Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εισαγωγής (LLM)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Emory προσφέρει μια πρακτική, πειθαρχημένη προσέγγιση στη μελέτη του νόμου, που εμπλέκει τους μαθητές στους ρόλους που παίζει ο νόμος στην κοινότητά μας, στην κοινωνία και στον κόσμο. Η επικέντρωσή μας στα σπουδαστικά, τα καινοτόμα προγράμματα και η αφοσίωση στην υποτροφία προετοιμάζουν τους αποφοίτους για άμεση και διαρκή επίδραση.

Το LLM του Emory Law μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη απασχόληση σε εννέα μήνες ή με μερική απασχόληση για έως και τέσσερα χρόνια. Διατίθενται πολλές συγκεντρώσεις ή το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα του σπουδαστή μέσω της γενικής επιλογής μελέτης. Το πρόγραμμα LLM είναι ανοικτό σε άτομα που κατέχουν πτυχίο αλλοδαπού δικαίου ή / και πτυχίο JD των ΗΠΑ από αναγνωρισμένη από το ABA νομική σχολή.

"Ο Emory Law είναι ένας παγκόσμιος θεσμός και η ικανότητά μας να προσφέρουμε ποικίλα προγράμματα για την κατάρτιση νομικών μυαλών μιλάει για τη δέσμευσή μας στην υποτροφία, την ένταξη και την προσβασιμότητα".

James B. Hughes νεώτερος, ενδιάμεσος κοσμήτορας

Γιατί το Emory Law ;

Emory Law έχει τα πάντα:

  • Τμήμα που είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς του δικαίου και δυναμικούς καθηγητές στην τάξη.
  • Αμέτρητες ευκαιρίες για πρακτική μάθηση, βιωματική μάθηση.
  • Προγράμματα υπογραφής που δημιουργούν γνώσεις και δεξιότητες μέσω ενός προγράμματος σπουδών που διδάσκει και τη διαδικασία και εφαρμόζει τη μέθοδο.
  • Ένα περιβάλλον υποστήριξης και συνεργασίας που ενθαρρύνει την αμφισβήτηση του status quo.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Φθινόπωρο Εξάμηνο: πρόωρη προθεσμία, 15 Απριλίου? γενική προθεσμία, 30 Ιουνίου

Εαρινό Εξάμηνο: πρόωρη προθεσμία, 30 Σεπτεμβρίου? γενική προθεσμία, 15 Νοεμβρίου

Εισαγωγή LLM

Το πρόγραμμα LLM του Emory Law προσφέρει στους πτυχιούχους των ΗΠΑ και της αλλοδαπής νομικές σχολές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πτυχίο Master of Laws από ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία σε εθνικό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αιρετότητα

Για να ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή στο πρόγραμμα Emory Law LLM, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν λάβει το πρώτο πτυχίο στο δίκαιο που τους επιτρέπει να ασκήσουν το δίκαιο στην πατρίδα τους πριν από την εγγραφή LLM.

Απόφοιτοι των ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο JD από αναγνωρισμένη από το ABA νομική σχολή.

Δικηγόροι με εξειδίκευση στο εξωτερικό: Οι πρώτες ονομασίες πτυχίου νομικής ποικίλλουν ανά χώρα.

Η εισαγωγή βασίζεται στην ακαδημαϊκή κατάρτιση του αιτούντος, στο επαγγελματικό υπόβαθρο, στην προσωπική δήλωση και στις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές αναφορές. Οι ισχυροί υποψήφιοι θα έχουν εξαιρετική ακαδημαϊκή καταγραφή και σοβαρό ενδιαφέρον για την εμπειρία της νομικής εκπαίδευσης σε ένα ανώτερο αμερικανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Γλωσσική ικανότητα

Οι μαθητές στο πρόγραμμα LLM θα πρέπει να έχουν αγγλικές γλωσσικές δεξιότητες σε ένα επίπεδο που τους επιτρέπει να διαβάζουν και να συζητούν στην τάξη, δύσκολο τεχνικό υλικό. Η καθημερινή προετοιμασία της τάξης είναι απαιτητική και οι μαθητές με περιορισμούς στην αγγλική γλώσσα μπορεί να έχουν δυσκολίες. Μόνο οι σπουδαστές που αισθάνονται σίγουροι για την ικανότητα της αγγλικής γλώσσας θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση

Για το λόγο αυτό, απαιτείται ο TOEFL (Δοκιμή Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας) από αλλοδαπούς υποψηφίους των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλική. Μια βαθμολογία TOEFL 600 για τη δοκιμή βάσει χαρτιού, 100 για τη δοκιμή που βασίζεται στο Internet, ή 250 για τη δοκιμή που βασίζεται στον υπολογιστή αναμένεται. Όλες οι πτυχές κάθε αίτησης εξετάζονται και οι γλωσσικές δεξιότητες αξιολογούνται περαιτέρω μέσω της συνέντευξης και ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι με χαμηλότερες βαθμολογίες μπορούν να εξεταστούν.

Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι αγγλική αλλά έχουν αποκτήσει πτυχίο από ίδρυμα στο οποίο η αγγλική γλώσσα είναι η γλώσσα διδασκαλίας μπορεί να ζητήσει την παραίτηση από την απαίτηση αυτή. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση llmadmission@emory.edu

Οι μη μαθήτριες αγγλόφωνες μεταπτυχιακές σπουδές, ωστόσο, δοκιμάζονται ξεχωριστά από τους εγγενείς αγγλικούς ομιλητές στα μαθήματα τους και μερικές φορές επέτρεψαν επιπλέον χρόνο στις εξετάσεις. Εάν παραχωρηθεί μια παραίτηση από το TOEFL / IELTS κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποδοχής, ο φοιτητής θα απαλλαγεί από αυτό το κατάλυμα και θα εξεταστεί σαν να ήταν η μητρική του γλώσσα. Ως εκ τούτου, τα αιτήματα για την παραίτηση θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και εάν υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με τη γλωσσική ικανότητα, υποβλήθηκε ένα αποτέλεσμα TOEFL ή IELTS.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of ... περαιτέρω

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of twenty-seven students. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη