Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διπλό Διευρυμένο Μάστερ Νόμων (LLM) Πτυχίο

Το Δύο Έτος Master of Laws (LLM) στο USC Gould σας επιτρέπει να περάσετε ένα χρόνο μαθαίνοντας θεμελιώδη στοιχεία του αμερικανικού νομικού συστήματος και mastering νομική αγγλική γλώσσα πριν από ένα έτος σπουδών LLM.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα λάβετε ακαδημαϊκή κατάρτιση στην νομική ανάγνωση και κατανόηση, στην ενημέρωση των περιπτώσεων, στη νομική ανάλυση και στην βελτίωση των αγγλικών δεξιοτήτων σας. Μικρές, εξατομικευμένες μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να προσαρμοστείτε στη ζωή στις ΗΠΑ και να παρακολουθήσετε το USC.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους, θα λάβετε πιστοποιητικό στις Νομικές Σπουδές των ΗΠΑ και θα εγγραφείτε στο πρόγραμμα LLM του USC Gould.

Γιατί να επιλέξετε το διετές εκτεταμένο LLM στο USC Gould;

Αναγνωρισμένο από τον οδηγό LLM ως ένα από τα "Top 10 προγράμματα LLM στην Καλιφόρνια", το δίλεπτο πρόγραμμα σπουδών μας LLM το πρώτο έτος ενισχύει την ευχέρεια στα αγγλικά ενώ σας προετοιμάζει για να πετύχει το πτυχίο LLM στο USC Gould. Στη συνέχεια, κατά το δεύτερο έτος, το δίληχρονο LLM σας παρέχει μια διεξοδική γείωση στο αμερικανικό δίκαιο, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και την πρακτική επίλυση προβλημάτων.

Όταν γίνετε μέλος του USC Gould, θα γίνετε μέλος μιας δυναμικής και ποικίλης κοινότητας σχολών νομικών, θα καλλιεργηθείτε από μια παγκόσμια σχολή και συμβούλους, θα εγγραφείτε σε μικρές και συλλογικές τάξεις και θα συμμετάσχετε στο παγκόσμιο δίκτυο Trojan Family με περισσότερους από χίλιους LLM αποφοίτους και δέκα χιλιάδες νόμιμους αποφοίτους.

Το Γραφείο Διεθνών Υπηρεσιών παρέχει πρόσθετους πόρους για να σας βοηθήσει με τις θεωρήσεις και άλλες απαιτήσεις για σπουδές στις ΗΠΑ

Αιρετότητα

Προκειμένου να δικαιούστε να εισέλθουμε στο δίπλωμα LLM διάρκειας δύο ετών, πρέπει να έχετε κερδίσει το πρώτο δίπλωμα (LLB ή ισοδύναμο) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Southern California USC Gould School of Law

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Southern California USC Gould School of Law »

Τελευταία ενημέρωση May 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
64,064 USD
Τα δίδακτρα για το 2018-19 είναι $ 64.064 πλέον υποχρεωτικά τέλη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη

University of Southern California (USC) Campus Tour

USC Gould - Is the bar exam right for me?

Admit Day at USC Gould School of Law

Take a Tour of USC Gould School of Law

Career Opportunities with an LLM Degree