Ευρωπαϊκών Σπουδών και Ευρωπαϊκών Νομικών Σπουδών (LL.M.)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είστε γοητευμένος από τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τον τρόπο που κρατά γοητεία για άλλες περιοχές του κόσμου; Θέλετε να εμβαθύνει την κατανόησή σας της διαδικασίας αυτής και να συμμετέχουν ενεργά σ 'αυτό; Μπορείτε προσβλέπουν σε μια καριέρα στην οποία καλά θεμελιωμένη νομική, οικονομική και πολιτική της γνώσης της επιστήμης σχετικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι απαραίτητη; Έχετε ήδη ολοκληρώσει το πρώτο σας πτυχίο, κατά προτίμηση στον τομέα του δικαίου, την οικονομία ή την πολιτική επιστήμη με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα; Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για μια θέση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα μας.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα δύο εξαμήνων "Ευρωπαϊκή και Ευρωπαϊκών Νομικών Σπουδών» προσφέρεται από το Ινστιτούτο για την Ευρωπαϊκή Ενσωμάτωση του Ιδρύματος Europa-Kolleg Αμβούργου, σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή και τη Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Αμβούργου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είτε το ακαδημαϊκό πτυχίο "Master of Arts (MA)" ή "Master of Laws (LL.M.)" θα βραβευτούν.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα διαρκεί δέκα μήνες - από τον Οκτώβριο έως τον Ιούλιο του επόμενου έτους. Είναι μια πορεία πλήρους απασχόλησης των μελετών. Είναι υποδιαιρείται σε εννέα ενότητες στο σύνολο. Υπάρχουν επτά ενότητες που αποτελούνται από, ακαδημαϊκών διαλέξεων πέντε εκ των οποίων θα πρέπει να παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα όρο, ενώ δύο ακόμα μονάδες διάλεξη ακολουθήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όρο. Μετά τις ομιλίες του χειμώνα όρου έρθει στο τέλος της μια ακαδημαϊκή μεταπτυχιακής εργασίας είναι να γραφτεί για τα οποία προβλέπεται μια περίοδος τεσσάρων μηνών. Μια ενότητα πρακτική έχει προγραμματιστεί για την περίοδο μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού όρος (Φεβρουάριος / Μάρτιος) καλεί τους φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους, π.χ. σε ένα ίδρυμα της ΕΕ, αναπαραστάσεις της γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών σε χώρες του εξωτερικού, υπουργεία, κυβερνητικές υπηρεσίες , δικηγορικά γραφεία ή εταιρείες.

Στις αρχές του Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών από τρεις βασικές ενότητες που διατίθενται για τις νομικές, οικονομικές και πολιτικές πτυχές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές συλλογικά. Κατά τη διάρκεια της μετέπειτα μαθητές φάση εξειδίκευσης έχουν την ευκαιρία να μελετήσει ένα από τα παρακάτω επιλεγόμενα πεδία εξειδίκευσης σε βάθος: - Η ΕΕ ως πολιτικού παράγοντα - Εξωτερικών Σχέσεων της ΕΕ - Εταιρίες και οικονομικών παραγόντων - Δίκαιο της ΕΕ Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλικά αποκλειστικά και μόνον.

Οι απαιτήσεις για εισδοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών είναι οι εξής: - Ένα πτυχίο από ένα γερμανικό ή ξένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού επιπέδου) με βαθμό άνω του μέσου όρου, κατά προτίμηση στο δίκαιο, στα οικονομικά ή στις πολιτικές επιστήμες εκπροσωπούν 240 πιστωτικές μονάδες (CP). Οι υποψήφιοι που έχουν απονεμηθεί πρώτο πτυχίο της εκπαίδευσής τους για μια επαγγελματική σταδιοδρομία, με συνολικά 180 CP πρέπει να κάνουν για τους αγνοούμενους 60 CP από μια καλή επίδοση στα πρόσθετα εκπαιδευτικά προγράμματα ή προγράμματα πρακτικής κατάρτισης που σχετίζονται με τους τομείς που καλύπτονται από το πρόγραμμα Μάστερ. Απόδειξη αυτού μπορεί να υποβληθεί με τη μορφή της επαγγελματικής πείρας, περαιτέρω μελέτες, ερευνητικές δραστηριότητες, δημοσιεύσεις ή τα παρόμοια? - Πολύ καλή αγγλική γλώσσα επάρκειας? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε: www.europa-kolleg-hamburg.de

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The Europa-Kolleg Hamburg is involved in research, post-graduate education and public communication in the field of European integration. We are committed to the highest standards of practice oriented ... περαιτέρω

The Europa-Kolleg Hamburg is involved in research, post-graduate education and public communication in the field of European integration. We are committed to the highest standards of practice oriented education and academic excellence. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη