Διδακτορικό στην εκκλησιαστικό δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δημιουργήθηκε από την Εθνική Επισκοπική Διάσκεψη του Κονγκό και κανονικώς ανεγερθεί από την Σύνοδο για την Καθολική Εκπαίδευσης, η Σχολή του Κανονικού Δικαίου σκοπεύει να προωθήσει σε βάθος διδασκαλία και την έρευνα σε μια αυστηρή κανονική επιστήμης σε αρμονία με το ρωμαϊκό δίκαιο, το σύγχρονο αστικό δίκαιο Αφρικανική έθιμα.

Αποτελεί, επομένως οι ειδικοί στον κανόνα δικαίου στο πνεύμα της εξυπηρέτησης και της συνολικής πίστης στην Magisterium. Οι εμπειρογνώμονες αυτοί θα ισχύουν παράλληλα με την inculturation των κανονικών νόμων στην Αφρική, «χωρίς να παραβιάζουν το νόμο του Θεού και την μεγάλη πειθαρχία της Εκκλησίας.»

Υπό αυτό το πρίσμα, η Σχολή του Κανονικού Δικαίου βοηθά στην επίλυση, σε πρώτη φάση, την επείγουσα ανάγκη της Αφρικανικής Εκκλησίας: - να παρέχει ικανότητες, διάφορα εκκλησιαστικά ιδρύματα ανωτέρους και σεμινάρια Τμήμα ειδική κατά το εκκλησιαστικό δίκαιο? - να θέσει στη διάθεση των εκκλησιαστικών δικαστηρίων, αρμόδιο δικαστικό σώμα? - την παροχή των Επισκόπων και Major Ηγούμενοι των Ινστιτούτων Αφιερωμένο Ζωής και Συλλόγων της Αποστολικής ζωής, οι ειδικοί για να τους βοηθήσει στις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, τα μαθήματα χωρίζονται σε τρεις κύκλους: ο βαθμός σε 2 χρόνια, την άδεια για 3 χρόνια και το διδακτορικό σε τουλάχιστον 4 ετών εκ των οποίων τα 2 πρώτα είναι αφιερωμένα στην Diploma of Advanced Studies (DEA).

Το διδακτορικό πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί από την άθροιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κανονικού Δικαίου.

Τα μαθήματα του προγράμματος της Σχολής Κανονικού Δικαίου του Καθολικού Πανεπιστημίου του Κονγκό καθορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 55 του «εντολές» της Ιεράς Συνόδου για την Καθολική Εκπαίδευση για μια συγκεκριμένη εφαρμογή της Αποστολικής Συντάγματος Sapientia Χριστιάνα και το διάταγμα το οποίο ανανεώνεται από την οργάνωση των σπουδών σε Canon δίκαιο Τμήματα της ίδιας εκκλησίας.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα δηλαδή, ο απόφοιτος είναι κατασκευασμένα από υλικά χωρίζονται σε 4 τομείς: φιλοσοφικά, θεολογικά, νομικά, και σε άλλες γλώσσες (σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους). Περιλαμβάνει γενικά μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν τις βάσεις για την αντιμετώπιση της μελέτης του Κώδικα Κανονικού Δικαίου.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... περαιτέρω

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη