Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν κεντρικό στοιχείο της σύγχρονης πολιτικής και της διεθνούς διακυβέρνησης. Έχουν γίνει μια κυρίαρχη γλώσσα του πολιτικού αγώνα, όπου οι πράξεις κυβερνήσεων και άλλων θεσμών κρίνεται, δικαιολογούνται και αμφισβητούνται.

Αυτό το LLM παρέχει μια προηγμένη εννοιολογική και πρακτική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το διεθνές δίκαιο προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντιδρά στην παραβίαση τους. Το μάθημα καθορίζει τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα στα ευρύτερα φιλοσοφικά, ιστορικά και κοινωνικά περιβάλλοντά τους και δεσμεύει τους σπουδαστές σε μια διεπιστημονική μελέτη των διεθνών νομικών διαδικασιών που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της υλοποίησής τους. Ενθαρρύνει επίσης τους μαθητές να σκεφτούν κριτικά τα όρια, τις αμφισημίες και τις αντιφάσεις του διεθνούς κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γιατί να μελετήσετε το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Keele;

Η Νομική σχολή Keele έχει μακρά παράδοση ακαδημαϊκής εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτά τα μαθήματα έχουν διδαχθεί στο Keele από παγκοσμίου φήμης ειδικούς όπως ο Michael Akehurst και ο Patrick Thornberry. Τα τελευταία χρόνια, η νομική σχολή Keele έχει επενδύσει σημαντικά στον τομέα του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι σπουδαστές θα διδάσκονται από δυναμικό ακαδημαϊκό προσωπικό με ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης και ερευνητικών ενδιαφερόντων.

Ο Keele είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στη διεπιστημονική εκπαίδευση. Οι φοιτητές του LLM στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα παρακολουθήσουν μαθήματα τόσο στη Νομική Σχολή όσο και στη Σχολή Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων και Περιβάλλοντος (SPIRE). Οι σπουδαστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να σπουδάσουν σύγχρονες γλώσσες - συμπεριλαμβανομένων των βασικών γλωσσών των Ηνωμένων Εθνών - ως μέρος του πτυχίου τους, αυξάνοντας το φάσμα των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Το Keele προσφέρει μαθήματα σε αραβικά, κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά, ρωσικά και ισπανικά.

Δομή μαθημάτων

Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 24 μήνες με μερική απασχόληση. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να ακολουθήσουμε το μάθημα σε μια αρθρωτή βάση, διανέμοντας ενότητες για μια περίοδο 2 έως 5 ετών, επιτρέποντας τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο πρώτης ή δεύτερης τάξης (ή ισοδύναμο ξένο) στο νόμο ή σε σχετικό κλάδο. Οι αιτήσεις είναι ευπρόσδεκτες από τους υπάρχοντες νομικούς ή οποιοδήποτε άλλο άτομο με τα κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα ή / και εμπειρία.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας για Εισαγωγή στη Διεθνή Φοιτητές

Οι υποψήφιοι για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη γλώσσα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα προσόντα στην αγγλική γλώσσα. Το ελάχιστο αποτέλεσμα για την είσοδο στο LLM είναι ακαδημαϊκό IELTS 6.5 (ή TOEFL 91). Οι φοιτητές που έχουν λάβει ένα από τα προσόντα αγγλικής γλώσσας αλλά δεν έχουν επιτύχει τον απαιτούμενο βαθμό μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι θα σπουδάσουν σε προ-ασκήσεις αγγλικής γλώσσας πριν ξεκινήσουν τις σπουδές τους.

Keele University δέχεται επί του παρόντος δοκιμές Tofel iBT που έχουν ληφθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλες οι δοκιμές Tofel iBT θα πρέπει να ληφθούν όχι περισσότερο από δύο χρόνια πριν από την ημερομηνία έναρξης στο Keele και πρέπει να είναι επαληθεύσιμα με το ETS. Εάν έχετε λάβει το τεστ Tofel iBT στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα αποδοχών για περισσότερες πληροφορίες.

Καριέρα

Το LLM στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποτελεί πύλη για μια σειρά ευκαιριών απασχόλησης. Αυτές περιλαμβάνουν τη σταδιοδρομία σε ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, φιλανθρωπικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, ομάδες προβληματισμού πολιτικής, ομάδες υπεράσπισης, κυβέρνηση και ακαδημαϊκή κοινότητα. Όλο και περισσότερο, ο ιδιωτικός τομέας αναζητεί επίσης επαγγελματίες με ισχυρό υπόβαθρο στα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω της ταχείας ανάπτυξης των προτύπων ΕΚΕ (εταιρική κοινωνική ευθύνη) και των «εμπορικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποKeele University »

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,320 GBP
Πλήρη δίδακτρα: Διεθνής £ 14,320 | Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ £ 7.415. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 12, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 12, 2020
Άλλη

Explore the Keele Difference