Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Μαθημάτων Νομικής

Μαθήματα Νομικής

Τα μαθήματα νομικής έχουν σχεδιαστεί για τη συνεχόμενη προσωπική εξέλιξη και προσφέρονται σε μια σειρά κορυφαίων πανεπιστημίων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Τα μαθήματα στη Νομική και τους Κανονισμούς έχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές μελέτης που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν την αίθουσα διδασκαλίας, το διαδίκτυο, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με προγράμματα πτυχίων. Ορισμένοι από τους εξειδικευμένους τομείς σπουδών στα μαθήματα νομικής είναι το εμπορικό δίκαιο, η πενυματική ιδιοκτησία, η ρυθμιστική θεωρία και άλλοι. Επίσης, πολλοί τομείς έχουν ειδικά μαθήματα που συζητούν τις τρέχουσες τάσεις και ρυθμιστικά θέματα σχετικά με τον συγκεκριμένο τομέα.

Η ποικιλία των διαφορετικών μαθημάτων Νομικής μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας κοιτάζοντας τα πιο δημοφιλή μαθήματα Νομικής που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Μαθήματα Νομικής

Magoosh

Μάθημα προετοιμασίας LSAT

Απρίλιος 9, 2018
Αποκτήστε το Σκορ LSAT® που επιθυμείτε Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας LSAT. Με την Magoosh online δοκιμών του Magoosh , θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Χρησιμοποιώντας την προετοιμασία μας, πάντα θα μελετάτε με τα πιο ενημερωμένα, δοκιμασμένα και δοκιμασμένα υλικά, με βάση την προσεκτική ανάλυση των… [+] απαντήσεων των μαθητών. Δεν σας κατακλύζουμε με ερωτήσεις. κάνουμε όλα τα ερωτήματα μετράνε! Μπορείτε επίσης να σημειώσετε σημειώσεις, σελιδοδείκτες, να διαβάσετε μεταγραφές και να μας δώσετε ανατροφοδότηση. Σας δίνουμε ό, τι χρειάζεστε για να μελετήσετε ένα αεράκι. [-]

BPP University

Μαθήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Bar (BPTC)

Ιανουάριος 20, 2018
Εάν ο στόχος σας είναι να γίνετε δικηγόρος, το BPP University Bar's Professional Training Course (BPTC) παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Προσφέρουμε συνεδρίες συνηγορίας και συνεδρίων που διδάσκονται σε ομάδες των τεσσάρων δοκιμασιών και εκτιμήσεων πραγματικού-ζωή-ζωής και το ευρύτερο φάσμα επιλογών οποιουδήποτε παρόχου.… [+] [-]

iStudy

Δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου για το δίκαιο απασχόλησης - Πιστοποίηση CPD

Ιανουάριος 19, 2018
Η απασχόληση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια πολύ μεγάλη και πολύπλοκη διαδικασία. Οι περισσότερες εταιρείες αρχίζουν την πρόσληψη νέων αποφοίτων σχεδόν ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία έναρξης μιας εργασίας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θέλουν να εργαστούν εκεί, καθώς αποτελούν έδαφος αναπαραγωγής για νέες τεχνολογίες, καινοτομία και πολυπολιτισμικό πνεύμα. Αν… [+] θέλετε να έχετε μια σαφή κατανόηση των νόμων για την απασχόληση στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε τη λήψη αυτού του μαθήματος. Το εργατικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένα πολύ δομημένο μάθημα καθώς αρχικά σας εισάγει το εργατικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου, τους τύπους εργαζομένων και τα δικαστήρια απασχόλησης. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τους νόμους σχετικά με την απασχόληση των αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένου του τι συμβαίνει όταν προσλαμβάνονται λαθρομετανάστες για εργασία. Στη συνέχεια, μαθαίνετε για τους όρους απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων ρητών, σιωπηρών και ποικίλων όρων. Θα λάβετε επιπλέον περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων, τον τερματισμό, τις διακρίσεις, τις μεταβιβάσεις επιχειρήσεων και τα συλλογικά δικαιώματα. Το μάθημα παρέχει κάποιες χρήσιμες ιστοσελίδες για να βοηθήσουν τους αναζητούντες εργασία και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τη νομοθεσία της Βρετανίας για την απασχόληση. Εάν θέλετε να αποκτήσετε μια θέση εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, είτε πρόκειται για γενική είτε για νόμους, αυτό το μάθημα μπορεί να είναι σοβαρά χρήσιμο. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα μάθημα Νομικής;

Τι είναι ένα μάθημα Νομικής;
Τα μαθήματα νομικής αναπτύσσουν την επαγγελματική επάρκεια στον τομέα του δικαίου για υποψήφιους δικηγόρους, νομικούς βοηθούς, αναλυτές και άλλους. Ξεκινώντας από Διπλώματα σε Πιστοποιητικά και Μαθήματα, ορισμένα μαθήματα Νομικής απαιτούν μεγαλύτερη χρονική δέσμευση από άλλα. Κάθε μάθημα νομικής εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο τομέα της νομικής. Πανεπιστήμια σε χώρες Αστικού ή Κοινού δικαίου θα προσφέρουν μαθήματα νομικής ειδικά για το τοπικό νομικό σύστημα. Πολλά πανεπιστήμια επίσης προσφέρουν διεθνή μαθήματα νομικής, τα οποία εστιάζουν στο διεθνές δίκαιο ή σε σύνολα δεξιοτήτων που είναι εφαρμόσιμα σε κάθε νομική δικαιοδοσία.

