Το πρόγραμμα Joint JD / MS στο πρόγραμμα Βιοηθικής προσφέρεται από Albany Law School του Albany Law School σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Alden March στο Albany Medical College. Το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Alden March είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης στον αυξανόμενο τομέα της βιοηθικής και τα μεταπτυχιακά του προγράμματα εκπαίδευσης συγκεντρώνουν εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, καινοτόμους ερευνητές, εξαιρετικούς φοιτητές, την τελευταία τεχνολογία διδασκαλίας και ένα πρόγραμμα εντατικής κλινικής ηθικής.

Το MS in Bioethics έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να κάνουν τη βιοηθική να δουλεύει στη δική τους επαγγελματική σταδιοδρομία. Το Albany Medical College βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς απέναντι από τη Albany Law School , η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλινικούς γύρους, διαβουλεύσεις δεοντολογίας και εκπαιδευτικές συναντήσεις σε τακτική βάση.

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 10 μαθήματα. Τα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση και onsite περιλαμβάνουν εμπειρική βιοηθική, ηθική της έρευνας, κλασικές περιπτώσεις, κλινική ηθική και άλλα. Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν επίσης το απαιτούμενο πρόγραμμα μάστερ, επιλέγοντας μια παραδοσιακή διατριβή, δύο δημοσιεύσιμα άρθρα περιοδικών ή ένα πρακτικό πρόγραμμα. Οι νόμοι και η βιοηθική οι σπουδαστές κοινών πτυχίων μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του πλοιάρχου λαμβάνοντας τρία συγκεκριμένα μαθήματα στο Albany Law School . Οι φοιτητές μπορούν επίσης να μετρήσουν 12 πιστώσεις που αποκτήθηκαν στο πρόγραμμα Master of Science στο πρόγραμμα βιοηθικής προς το JD τους στο Albany Law School . Επειδή οι μαθητές μπορούν να "διπλασιαστούν" μαθήματα, μπορούν να ολοκληρώσουν ένα JD / MS στη βιοηθική σε τρία με τέσσερα χρόνια. Albany Law School φοιτητές της Νομικής Σχολής του Albany Law School μπορούν επίσης να ικανοποιήσουν την απαίτηση γραφής ανώτερης τάξης της Νομικής Σχολής και το τελικό ερευνητικό πρόγραμμα βιοηθικής συμπληρώνοντας ένα ερευνητικό έγγραφο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των δύο προγραμμάτων.

Το Ινστιτούτο Βιοηθικής του Alden March συνεργάζεται στενά με τη Albany Law School για να δημιουργήσει ένα σχέδιο σπουδών που να φιλοξενεί τα προγράμματα των δύο σχολείων. Τα μαθήματα MS προσφέρονται πτώση, χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι για να δώσουν στους μαθητές ευελιξία στην ολοκλήρωση των αναγκών τους. Τα προγράμματα MS στην Βιοηθική και τα προγράμματα JD / MS Degree καταχωρούνται από το New York State Board of Regents.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ο αιτών πρέπει να γίνει δεκτός και να εγγραφεί σε αμφότερα τα προγράμματα μέσω της διαδικασίας εισαγωγής κάθε προγράμματος που θα εγγραφεί στο κοινό πρόγραμμα σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Alden March, επικοινωνήστε με:

Καθηγητής Evelyn Tenenbaum
Συντονιστής του προγράμματος Joint Degree Bioethics / JD
Albany Law School
etene@albanylaw.edu
1 518-445-3375

Hayley Dittus, ΜΡΗ
Συντονιστής Μεταπτυχιακών Σπουδών
Το Ιατρικό Κολλέγιο του Albany Alden March Ινστιτούτο Βιοηθικής
1 518-262-2639
dittush@mail.amc.edu

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAlbany Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη