Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Leuven)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι μαθητές του προγράμματος Master of Law αποκτούν εμπειρία σε δύο διαφορετικά πανεπιστήμια, το καθένα με τη δική τους εμπειρία. Σε αυτό το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σπουδάσετε στο Leuven του Βελγίου και ένα δεύτερο στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα ατομικά πλεονεκτήματα κάθε ιδρύματος: Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Λούβεν και Νόμος Διαιτησίας, Δίκαιο Οικονομικών και Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ζυρίχη. Η Ελβετία απολαμβάνει παγκόσμιας κλάσης φήμη ως κέντρο διαιτησίας και τραπεζών, και πολλά διεθνή ιδρύματα εδρεύουν εκεί στη Γενεύη, όπως ακριβώς βρίσκονται στις Βρυξέλλες, περίπου 30 χλμ. Από το Λουβαίν.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι φοιτητές λαμβάνουν διπλό πτυχίο - ένα από το KU Leuven και ένα άλλο από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης. Ένας διπλός βαθμός από δύο κορυφαίες νομικές σχολές στην Ευρώπη θα έχει τεράστια προστιθέμενη αξία για τη μελλοντική επαγγελματική σας καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων και / ή του διεθνούς δικαίου.

Κάθε πανεπιστήμιο εταίρου θα επιλέξει δεκαπέντε φοιτητές για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα

  • Μπορείτε να αποκτήσετε δύο πτυχία από δύο κορυφαίες νομικές σχολές στην Ευρώπη
  • Το πρόγραμμα διδάσκεται πλήρως στα Αγγλικά
  • Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία σε δύο χώρες, σε δύο διαφορετικά πανεπιστήμια, το καθένα με τη δική τους εμπειρία.

Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή