράς στο διάσημο σπίτι Fallingwater του Frank Lloyd Wright στα γειτονικά Laurel Highlands.
  • Δεξιώσεις στο Pitt Law και στα σπίτια των σχολών.
  • Ένα παραδοσιακό δείπνο των Ευχαριστιών σε μια σχολή ή το σπίτι του μέλους του προσωπικού.
  • Ένα πολυήμερο ταξίδι στην Ουάσιγκτον για να επισκεφθείτε το Ανώτατο Δικαστήριο, τον Λευκό Οίκο και άλλους ιστορικούς χώρους.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our s ... περαιτέρω

Since 1895, the University of Pittsburgh School of Law has been preparing students to become excellent attorneys and leaders in the legal profession and society. Known and respected globally for our scholarship, we offer quality academics, a world-class faculty, endless opportunities for hands-on learning, and exceptional career preparation and placement. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη