Μάστερ στις ευρωπαϊκές νομικές σπουδές

European Institute of Public Administration EIPA

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάστερ στις ευρωπαϊκές νομικές σπουδές

European Institute of Public Administration EIPA

Εισαγωγή στο Πρόγραμμα

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαστών και Δικηγόρων - το Λουξεμβούργο κεραία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) - Προσφέρει ένα μεταπτυχιακό διετές πρόγραμμα που οδηγεί σε μια Μάστερ στην Ευρωπαϊκή Νομικών Σπουδών. Από το 2010, προσφέρεται ως ένα συνδυασμένο πρόγραμμα e-learning, που συνδυάζει πρόσωπο-με-πρόσωπο μάθηση εξ αποστάσεως διαλέξεις, συνεδρίες e-Learning και.

Αυτό το Master είναι ένα πραγματικά διεθνές πρόγραμμα σπουδών που προσφέρονται σε συνεργασία με το Université de Lorraine στη Γαλλία. Οι συμμετέχοντες οι οποίοι είχαν συνάψει με επιτυχία το πρόγραμμα απονέμεται ένα γαλλικό πτυχίο Μάστερ: Μάστερ en Ευρωπαϊκών Σπουδών - SPECIALITE Droit de la construction europeenne, παραδίδονται από το Πανεπιστήμιο της Λωρραίνης.

Υποτροφία

Το Υπουργείο Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λουξεμβούργου (MFEA) προσφέρει τρεις υποτροφίες για υπαλλήλους, δικαστές, εκπροσώπους οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και νομικά επαγγέλματα από τις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κοσσυφοπέδιο, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο , Τη Σερβία και την Τουρκία. Σκοπός της υποτροφίας είναι να επιτρέψει σε τρεις υποψήφιους που έχουν ήδη ξεκινήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία τους να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα Μάστερ στις Ευρωπαϊκές Νομικές Σπουδές (MELS Online) στο Λουξεμβούργο. Η υποτροφία προορίζεται ιδίως για υποψήφιους που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη.

Η υποτροφία καλύπτει:

  • Πλήρες δίδακτρο , συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε ηλεκτρονικές συνεδρίες και υλικά για εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Συμμετοχή σε διεθνή αεροπορικά έξοδα πέρα ​​από 2 ακαδημαϊκά έτη (15 ακαδημαϊκά σαββατοκύριακα, 4 εξετάσεις, 1 τελετή απονομής διπλωμάτων, συνολικά 20 ταξίδια) έως € 10.000
  • Συμμετοχή σε διαμονή και γεύματα στο Λουξεμβούργο που ανέρχεται σε 118 € ανά διανυκτέρευση, μέχρι 3 διανυκτερεύσεις ανά ακαδημαϊκό Σαββατοκύριακο ή σε εξετάσεις
Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει δύο βασικούς στόχους: τη δημιουργία μιας αρχικής υπόβαθρο στα θεμελιώδη ζητήματα που διέπουν τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και να προσφέρει προοδευτική και αυξανόμενη εξειδίκευση στο ευρύ πεδίο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να ασχολούνται με νομικά ζητήματα με πρακτικό τρόπο.

Η νομική στόχος του προγράμματος είναι σχετικά με το ευρύτερο πεδίο εφαρμογής της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, και αγγίζουν διαφορετικές οικονομικές και πολιτικές πτυχές της διαδικασίας ολοκλήρωσης και να λάβουν δεόντως υπόψη τις νομικές και πρακτικές επιπτώσεις τους.

Μεθοδολογία

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε δύο χρόνια και βασίζεται σε ένα συνδυασμό των μεθόδων διδασκαλίας. Πρώτον, οι μαθητές παρακολουθούν πρόσωπο με πρόσωπο διαλέξεις και σεμινάρια χρησιμοποιώντας διαδραστικές εκπαιδευτικές μέθοδοι, όπως η ομαδική εργασία, μελέτες περιπτώσεων, ασκήσεις προσομοίωσης και επίλυσης προβλημάτων μάθησης. Δεύτερον, μια σειρά από web-based εργαλεία μάθησης, όπως audio-video tutorials, web-διάσκεψη διαλέξεις, εργασίες και online τεστ προσφέρονται. Τέλος, οι μαθητές καλούνται να συμμετάσχουν σε καθοδηγείται εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το πρόσωπο-με-πρόσωπο διδασκαλία λαμβάνει χώρα σε τέσσερα ακαδημαϊκά Σαββατοκύριακα ανά ακαδημαϊκό εξάμηνο, όταν οι μαθητές συγκεντρώνουν από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Αυτά τα Σαββατοκύριακα συμπληρώνονται με απευθείας σύνδεση εργασία και αυτο-μελέτη, παρέχοντας στους φοιτητές με μια εξαιρετική ευκαιρία για να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για το δίκαιο και πώς λειτουργεί στην πράξη.

Βάσει του «Campus» - πλατφόρμα MELs e-Learning - Οι σπουδαστές λαμβάνουν τακτικά up-to-ημερομηνία εκπαιδευτικό υλικό, συμπεριλαμβανομένων των αποσπασμάτων της νομοθεσίας, της νομολογίας και αναφορές για την προτεινόμενη βιβλιογραφία για τη δομή και τη συμπλήρωση των σπουδών τους.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Το πρόγραμμα προορίζεται κυρίως για τους δημοσίους υπαλλήλους, αξιωματούχους της ΕΕ, δικηγόρους και άλλους νομικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και άλλους επαγγελματίες και τους αποφοίτους που ενδιαφέρονται για το ευρωπαϊκό δίκαιο. Δεν απαιτείται προηγούμενη πτυχίο Νομικής απαιτείται να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά και στα γαλλικά, αν και η ενεργητική γνώση απαιτείται μόνο για μία από αυτές τις γλώσσες.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ο βαθμός Master in Ευρωπαϊκών Νομικών Σπουδών είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την αποφοίτησή τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη των αντίστοιχων επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Για παράδειγμα, οι απόφοιτοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα σκαλοπάτι για να εισέλθουν διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς, ενώ όσοι εργάζονται ήδη ως υπάλληλοι της ΕΕ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πτυχίο τους να προωθήσουν την καριέρα τους στο εσωτερικό της διοίκησης της ΕΕ. Ο βαθμός επιτρέπει επίσης στους συμμετέχοντες εκείνους που ήδη εργάζονται ως δικηγόροι μπορούν να ασκήσουν στους διάφορους τομείς του ευρωπαϊκού δικαίου. Τέλος, ο βαθμός μπορεί επίσης να επιτρέψει στους πτυχιούχους να συνεχίσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε οποιαδήποτε από το ευρύ φάσμα των εθνικών διοικήσεων, καθώς και τις ευρωπαϊκές ενώσεις και επιχειρήσεις (εταιρείες συμβούλων, ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, ομάδες πίεσης, εδαφική παραστάσεις στις Βρυξέλλες, κλπ) που συμμετέχουν στην διάφορες πτυχές και τις πτυχές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Δομή του προγράμματος

Οι μεταπτυχιακές σπουδές διαρθρώνονται με τη μορφή ενός προγράμματος 2 ετών. Το πρώτο έτος παρέχει στους φοιτητές με μια εισαγωγή στο πεδίο των ευρωπαϊκών σπουδών (εισαγωγή στην ευρωπαϊκή γεωπολιτική, ιστορία της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, κ.λπ.). Σε αυτή τη βάση, η νομική διάσταση της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης σταδιακά αναπτύχθηκε μέσω της ουσιαστικής μαθήματα σχετικά με το συνταγματικό και νομικό σύστημα της ΕΕ (θεσμικός νόμος, οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων της ΕΕ, το δικαστικό σύστημα της ΕΕ, κ.λπ.), η Ευρωπαϊκή Εσωτερική Αγορά και τις θεμελιώδεις πτυχές του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (δίκαιο του ανταγωνισμού, η εταιρεία της ΕΕ και της φορολογικής νομοθεσίας, κλπ).

Στο δεύτερο ακαδημαϊκό έτος, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από άλλες θεμελιώδεις πτυχές εντός του νομικού πυρήνα της ΕΕ, και το οποίο δημιουργήθηκε ως συνοδευτικές πολιτικές για την εσωτερική αγορά (νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, το δίκαιο προστασίας του καταναλωτή, της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, κλπ), η προσοχή μετατοπίζεται στην το νομικό κεκτημένο ήδη σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας, στον τομέα της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της προστασίας της ασφάλειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε επίπεδο ΕΕ. Η πρακτική εφαρμογή του ευρωπαϊκού δικαίου τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο διαθέτει επίσης σε αυτό το δεύτερο έτος.

Οι μαθητές ολοκληρώσω αυτό το δεύτερο έτος και το πρόγραμμα Μάστερ με τη συγγραφή μιας διατριβής Μάστερ, υπό την εποπτεία του δασκάλου τους επιλογής ανάμεσα από το διδακτικό προσωπικό, σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Εξετάσεις

Οι μαθητές καλούνται να καθίσουν εξετάσεις στο τέλος κάθε εξαμήνου. Μερικές εξετάσεις μπορεί να αντικατασταθεί από άλλες ενδιάμεσες εργασίες πορεία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα


Τελευταία ενημέρωση November 18, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
4,975 EUR
αμοιβή των μελών EIPA »: € 4480
Locations
Λουξεμβούργο - Luxembourg City, Luxembourg District
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 31, 2021
Dates
Σεπτ. 2019
Λουξεμβούργο - Luxembourg City, Luxembourg District
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Ιούλιος 31, 2021