Ποια είναι τα οφέλη της παρακολούθησης ενός μαθήματος Νομικής;
Ενώ όλα τα μαθήματα νομικής ποικίλουν σε θέμα και λειτουργία, το καθένα από αυτά έχει τα δικά του ξεχωριστά οφέλη για τους σπουδαστές. Σε γενικές γραμμές, τα μαθήματα νομικής παρέχουν μια ευκαιρία να μάθει κανείς από έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα νομικής είναι άτεγκτα, προκλητικά και ενημερωμένα, παρέχοντας την πιο σχετική ακαδημαϊκή εμπειρία. Η ολοκλήρωση ενός μαθήματος νομικής δείχνει σε πιθανούς εργοδότες πως ο αιτών έχει αναπτύξει σχετικές δεξιότητες σε ένα συγκεκριμένο τομέα της νομικής, του πρακτικού δικαίου ή τις νομικές εργασίες.

Τι θα μελετήσει σε ένα μάθημα Δίκαιο;
Μερικά μαθήματα του νόμου έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώσουν ένα υπάρχον προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη νομοθεσία, προσθέτοντας εξειδίκευση στις γνώσεις του μαθητή της νομικής πρακτικής. Για παράδειγμα, τα μαθήματα για τη Διεθνή Διαιτησία, το Δίκαιο της Θάλασσας, εθιμικό δίκαιο Ανάλυση και Γλώσσα, Αστικού και Οικογενειακού Δικαίου και Δικαίου Ενέργειας παρέχουν τέτοια εξειδίκευση. Άλλα μαθήματα του νόμου έχουν σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στο νομικό τομέα, χωρίς Bachelor of Laws ή πτυχίο Juris Doctor. Μια Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δίκαιο, Paralegal Δίπλωμα Πρόγραμμα, Επαγγελματική Νομική Βοηθός Πρόγραμμα ή Νομική διοικητικοί βοηθοί πρόγραμμα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί τον απόφοιτο να αρχίσουν να εργάζονται στο νομικό τομέα.

Πόσο κοστίζει για να λάβει υπόψη τον νόμο μαθήματα;
Το κόστος από τη λήψη μαθήματα του νόμου ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον αριθμό των εβδομάδων ή των ωρών μαθήματος, τη θέση, το αντικείμενο και το πανεπιστήμιο. Χρηματοδότηση βοήθεια μπορεί να είναι διαθέσιμη στους αιτούντες σχετικά με την ανάγκη ή που βασίζεται σε αξιοκρατική κλίμακα. Τα πανεπιστήμια μπορούν να παρέχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, κατόπιν αιτήματος, το οποίο μπορεί να υποβληθεί εύκολα από αυτή την ιστοσελίδα.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για ένα μάθημα στο νόμο;
Προαπαιτούμενα για μαθήματα του νόμου ποικίλλει επίσης σε μεγάλο βαθμό. Μερικά συστήματα απαιτούν ένα γυμνάσιο δίπλωμα, ενώ άλλοι απαιτούν ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πτυχίο επιπέδου. Τα μαθήματα του νόμου που αποτελείται από απαιτούμενων γραπτών εξετάσεων μαθημάτων διαλέξεις, και. Η διάρκεια των μαθημάτων του νόμου μπορεί να κυμαίνεται από μία εβδομάδα έως τέσσερα χρόνια, ανάλογα με το πανεπιστήμιο και την πορεία.

Γιατί να πάρετε ένα online μάθημα δίκαιο;
Online μαθήματα του νόμου είναι μια επιλογή για επαγγελματίες που εργάζονται ή άτομα με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Μαθήματα του νόμου μπορούν να ληφθούν σε απευθείας σύνδεση, με όλα τα απαραίτητα υλικά που παρέχονται ψηφιακά. Αυτό παραλείπει την υποχρέωση να μετατρέψει την πανεπιστημιούπολη για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Η διαδραστική πτυχή των μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση νόμος δίνει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να επικοινωνούν απευθείας με τους καθηγητές τους και άλλους συμμαθητές, και απαιτεί από αυτούς να διατυπώσουν τις σκέψεις τους σε ένα σαφές, συνεκτικό γραπτή μόδας.

Πού να πάρετε μια σειρά μαθημάτων στο νόμο;
Τα μαθήματα του νόμου που προσφέρονται σε πανεπιστήμια σχεδόν σε κάθε ήπειρο σε όλη την υδρόγειο. Είτε στην Αργεντινή, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τη Μαλαισία, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική, τη Ρωσία Σαμόα ή, φιλόδοξους μαθητές μπορούν να βρουν μαθήματα του νόμου σε μια σειρά από τομείς. Υπάρχουν μια σειρά από είδη των μαθημάτων του νόμου, το καθένα με ειδικές απαιτήσεις. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, Διπλώματα, Ειδικότητες και πολλά άλλα είδη βέβαια δικαίου είναι διαθέσιμα σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για τα μαθήματά του νόμου σήμερα άμεσα για LawStudies!