Μάθημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Διεθνές έργο χρηματοδότησης (3 μονάδες)

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Διεθνές έργο χρηματοδότησης (3 μονάδες)

Η χρηματοδότηση έργων χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση έργων υποδομής μεγάλης κλίμακας σε όλο τον κόσμο, όπως αεροδρόμια, δρόμους και σταθμούς παραγωγής ενέργειας, έργα πετρελαίου και φυσικού αερίου και εξόρυξης, καθώς και για την κατασκευή σχολείων, νοσοκομείων και φυλακών στο πλαίσιο προγραμμάτων εταιρικής σχέσης δημόσιου-ιδιωτικού τομέα. Αυτό που διακρίνει τη χρηματοδότηση του έργου από άλλες μορφές εμπορικού ασφαλούς δανεισμού είναι η εξάρτηση από τις ταμειακές ροές που δημιουργούνται από το ίδιο το έργο χωρίς πλήρη πιστωτική υποστήριξη από τους χορηγούς του έργου. - Καθηγητής Julia Sullivan

140299_pexels-photo-2897883.jpeg

Μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Πέντε μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέρονται για πίστωση στο LL.M. στην Διακρατική Εμπορική Πρακτική. Αυτοί είναι:

  1. Εισαγωγή στο νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών (1 πίστωση),
  2. Μελέτη περίπτωσης σε διασυνοριακές διαφορές (2 μονάδες),
  3. Αναγνώριση και εκτέλεση ξένων αποφάσεων (3 μονάδες),
  4. Ο Παγκόσμιος Δικηγόρος (3 μονάδες),
  5. International Project Finance (3 μονάδες).

Μόλις ξεκινήσει, ένα μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός οκτώ εβδομάδων εκτός εάν ζητηθεί και χορηγηθεί παράταση. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε USB memory stick, σε DVD ή μέσω Διαδικτύου. Κάθε μάθημα παρέχεται με τη μορφή παρουσίασης του PowerPoint, που περιλαμβάνει βίντεο, κείμενο και αναγνώσεις PDF.

Τα μαθήματα είναι «αυτόνομα» - δεν απαιτούνται επιπλέον εγχειρίδια ή βιβλία ή άλλοι πόροι. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει κουίζ και ερωτήσεις μικρού μήκους, οι απαντήσεις στις οποίες αποστέλλονται αυτόματα στον εκπαιδευτή του μαθήματος. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να αντιπροσωπεύει συνολικά 12 από τις 21 μονάδες που απαιτούνται για το LL.M.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, ο μαθητής θα σταλεί το σχετικό USB ή DVD ή θα εκδώσει έναν κωδικό πρόσβασης για online πρόσβαση στο μάθημα.

Σχολή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Ο καθηγητής Dennis Campbell είναι Διευθυντής του Center for International Legal Studies και Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και στο Πανεπιστήμιο Eötvös Lorand. Είναι κάτοχος LL.M. από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης και είναι μέλος των κρατικών μπαρ της Νέας Υόρκης, της Αϊόβα και του Κολοράντο.

Η καθηγήτρια Julia Sullivan είναι μέλος του Chartered Institute of Arbitrators και ήταν συνεργάτης της Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο και LL.M. πτυχία από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και το Πανεπιστήμιο Lazarski.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... περαιτέρω

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Διαβάστε Λιγότερα
Σάλτσμπουργκ , Βουδαπέστη , Βαρσοβία , Σαγκάη + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη