Μάθημα προετοιμασίας τεστ LSAT

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ετοιμάζεστε για το τεστ εισδοχής στη Νομική Σχολή (LSAT);

Εγγραφείτε για να λάβετε ένα δωρεάν διαγνωστικό τεστ για να προσδιορίσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας.

Βαθμολογήστε το καλύτερο! Μιλήστε με τους συμβούλους εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας δοκιμών, τις εισαγωγές πανεπιστημίων και τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας.

Όλα τα μαθήματα προετοιμασίας δοκιμών περιλαμβάνουν:

  • Μαθήματα βίντεο
  • Διαδικτυακό υλικό μελέτης
  • Η πρακτική πολλαπλών επιλογών ερωτά τις τράπεζες
  • Ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα με επικεφαλής κορυφαίους εκπαιδευτές
  • Αστείες εξετάσεις
  • Πρόσβαση σε εφαρμογές για κινητά σε πολλές περιπτώσεις

Εισαγωγή

Για σχεδόν μια δεκαετία, η Grace Education είναι ένα ινστιτούτο ψηφιακού κέντρου μάθησης εξ αποστάσεως για φοιτητές και επαγγελματίες που συνδυάζει συμβουλευτικές υπηρεσίες εισόδου και προετοιμασία εξετάσεων εισόδου για κολέγιο, επιχειρήσεις και μεταπτυχιακό σχολείο με υπηρεσίες τοποθέτησης εργασίας, συμβουλευτική διαχείρισης καριέρας και εκπαίδευση ανάπτυξης ηγεσίας για την καλλιέργεια δια βίου ακαδημαϊκού εξέλιξη και συνεχής επαγγελματική εξέλιξη.

Από την ίδρυσή της το 2012, η Grace Education συνεργάζεται με εξαιρετικούς εκπαιδευτές LSAT για να σχεδιάσει ψηφιακά, ένα προς ένα, εξατομικευμένα μαθήματα προετοιμασίας δοκιμών για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη, να ενισχύσει τις στρατηγικές λήψης δοκιμών και να βελτιώσει τις βαθμολογίες σας.

Βαθμολογήστε τα καλύτερα στο LSAT με τη Grace

Κατά την προετοιμασία για την είσοδο σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά νομικά προγράμματα, οι υποψήφιοι καλούνται να αποδείξουν συγκεκριμένη κριτική ανάγνωση, λεκτική λογική και αναλυτική σκέψη που μετράται από την τυποποιημένη δοκιμή: LSAT

Εκτός από την καθοδήγηση προετοιμασίας τεστ LSAT, πολλοί από τους μαθητές μας εκμεταλλεύονται επίσης το Grace Education κολέγιο, επιχειρήσεις ή προπτυχιακούς προπονητές για να βοηθήσουν στις αιτήσεις πανεπιστημίων τους και να αποκτήσουν είσοδο σε εξαιρετικά επιλεκτικά αμερικανικά, βρετανικά και ευρωπαϊκά κολέγια και πανεπιστήμια.

Με ποσοστό επιτυχίας εισαγωγής φοιτητών 97% από την ίδρυσή του το 2012, η Grace Education βοήθησε εκατοντάδες υποψηφίους να αποκτήσουν είσοδο σε αναγνωρισμένα νομικά προγράμματα στο Χάρβαρντ, το Γέιλ, το Στάνφορντ, την Κολούμπια και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.

Επιπλέον, πολλοί από αυτούς τους μαθητές συνεχίζουν να οδηγούν σπουδαίες καριέρες με τη βοήθεια των προπονητών Grace Education Career and Leadership Institute.

Παιδαγωγία

Η Grace κατασκευάζει την επιτυχία της με δοκιμασμένες μεθόδους διδασκαλίας

Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες ενός μαθητή καθορίζονται από ένα διαγνωστικό τεστ. Το στυλ μάθησής του καθορίζεται επίσης από ένα τεστ στυλ μάθησης. Μετά την ανάλυση, οι μαθητές συνδυάζονται με έναν προπονητή προετοιμασίας δοκιμών με τον οποίο θα οργανώσουν ένα εξατομικευμένο και ατομικό μάθημα για να τους προετοιμάσουν καλύτερα για να βαθμολογήσουν το καλύτερο τους στην εξέταση.

Η διδασκαλία με βάση παραδείγματα, οι στρατηγικές πρακτικής-δοκιμής, οι προσομοιώσεις δοκιμών και η αναθεώρηση αποτελούν τον πυρήνα των μεθόδων διδασκαλίας της Grace Education .

Οι μαθητές επιλέγουν την ημέρα και την ώρα των προσωπικών τους μαθημάτων ένα προς ένα.

Ευέλικτα προγράμματα πληρωμής είναι διαθέσιμα.

Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες που λαμβάνουν υπόψη το γεωγραφικό κόστος ζωής στις τιμές μας για να κάνουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας προσβάσιμα σε όλους τους μαθητές ανεξάρτητα από το πού ζουν.

Μαρτυρίες

« Νόμιζα ότι το μάθημα Grace Education LSAT ήταν υπέροχο. Είχα έναν σπουδαίο εκπαιδευτή που ήξερε τι έκανε και μπόρεσε να διδάξει τη μεθοδολογία αποτελεσματικά. Το υλικό των μαθημάτων ήταν υπέροχο επειδή παρείχε ένα τεράστιο αριθμό ερωτήσεων και δοκιμών πρακτικής που είχαν ληφθεί από προηγούμενα LSAT. Μέσα από τα μαθήματα και την κριτική μου χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό υλικό μελέτης, κατάφερα να αυξήσω τη βαθμολογία μου 18 πόντους από το πρώτο τεστ πρακτικής στο πραγματικό μου LSAT. Αυτό το μάθημα μου προτάθηκε από αρκετούς φίλους και ήμουν πολύ χαρούμενος που τους άκουσα. Από τότε που παρακολούθησα το μάθημα, το έχω συστήσει σε πολλούς ανθρώπους που έχουν εγγραφεί τώρα στην τάξη και είμαι βέβαιος ότι ούτε θα απογοητευτούν ούτε στο μάθημα. Κίμπερλι, ΗΠΑ

«Το πρόγραμμα προετοιμασίας δοκιμών Grace Education LSAT λειτουργεί. Είτε ψάχνετε για μια μεγάλη αύξηση βαθμολογίας είτε απλά προσπαθείτε να πάρετε αυτούς τους τελευταίους πόντους για να πετύχετε το ιδανικό σας σκορ, το μάθημα Grace Education θα σας καλύψει. Το πλάτος και το βάθος των υλικών είναι βασικά. Ωστόσο, η μοναδική οργάνωση πραγματικών ερωτήσεων εξετάσεων, διαδικτυακών πόρων και αποτελεσματικών εκπαιδευτών είναι αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το μάθημα να λειτουργεί. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε κάθε ερώτηση που δημοσιεύτηκε ποτέ, είναι όλα στο υλικό. Αλλά αν πρέπει να εξισορροπήσετε τη σχολική εργασία και αυτό το μάθημα, τα μαθήματα της Grace Education και το υλικό της εργασίας σας κάνουν όλη την ώρα που περνάτε πιο αποτελεσματικά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η προσέγγιση της Grace Education σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις είναι συνεπής, οπότε όταν στοχεύετε έναν τύπο ερώτησης που σας προκαλεί, η επάρκεια σας σε όλους τους τύπους ερωτήσεων αυξάνεται. Έχω ακούσει ιστορίες εκπαιδευτών σε άλλες εταιρείες προετοιμασίας δοκιμών «μαθαίνοντας το τεστ μαζί με τους μαθητές» (ο τρόμος!), Αλλά οι Grace Education δεν είναι μόνο κορυφαίοι, αλλά έχουν περάσει από εντατική εκπαίδευση και έχουν πρόσβαση σε εκτεταμένους, συνεχείς εκπαιδευτικούς πόρους. Sunil, ΗΠΑ

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη