Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Διδακτορικών (PhD) Νομικής

Προγράμματα Διδακτορικών (PhD)

Ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής αφορά την έρευνα και την ακαδημαϊκή προσέγγιση για τη μελέτη του Νόμου. Ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής δεν πρέπει να συγχέεται με ένα Juris Doctor, το οποίο είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που προετοιμάζει τους σπουδαστές στην άσκηση του επαγγέλματος.

Ένα ευρύ φάσμα τομέων έρευνας είναι διαθέσιμο για ένα πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) Νομικής, συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς δίκαιου, του συγκριτικού δίκαιου, του δίκαιου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του ναυτικού δίκαιου, του διεθνούς περιβαλλοντικού δικαίου, και πολλών άλλων. Μέσω της παρακολούθησης των μαθημάτων, της διδασκαλίας και της έρευνας, οι υποψήφιοι για το πτυχίο Διδακτορικού (PhD) Νομικής θα ολοκληρώσουν μια διατριβή για να τους απονεμηθεί το πτυχίο.

Η ποικιλία των διαφορετικών Διδακτορικών (PhD) Νομικής μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή Διδακτορικά (PhD) Νομικής που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα PhD Νομικής

Koc University - Istanbul Turkey

Διδακτορικό στο ιδιωτικό δίκαιο

Απρίλιος 10, 2018
Το πρόγραμμα PhD in Private Law προσφέρει ένα δομημένο ερευνητικό πλαίσιο σε εθνικές, συγκριτικές και διεθνείς νομικές μελέτες με τη δέσμευσή του στην έρευνα αιχμής.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter LL.D.

Οκτώβριος 15, 2017
Ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα, ικανό να εκτελεί πρωτότυπες και καινοτόμες επιστημονικές έρευνες, εφαρμόζουν τις γνώσεις και την πρακτική της διδασκαλίας των δραστηριοτήτων της ποιότητας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο νόμο, για να προωθήσει την ανάπτυξη της νομικής επιστήμης.… [+] [-]

L’Université Catholique Du Congo

Διδακτορικό στην εκκλησιαστικό δίκαιο

Ιούλιος 31, 2017
Το διδακτορικό πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί από την άθροιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κανονικού Δικαίου.

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής;

Διδακτορικό (PhD) στη Νομική

Ένα Διδακτορικό της Νομικής, επίσης γνωστό και ως PhD στη Νομική ή Legum Doctor (LD ή LLD σε σύντμηση) είναι ένας ανώτερος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών που περιλαμβάνει την έρευνα και την ακαδημαϊκή προσέγγιση για τη μελέτη του Νόμου. Οι υποψήφιοι ενός Διδακτορικού (PhD) Νομικής είναι υπεύθυνοι για τη λήψη μιας εις βάθους έρευνας σε ένα κλάδο μέσα στον τομέα του δικαίου. Ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής δεν πρέπει να συγχέεται με ένα Juris Doctor (JD), το οποίο είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που προετοιμάζει τους σπουδαστές στην άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου ή εισαγγελέα. Ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ένα Juris Doctor για την ολοκλήρωσή του και έχει σαν βάση την έρευνα, και όχι την πρακτική. Ποια είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός Διδακτορικού (PhD) Νομικής;

Ένα από τα οφέλη της παρακολούθησης ενός διδακτορικού στις Νομικές Σπουδές είναι ότι η εκτενή, μακρυπρόθεσμη έρευνα εκπαιδεύει τους υποψηφίους να αναπτύσσουν τις κριτικές κι συστηματικές αναλυτικές ικανότητές τους σε ένα πολύτιμο επαγγελματικό χαρακτηριστικό. Η εργασία που απαιτείται για ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής είναι η διαδικασία που εξελίσσει τον υποψήφιο με άλλους τρόπους πέραν της συγκεκριμένης κατανόησης και γνώσης του θέματος που ερευνά. Οι υποψήφιοι εργοδότες καθώς και οι συνάδελφοι του νομικού επαγγέλματος αντιδρούν θετικά στη βαθία δέσμευση των σπουδαστών ενός Διδακτορικού νομικής προς τον ακαδημαϊκό κλάδο τους.

Ποια επαγγελματική καριέρα με περιμένει μετά από ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής;

Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος Διδακτορικό (PhD) Νομικής είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, και εκτιμάται ιδιαίτερα τόσο εντός όσο κι εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας. Εκείνοι που αποκτούν ένα διδακτορικό στη Νομική βρίσκονται με υψηλά προσόντα για θέσεις εργασίας ως νομικοί επαγγελματίες, καθηγητές, ερευνητές, νομοθέτες και πολλές άλλες. Οι απόφοιτοι ενός προγράμματος Διδακτορικού (PhD) Νομικής έχουν προχωρήσει σε ηγετικές θέσεις στα ανώτατα δικαστήρια, σε διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς, στην κυβέρνηση και το εμπόριο, για να ονομάσουμε μόνο ορισμένους τομείς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Διδακτορικών (PhD) Νομικής και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες απευθείας από τα πανεπιστήμια που τα φιλοξενούν. Τι είδη μαθημάτων διδάσκονται σε ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής;

Οι υποψήφιοι που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) Νομικής επιλέγουν την ειδικότητά τους από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων που υφίστανται εντός των Νομικών Σπουδών. Οι υποψήφιοι του Διδακτορικού (PhD) Νομικής μπορούν να επιλέξουν θέματα μέσα από τον τομέα του φορολογικού δικαίου, του εμπορικού δικαίου, του εταιρικού δικαίου, του δικαίου προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων ηλεκτρονικού υπολογιστή, του ναυτικού δικαίου, του οικονομικού δικαίου, του διεθνούς εμπορικού δικαίου, της επίλυσης των διαφορών, του δικαίου υγειονομικής περίθαλψης και πολλών άλλων. Οι σπουδαστές του Διδακτορικού Νομικών Σπουδών μπορούν επίσης να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο πανεπιστήμιό τους για να υποστηρίξουν τη δική τους μεθοδολογία έρευνας ή το περιεχόμενο.

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής;

Όπως και τα έξοδα που συνδέονται με ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής, οι προϋποθέσεις εισαγωγής σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σε κάποια σχολή μπορούν να ποικίλλουν. Πολλά πανεπιστήμια απαιτούν οι υποψήφιοι ενός Διδακτορικού (PhD) Νομικής να έχουν ένα Μεταπτυχιακό δίπλωμα, ενώ ορισμένα θα εξετάσουν και το ενδεχόμενο εισαγωγής σπουδαστών που έχουν αποφοιτήσει από ένα πτυχιακό πρόγραμμα με άριστα. Τα πανεπιστήμια θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις ενός Διδακτορικού (PhD) Νομικής, κατόπιν αιτήματος. Ένα βασικό κοινό ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα Διδακτορικών (PhD) Νομικής είναι ότι οι υποψήφιοι αναμένεται να αναλάβουν μια εις βάθος ερευνητική εργασία, η οποία συμβάλλει μια νέα ιδέα ή νέες πληροφορίες στις Νομικές Σπουδές, και να παραδώσουν μια γραπτή διατριβή ή διπλωματική εργασία.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Διδακτορικού (PhD) Νομικής;

Μια δέσμευση τριών έως οκτώ ετών, τα έξοδα ολοκλήρωσης ενός προγράμματος Διδακτορικού (PhD) Νομικής μπορούν να διαφέρουν δραματικά από τη μια σχολή στην άλλη και από τη μια χώρα στην άλλη. Πολλοί υποψήφιοι ενός Διδακτορικού στις Νομικές Σπουδές είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για υποτροφίες, επιδόματα ή επιχορηγήσεις διδάκτρων από ιδιωτικούς οργανισμούς ή το ίδιο το πανεπιστήμιο. Οι σπουδαστές του Διδακτορικού (PhD) Νομικής μπορούν επίσης να θελήσουν να διερευνήσουν δυνατότητες χρηματοδότησης από διάφορους οργανισμούς οι ομάδες που μπορεί να έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έρευνα που πραγματοποιούν. Είναι σημαντικό να ελέγξετε με τα πανεπιστήμια για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση ενός διδακτορικού Νομικής.

Γιατί να αποκτήσει κανείς ένα διαδικτυακό Διδακτορικό (PhD) Νομικής;

Μερικά πανεπιστήμια προσφέρουν Διαδικτυακά Διπλώματα Νομικής για τους σπουδαστές που έχουν απαιτητικά χρονοδιαγράμματα ή άλλες δεσμεύσεις εκτός σχολής. Η διαδικτυακή μελέτη του Νόμου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δημιουργήσετε τους προαπαιτούμενους βαθμούς, ή ακόμη και να αποκτήσετε ένα Διδακτορικό (PhD) Νομικής χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε στο χώρο του πανεπιστημίου. Η εξ αποστάσεως μάθηση και οι επιλογές μερικής παρακολούθησης για ένα διδακτορικό στις νομικές σπουδές μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμες, μαζί με τις δυνατότητες ενός διαδικτυακού διπλώματος νομικής από μια σχολή.