Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Μαθημάτων Νομικής

Μαθήματα Νομικής

Τα μαθήματα νομικής έχουν σχεδιαστεί για τη συνεχόμενη προσωπική εξέλιξη και προσφέρονται σε μια σειρά κορυφαίων πανεπιστημίων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματα στη Νομική και τους Κανονισμούς έχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές μελέτης που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν την αίθουσα διδασκαλίας, το διαδίκτυο, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με προγράμματα πτυχίων. Ορισμένοι από τους εξειδικευμένους τομείς σπουδών στα μαθήματα νομικής είναι το εμπορικό δίκαιο, η πενυματική ιδιοκτησία, η ρυθμιστική θεωρία και άλλοι. Επίσης, πολλοί τομείς έχουν ειδικά μαθήματα που συζητούν τις τρέχουσες τάσεις και ρυθμιστικά θέματα σχετικά με τον συγκεκριμένο τομέα.

Η ποικιλία των διαφορετικών μαθημάτων Νομικής μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή μαθήματα Νομικής που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Μαθήματα Νομικής

BPP University

Μαθήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Bar (BPTC)

Ιανουάριος 20, 2018
Εάν ο στόχος σας είναι να γίνετε δικηγόρος, το BPP University Bar's Professional Training Course (BPTC) παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Προσφέρουμε συνεδρίες συνηγορίας και συνεδρίων που διδάσκονται σε ομάδες των τεσσάρων δοκιμασιών και εκτιμήσεων πραγματικού-ζωή-ζωής και το ευρύτερο φάσμα επιλογών οποιουδήποτε παρόχου.… [+] [-]

Instituto Profesional IACC

νομικές και τεχνικές

Ιανουάριος 3, 2018
Η Νομική Τεχνική απόφοιτος του IACC, είναι επαγγελματίας με τις θεωρητικές, διαδικαστικά και συμπεριφοράς γνώσεις που θα σας επιτρέψει να εκτελέσει νομικά και διοικητικά καθήκοντα στους τομείς του εργατικού δικαίου, ποινικού, Οικογένειας και, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του Διοικητικού Δικαίου, Αστικού οικονομική ΔΟΥ, Τράπεζες και Registral, που… [+] συνεργάζονται άμεσα με τους δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες για την ανάπτυξη των διαδικασιών που σχετίζονται με τα θεσμικά όργανα και δικαστικές διαδικασίες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, που ενεργεί ηθικά, με σεβασμό στον άνθρωπο και την τήρηση των απαιτούμενων εμπιστευτικότητα θέματα ή καταστάσεις που παράγεται λόγω της επαγγελματικής τους απόδοσης. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα μάθημα Νομικής;

Τι είναι ένα μάθημα Νομικής;
Τα μαθήματα νομικής αναπτύσσουν την επαγγελματική επάρκεια στον τομέα του δικαίου για υποψήφιους δικηγόρους, νομικούς βοηθούς, αναλυτές και άλλους. Ξεκινώντας από Διπλώματα σε Πιστοποιητικά και Μαθήματα, ορισμένα μαθήματα Νομικής απαιτούν μεγαλύτερη χρονική δέσμευση από άλλα. Κάθε μάθημα νομικής εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο τομέα της νομικής. Πανεπιστήμια σε χώρες Αστικού ή Κοινού δικαίου θα προσφέρουν μαθήματα νομικής ειδικά για το τοπικό νομικό σύστημα. Πολλά πανεπιστήμια επίσης προσφέρουν διεθνή μαθήματα νομικής, τα οποία εστιάζουν στο διεθνές δίκαιο ή σε σύνολα δεξιοτήτων που είναι εφαρμόσιμα σε κάθε νομική δικαιοδοσία.

Ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης ενός μαθήματος Νομικής;
Ενώ όλα τα μαθήματα νομικής ποικίλουν σε θέμα και λειτουργία, το καθένα από αυτά έχει τα δικά του ξεχωριστά οφέλη για τους σπουδαστές. Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα νομικής παρέχουν μια ευκαιρία να μάθει κανείς από έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα νομικής είναι άτεγκτα, προκλητικά και ενημερωμένα, παρέχοντας την πιο σχετική ακαδημαϊκή εμπειρία. Η ολοκλήρωση ενός μαθήματος νομικής δείχνει σε πιθανούς εργοδότες πως ο αιτών έχει αναπτύξει σχετικές δεξιότητες σε ένα συγκεκριμένο τομέα της νομικής, του πρακτικού δικαίου ή τις νομικές εργασίες.

Τι θα μελετήσει σε ένα μάθημα Δίκαιο;
Μερικά μαθήματα του νόμου έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώσουν ένα υπάρχον προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη νομοθεσία, προσθέτοντας εξειδίκευση στις γνώσεις του μαθητή της νομικής πρακτικής. Για παράδειγμα, τα μαθήματα για τη Διεθνή Διαιτησία, το Δίκαιο της Θάλασσας, εθιμικό δίκαιο Ανάλυση και Γλώσσα, Αστικού και Οικογενειακού Δικαίου και Δικαίου Ενέργειας παρέχουν τέτοια εξειδίκευση. Άλλα μαθήματα του νόμου έχουν σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο νομικό τομέα, χωρίς Bachelor of Laws ή πτυχίο Juris Doctor. Μια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δίκαιο, Paralegal Δίπλωμα Πρόγραμμα, Επαγγελματική Νομική Βοηθός Πρόγραμμα ή Νομική διοικητικοί βοηθοί πρόγραμμα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί τον απόφοιτο να αρχίσουν να εργάζονται στο νομικό τομέα.

Πόσο κοστίζει για να λάβει υπόψη τον νόμο μαθήματα;
Το κόστος από τη λήψη μαθήματα του νόμου ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον αριθμό των εβδομάδων ή των ωρών μαθήματος, τη θέση, το αντικείμενο και το πανεπιστήμιο. Χρηματοδότηση βοήθεια μπορεί να είναι διαθέσιμη στους αιτούντες σχετικά με την ανάγκη ή που βασίζεται σε αξιοκρατική κλίμακα. Τα πανεπιστήμια μπορούν να παρέχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, κατόπιν αιτήματος, το οποίο μπορεί να υποβληθεί εύκολα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για ένα μάθημα στο νόμο;
Προαπαιτούμενα για μαθήματα του νόμου ποικίλλει επίσης σε μεγάλο βαθμό. Μερικά συστήματα απαιτούν ένα γυμνάσιο δίπλωμα, ενώ άλλοι απαιτούν ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πτυχίο επιπέδου. Τα μαθήματα του νόμου που αποτελείται από απαιτούμενων γραπτών εξετάσεων μαθημάτων διαλέξεις, και. Η διάρκεια των μαθημάτων του νόμου μπορεί να κυμαίνεται από μία εβδομάδα έως τέσσερα χρόνια, ανάλογα με το πανεπιστήμιο και την πορεία.

Γιατί να πάρετε ένα online μάθημα δίκαιο;
Online μαθήματα του νόμου είναι μια επιλογή για επαγγελματίες που εργάζονται ή άτομα με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Μαθήματα του νόμου μπορούν να ληφθούν σε απευθείας σύνδεση, με όλα τα απαραίτητα υλικά που παρέχονται ψηφιακά. Αυτό παραλείπει την υποχρέωση να μετατρέψει την πανεπιστημιούπολη για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Η διαδραστική πτυχή των μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση νόμος δίνει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να επικοινωνούν απευθείας με τους καθηγητές τους και άλλους συμμαθητές, και απαιτεί από αυτούς να διατυπώσουν τις σκέψεις τους σε ένα σαφές, συνεκτικό γραπτή μόδας.

Πού να πάρετε μια σειρά μαθημάτων στο νόμο;
Τα μαθήματα του νόμου που προσφέρονται σε πανεπιστήμια σχεδόν σε κάθε ήπειρο σε όλη την υδρόγειο. Είτε στην Αργεντινή, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τη Μαλαισία, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική, τη Ρωσία Σαμόα ή, φιλόδοξους μαθητές μπορούν να βρουν μαθήματα του νόμου σε μια σειρά από τομείς. Υπάρχουν μια σειρά από είδη των μαθημάτων του νόμου, το καθένα με ειδικές απαιτήσεις. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, Διπλώματα, Ειδικότητες και πολλά άλλα είδη βέβαια δικαίου είναι διαθέσιμα σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για τα μαθήματά του νόμου σήμερα άμεσα για LawStudies!