Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Leuven)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Οι νομικές σχολές του Πανεπιστημίου του Leuven ( KU Leuven ) και του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης προσφέρουν πρόγραμμα διπλού πτυχίου που διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά. Το πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών του μεταπτυχιακού προγράμματος περιλαμβάνει ένα χρόνο σπουδών στο Leuven και ένα άλλο στη Ζυρίχη.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα ατομικά πλεονεκτήματα κάθε θεσμικού οργάνου: το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Λουβαίν και το Δίκαιο Διαιτησίας, το Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και το Νόμο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ζυρίχη. Η Ελβετία απολαμβάνει μια φήμη παγκόσμιας κλάσης ως κέντρο διαιτησίας και τραπεζικής και πολλοί διεθνείς οργανισμοί εδρεύουν στη Γενεύη, όπως και στις Βρυξέλλες, περίπου 30 χλμ. Από το Λουβέν.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές λαμβάνουν ένα διπλό πτυχίο - ένα από την KU Leuven και ένα άλλο από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης. Διπλό πτυχίο από δύο κορυφαίες σχολές νομικής στην Ευρώπη θα έχει τεράστια προστιθέμενη αξία για τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία σε ένα διεθνές πλαίσιο.

Κάθε πανεπιστήμιο εταίρου θα επιλέξει δεκαπέντε φοιτητές για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα

  • 2 μοίρες από 2 κορυφαίες σχολές νομικής στην Ευρώπη.
  • Πλήρως δίδαξε στα αγγλικά.
  • Ένας χρόνος σπουδών στη Leuven και ένα άλλο στη Ζυρίχη.

Είναι αυτό το σωστό πρόγραμμα για μένα;

Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • βασικές γνώσεις του τοπικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και έχουν γενική κατανόηση της αμοιβαίας σχέσης μεταξύ των τριών αυτών συστημάτων δικαίου.
  • μια ικανότητα για την τοποθέτηση του δικαίου στο κοινωνικό, ιστορικό και γεωγραφικό του πλαίσιο.
  • η ικανότητα να αντιμετωπίζεται ο νόμος με κριτική, αντανακλαστική έρευνα.
  • μια αριστοτεχνική φαντασία, συνθέτουν και αναλύουν, προκειμένου να σκέφτονται με δημιουργικό και νόμιμο τρόπο.
  • μια βαθιά γνώση των πηγών που είναι χαρακτηριστικές του νόμου.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα Master of Law είναι ένα βήμα προς μια ενδιαφέρουσα νομική σταδιοδρομία. Ως εμπειρογνώμονες του ευρωπαϊκού και του διεθνούς δικαίου, οι σπουδαστές μας εργάζονται σε διεθνή δικηγορικά γραφεία, σε μεγάλη ποικιλία τομέων δημόσιας διοίκησης σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης και σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς και σε ομάδες ειδικών συμφερόντων. Οι απόφοιτοί μας προσλαμβάνονται επίσης από μη κυβερνητικές οργανώσεις και εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα.

Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών και του μεταπτυχιακού σας προγράμματος μπορείτε ήδη να διαμορφώσετε το δικό σας προφίλ, επιλέγοντας κάποια εξειδίκευση, σπουδάζοντας στο εξωτερικό (Erasmus), πραγματοποιώντας τοποθέτηση εργασίας ή ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση.

Το Student Career Center είναι στην ευχάριστη θέση να σας βάλει στο σωστό δρόμο προς την πρώτη σας επαγγελματική εμπειρία. Το κέντρο σας προπορεύει επίσης στην αναζήτηση μιας ενδιαφέρουσας εργασίας και σας βοηθάει με συνεντεύξεις εργασίας. Για τους φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, η KU Leuven έχει επίσης την Lcie, την κοινότητα KU Leuven που ενθαρρύνει τους σπουδαστές με καινοτόμες και επιχειρηματικές ιδέες.

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω; Οι βάσεις δεδομένων του Student Career Center περιλαμβάνουν προσφορές για θέσεις εργασίας, εθελοντική εργασία, έργα καινοτομίας και θέσεις εργασίας σπουδαστών. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μία από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Κέντρο Σταδιοδρομίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... περαιτέρω

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής