Μάστερ της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Ασφάλισης (Leuven et al)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

KU Leuven Προηγμένος Δάσκαλος της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Ασφάλισης της KU Leuven σάς δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε τις πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις στην κοινωνική ασφάλιση που συνυπάρχουν στην ιστορική ήπειρο της Ευρώπης. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του δικού σας εθνικού συστήματος στο πλαίσιο της ευρύτερης ηπειρωτικής εικόνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια προσεκτική, σε βάθος μελέτη του ρόλου των διεθνών οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως μαθητής του προγράμματος, θα γίνετε μέρος ενός διεθνούς δικτύου εμπειρογνωμόνων στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης. Οι μαθητές προέρχονται από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και πέρα και έχουν διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και κίνητρα συμμετοχής. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από διάσημους καθηγητές από την KU Leuven και άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που ειδικεύονται σε διάφορους κλάδους που σχετίζονται με την κοινωνική ασφάλιση.

Δομή

Το πρόγραμμα αποτελείται από 60 ECTS, αρχίζοντας από θερινό σχολείο τον Αύγουστο και ολοκληρώνοντας τον Ιούλιο του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.

Κατά τη διάρκεια του Master of European Social Security, οι ακαδημαϊκές σας δεξιότητες θα αναπτυχθούν και θα αμφισβητηθούν μέσω της εμπειρίας μιας πρακτικής άσκησης σε ένα ίδρυμα ή οργανισμό κοινωνικής ασφάλισης. Μέσω των συνεργασιών μας μπορείτε να αποκτήσετε μια θέση πρακτικής άσκησης ανάλογα με το δικό σας επίπεδο εμπειρίας και το πεδίο εμπειρογνωμοσύνης, εστιάζοντας είτε στην πρακτική είτε στην έρευνα.

Οι προσωπικές τάξεις και εργαστήρια, που πραγματοποιήθηκαν στο Leuven (Βέλγιο), συμπυκνώνονται μαζί σε περιορισμένο αριθμό εβδομάδων. Το υπόλοιπο πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας εκμάθησης. Η πλατφόρμα σας συνδέει με τους καλύτερους ευρωπαίους διδάσκοντες, οι οποίοι σας καθοδηγούν εξ αποστάσεως μέσω του ειδικά σχεδιασμένου υλικού διδασκαλίας τους.

Πλεονεκτήματα

  • Η μοναδική μορφή διδασκαλίας σας προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων: μια αυθεντική πανεπιστημιακή εμπειρία σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης και την ευελιξία να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος από το σπίτι.
  • Σε όλο το πρόγραμμα, θα συνδεθείτε με ένα μοναδικό διεθνές δίκτυο πανεπιστημίων και θα είστε σε επαφή με το διδακτικό προσωπικό και τους συναδέλφους από όλη την Ευρώπη.
  • Η πολυεπιστημονική και πολυεθνική προσέγγιση θα διευρύνει την προοπτική σας και θα σας βοηθήσει να εξετάσετε τα προβλήματα από μια νέα οπτική γωνία. Αυτή η εναλλακτική προσέγγιση αναπτύσσει την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις και θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη καθ 'όλη την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή