Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα του αγγλοαμερικανικού κοινού δικαίου πριν μάθετε πώς να το εφαρμόσετε σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο. Με την εξειδίκευση δύο κορυφαίων διεθνών ιδρυμάτων (Νομική σχολή του Northwestern Pritzker και IE Law School ), οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια εκτενή ματιά στην πρακτική του επιχειρηματικού δικαίου.

Το Executive LL.M. το πρόγραμμα κοινού πτυχίου βασίζεται στη γνώση δύο κορυφαίων σχολών διεθνούς δικαίου: της Northwestern Pritzker School of Law και της IE Law School . Αυτό το LL.M. εξετάζει σε βάθος το αγγλοαμερικανικό κοινό δίκαιο, καλύπτοντας τη διεθνή του εφαρμογή και τις θεμελιώδεις δεξιότητες διαχείρισης που σχετίζονται με την πρακτική του νόμου για τις επιχειρήσεις.

Το Executive LL.M. σχέδιο μελέτης έχει σχεδιαστεί για να αμφισβητήσει τους ήδη αποδεδειγμένους επαγγελματίες να αναλάβουν τα προσόντα τους στο επόμενο επίπεδο. Στο πρόγραμμα, θα διερευνήσετε ορισμένους βασικούς τομείς που θα ενισχύσουν τη συνολική κατανόησή σας σχετικά με τις τρέχουσες νομικές εξελίξεις και τις ειδικές τομεακές δεξιότητες, καθώς και μια εις βάθος επισκόπηση των επιχειρηματικών πρακτικών των πελατών σας.

Γρήγορα γεγονότα

 • Μορφή: Εντατικές περιόδους στην πανεπιστημιούπολη Συνεδρίες σε απευθείας σύνδεση
 • Ανάληψη: Σεπτέμβριος
 • Campus: Online Μαδρίτη Σικάγο
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Μήκος: 9 μήνες
 • Περίοδος εισόδου: Κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής

Το Executive LL.M. είναι για ... Έμπειροι επαγγελματίες με ισχυρό νομικό υπόβαθρο σε ένα μη αμερικανικό νομικό σύστημα. Το πρόγραμμα αυτό συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα ατόμων με υψηλά προσόντα, με διαφορετικές προοπτικές και κοσμοθεωρίες.

Κοιτάζοντας ... Αναπτύξτε το δίκτυό σας ανάμεσα σε μια ομάδα ομοϊδεάτων επιδόσεων. Προκειμένου να προχωρήσουν στον τομέα τους, οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν το αγγλοαμερικανικό νομικό σύστημα και τη διακρατική εφαρμογή του.

Για να γίνετε ... Είτε προχωράτε στον τρέχοντα ρόλο σας είτε αντιμετωπίζετε μια νέα πρόκληση, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, όπως:

 • Νομικός
 • Εσωτερικός δικηγόρος
 • Νομική συμβουλή
 • Διευθύνων σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων
 • Επικεφαλής εταιρικής στρατηγικής και έρευνας
 • Νομικός σύμβουλος
 • Στρατηγική, παγκόσμια m

Κατοικία επιλογή στο Σικάγο

Οι σπουδαστές που μπορούν να διανύσουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μακριά από την εργασία τους και που επιθυμούν περισσότερο χρόνο σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον στην τάξη, ενδέχεται να θέλουν να εξετάσουν το Residential Option στο Σικάγο. Αυτή η επιλογή συνδυάζει το πρώτο εξάμηνο του Παραδοσιακού Εκτελεστικού Προγράμματος με το σύνολο του Ανοιξιάτικου Εξαμήνου (Ιανουάριος - Μάιος) που κατοικεί στο Northwestern Law. Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας ευρείας ποικιλίας μαθημάτων που προσφέρονται σε φοιτητές JD και LLM στο Northwestern Law.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης

Αυτή η μοναδική εκτελεστική LLM είναι ευέλικτη για τους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν με τις επαγγελματικές και προσωπικές δεσμεύσεις τους κερδίζοντας το πτυχίο LLM και το Πιστοποιητικό MBA. Το πρόγραμμα συνδυάζει εντατικές περιόδους πανεπιστημιούπολης στο Σικάγο και τη Μαδρίτη, κάθε περίπου δύο εβδομάδες, εναλλάσσοντας με on-line μαθήματα χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη πλατφόρμα μαθημάτων μας.

Πρώτη περίοδος: Καλοκαίρι στη Μαδρίτη (2,5 εβδομάδες)

Το Εκτελεστικό Πρόγραμμα LLM ξεκινάει τον Σεπτέμβριο με μια σύντομη εισαγωγή στο κοινό δίκαιο, μετακινείται δε αμέσως σε θέματα θεμελιώδη για τον επιχειρηματικό δικηγόρο.

Δεύτερη περίοδος: Πτώση στη Μαδρίτη (2 εβδομάδες)

Οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στη Μαδρίτη το φθινόπωρο για να συνεχίσουν τη μελέτη τους για πιο προηγμένους τομείς ενδιαφέροντος για τον διεθνή ιατρό και δύο επιπλέον τομείς διαχείρισης και διοίκησης επιχειρήσεων.

Τρίτη περίοδος: Άνοιξη στο Σικάγο (2,5 εβδομάδες)

Το Πρόγραμμα καταλήγει στο Σικάγο, όπου οι συμμετέχοντες συναντώνται για την τελική περίοδο στην πανεπιστημιούπολη που οδηγεί στην Τελετή Συγκέντρωσης στα μέσα Μαΐου.

Καριέρα

Το Εκτελεστικό Πρόγραμμα LLM παρέχει στον σημερινό δικηγόρο που ασκεί το επάγγελμα τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο επαγγελματικής επιτυχίας.

Το πρόγραμμα προσφέρει την απαράμιλλη ευκαιρία να κάνουν επιχειρηματικές συνδέσεις και φιλίες με τους συμφοιτητές και τους αποφοίτους παρόμοιου επαγγελματικού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Εκτελεστικοί φοιτητές του LLM θα αποτελέσουν μέρος του συλλόγου αποφοίτων τόσο των φορέων IE όσο και του Northwestern. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν με κορυφαία μέλη ΔΕΠ που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποIE Law School »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
9 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
39,700 EUR
Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές αναθεωρούνται ετησίως και υπόκεινται σε αλλαγές.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη