Filter
Μαθήματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Μαθήματα Νομικής σε Εκδίκαση Υποθέσεων

Τα μαθήματα κολλεγίων συμμετέχουν σε όλα σχεδόν τα προγράμματα σπουδών. Αυτό ισχύει για τα πάντα, από τα προγράμματα bachelor μέχρι τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Για να εγγραφείτε σε μαθήματα κολλεγίων, πρέπει να έχετε αποφοιτήσει από το γυμνάσιο. Επιπλέον, τα περισσότερα μαθήματα διαρκούν μερικούς μήνες.

Ποιο είναι το μάθημα των διαφορών; Η διαφορά αφορά τις διαφορές μεταξύ δύο προσώπων ή οντοτήτων που δεν έχουν ποινικό χαρακτήρα. Κάθε φορά που κάποιος αισθάνεται ότι άλλος τον έχει αδικηθεί με κάποιο τρόπο χωρίς να διαπράξει έγκλημα, όλοι οι αντιπρόσωποι της διαφοράς είναι παίζουν. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στο νομικό σύστημα, στη δυναμική του δικαστικού σώματος και στις διαδικασίες, καθώς και στους νόμους που διέπουν τις νομικές συγκρούσεις και το προηγούμενο.

Η μελέτη των διαφορών βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα είναι ανεκτίμητες καθώς ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι δεξιότητες ανοίγουν νέες ευκαιρίες εργασίας ή μπορούν να αυξήσουν τον πιθανό μισθό. Για όσους μελετούν τις διαφορές, οι δεξιότητες αυτές περιλαμβάνουν τη διεξαγωγή νομικής έρευνας, την επίλυση διαφορών, την επικοινωνία και την κριτική σκέψη.

Τα τέλη που σχετίζονται με την εγγραφή σε μια διαδικα- σία επίλυσης διαφορών ποικίλλουν αρκετά. Το ακριβές ποσό θα είναι διαφορετικό ανάλογα με το σχολείο και το πρόγραμμα σπουδών σας, τη χώρα που σπουδάζετε, τη διάρκεια της φοίτησης και το είδος του πτυχίου που κερδίζετε αν κερδίζετε πτυχίο.

Επειδή αυτός ο τομέας σπουδών ισχύει μόνο για το δίκαιο, είναι πιθανό ότι η μόνη επιλογή σταδιοδρομίας του μεταπτυχιακού είναι να γίνει δικηγόρος ή άλλη θέση που σχετίζεται με δικηγόρους. Είναι δυνατό να γίνετε δικηγόρος υπεράσπισης ή εισαγγελίας, νομικός γραμματέας, δικηγόρος ή δικηγόρος διαφορών. Παρόλο που είναι λιγότερο συνηθισμένο, μπορεί επίσης να είναι δυνατή η άσκηση σταδιοδρομίας ως πολιτικός ή δικαστής μετά τη μελέτη των διαφορών.

Το σωστό πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην εκπαίδευση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Εκδίκαση Υποθέσεων

Center for International Legal Studies

Το 3-πιστωτικό μάθημα "Αναγνώριση αλλοδαπών αποφάσεων" περιλαμβάνει στην πραγματικότητα δύο διακριτές διαδικασίες, την «αναγνώριση» μιας αλλοδαπής απόφασης και την «εκτέλ ... [+]

Αναγνώριση αλλοδαπών αποφάσεων

Το 3-πιστωτικό μάθημα "Αναγνώριση αλλοδαπών αποφάσεων" περιλαμβάνει στην πραγματικότητα δύο διακριτές διαδικασίες, την «αναγνώριση» μιας αλλοδαπής απόφασης και την «εκτέλεση» αυτής της απόφασης με βάση το καθεστώς που της έχει αναγνωριστεί από ένα εθνικό δικαστήριο. Σε μια διαδικασία αναγνώρισης, ένα δικαστήριο σε μια χώρα καλείται να δεχθεί δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί από δικαστήριο "ξένης" χώρας και να εκδώσει απόφαση ουσιαστικά πανομοιότυπη χωρίς να επανεξετάσει το βάσιμο της αρχικής δίκης. Σε διαδικασία εκτέλεσης, εάν η αναγνωρισθείσα αλλοδαπή απόφαση είναι απόφαση χρήματος και ο οφειλέτης έχει περιουσιακά στοιχεία στη δικαιοδοσία υποδοχής, ο επιτυχώς αναγνωρισμένος πιστωτής θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα μέσα έννομης προστασίας που διαθέτει η αναγνωρίζουσα χώρα για να εκτελέσει την απόφαση. Η παγκοσμιοποιημένη οικονομία έχει ως αποτέλεσμα και τις κρίσεις να είναι παγκοσμιοποιημένες. Οι διασυνοριακές επιχειρήσεις δημιουργούν διασυνοριακές διαφορές. Οι διασυνοριακές διαφορές δημιουργούν διαδικασίες διασυνοριακής αναγνώρισης και εκτέλεσης. Διοικητικό τέλος - US $ 90.... [-]

Αυστρία Salzburg Ουγγαρία Budapest Πολωνία Warsaw Κίνα Shanghai  + 4 Περισσότερα
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
8 εβδομάδες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Center for International Legal Studies

Το "αστέρι" αυτού του 2-πιστωτικού μαθήματος είναι το Aguinda κατά Chevron, υπόθεση που ξεκίνησε το 1993 στη Νέα Υόρκη και συνεχίστηκε μέσω των δικαστηρίων του Εκουαδόρ τ ... [+]

Διαμεσολαβητική μελέτη περίπτωσης

Το "αστέρι" αυτού του 2-πιστωτικού μαθήματος είναι το Aguinda κατά Chevron, υπόθεση που ξεκίνησε το 1993 στη Νέα Υόρκη και συνεχίστηκε μέσω των δικαστηρίων του Εκουαδόρ της Βραζιλίας. Την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Κάτω Χώρες και το Γιβραλτάρ. Η μακρά και βασανισμένη ιστορία της - συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών διαδικασιών διαιτησίας στη Χάγη και 23 αιτημάτων ανακοινώσεων σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε 10 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών - αποτελεί τη βάση για την εκμάθηση του νόμου των Ηνωμένων Πολιτειών περί αλλοδαπών αδικοπραξιών, , Χρηματοδότηση από τρίτους, προσφυγή στο αμερικανικό δίκαιο, διμερείς επενδυτικές συνθήκες και εξωεδαφική εφαρμογή του νόμου. Διοικητικό τέλος - US $ 60.... [-]

Αυστρία Salzburg Ουγγαρία Budapest Πολωνία Warsaw Κίνα Shanghai  + 4 Περισσότερα
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
8 εβδομάδες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά