Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευση Συμβουλές (Επίπεδο 7)

Toi Ohomai Institute of Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευση Συμβουλές (Επίπεδο 7)

Toi Ohomai Institute of Technology

Αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους από όλο τον κόσμο; Οι άνθρωποι που ψάχνουν για ένα νέο τρόπο ζωής συχνά θέσει τη Νέα Ζηλανδία στην κορυφή της λίστα επιθυμιών τους - αλλά η διαδικασία της μετανάστευσης μπορεί να είναι δύσκολη και συγκεχυμένη? επαγγελματικές συμβουλές είναι ζωτικής σημασίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Την 1η Ιανουαρίου 2016, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευση Συμβουλές αντικατέστησε το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευσης Συμβουλές ως το μονοπάτι για την αδειοδότηση ως σύμβουλος της μετανάστευσης για τη Νέα Ζηλανδία.

Ως εισαγωγή στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευσης Συμβουλές έχει τόσο καθορίζονται ακαδημαϊκών και Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις, που έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξουν ότι πληρούν τα κριτήρια εισόδου θα επιταχύνει την επεξεργασία της αίτησής σας.

Όποιος δίνει συμβουλές μετανάστευσης πρέπει να είναι άδεια. Αν δεν είστε απαλλάσσονται πρόσωπο θα πρέπει να ολοκληρώσει αυτό το προσόν να υποβάλουν αίτηση για άδεια και Bay of Plenty Πολυτεχνείο είναι το μόνο ίδρυμα της χώρας είναι σε θέση να προσφέρει.

Αυτό το πολύ δημοφιλές online πρόγραμμα μπορεί να μελετηθεί από οπουδήποτε στον κόσμο.

Είναι ένα εντατικό, διαδραστικό online μάθημα με αυστηρά κριτήρια εισόδου, ιδιαίτερα γύρω από αγγλικά ικανότητες, και οι μαθητές θα έχουν ήδη ένα πτυχίο ή προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο.

Λεπτομέρειες περιεχόμενο

Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από Bay of Plenty Πολυτεχνείου σε συνεργασία με την μετανάστευση Συμβούλων Αρχή και τη βιομηχανία συμβουλές μετανάστευσης, για την κάλυψη της Νέας Ζηλανδίας απαιτήσεις αδειοδότησης σύμβουλος της μετανάστευσης. Τα προσόντα μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έτος πλήρους φοίτησης ή περισσότερο, αν μελετηθεί με μερική απασχόληση.

Λεπτομέρειες των απαιτήσεων αδειοδότησης μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα της Μετανάστευσης Συμβούλων Αρχής. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την καταλληλότητά σας για τη χορήγηση άδειας από το τμήμα 15 των Συμβούλων Μετανάστευσης Licensing Act 2007 ανάγνωση.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπήρξαν πρόσφατες αλλαγές στο καθεστώς αδειοδότησης:

 • Οι μαθητές που άρχισαν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευσης Συμβουλές τον Φεβρουάριο του 2015 ή νωρίτερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή άδεια μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων Α & Β και μια πλήρη άδεια μετά την ολοκλήρωση μαθημάτων Α, Β, C & D, και να ανατεθεί η Μεταπτυχιακών πιστοποιητικό στη Νέα Ζηλανδία Συμβουλές Μετανάστευση προσόντα?
 • Οι μαθητές που άρχισαν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό τον Ιούλιο του 2015 θα είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή άδεια μετά την ολοκλήρωση μαθημάτων Α & Β, αλλά πριν από τη λήψη πλήρους άδειας θα πρέπει να συμπληρώσουν μαθήματα Α- Δ, θα απονεμηθεί την πρόκριση, και έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπό την επίβλεψη του κατόχου Πλήρης άδεια πριν χορηγηθεί μια πλήρη άδεια?
 • Οι μαθητές που άρχισαν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Νέα Ζηλανδία Συμβουλές Μετανάστευσης μερική απασχόληση τον Ιούλιο του 2015 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία προεπιλογής από τον Δεκέμβριο του 2016, δεδομένου ότι δεν θα είναι διαθέσιμες μετά την ημερομηνία αυτή.
 • Από τον Ιανουάριο του 2016, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευση Συμβουλές αντικαθιστά το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Νέα Ζηλανδία Συμβουλές Μετανάστευση και παρέχει το μονοπάτι προς αδειοδότηση. Η απαίτηση για δύο χρόνια εποπτεία θα παραμείνει.
 • Οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν την πρόκριση Μεταπτυχιακό Δίπλωμα μπορούν να αποκτήσουν Προσωρινή Άδεια μετά την ολοκλήρωση μαθημάτων 6015, 7012, 7013, 7014, αλλά πριν από την απόκτηση μια πλήρη άδεια θα πρέπει να συμπληρώσουν τα οκτώ μαθήματα, θα απονεμηθεί το προσόν, και να έχουν ολοκληρώσει δύο χρόνια κάτω από το επίβλεψη ενός κατόχου Πλήρης άδεια προτού χορηγηθεί κανονική άδεια.

Μάθησης σε αυτό το προσόν είναι διαδοχική. Όλα τα μαθήματα και τις εξετάσεις για τα μαθήματα 1-4 θα πρέπει να ολοκληρωθεί επιτυχώς πριν από τη μετάβαση σε μαθήματα 5-8.

Διεθνείς Φοιτητές

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση να έρθει στη Νέα Ζηλανδία για να μελετήσει για αυτό το προσόν. θεωρήσεις μελέτη δεν έχουν εκδοθεί για το πρόγραμμα αυτό.

Μαθήματα

(Για. Σημειώστε τα τέσσερα πρώτα μαθήματα θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία πριν οι μαθητές μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα τέσσερα μαθήματα)

1. Πορεία 6015 - Εισαγωγή στη Βιομηχανία Μετανάστευση και επαγγελματικές ευθύνες

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές θα εντοπίσει και να διερευνήσει το ρόλο ενός άδεια συμβούλου μετανάστευσης και τις απαιτήσεις αδειοδότησης σύμβουλος πρέπει να λειτουργούν μέσα, να διερευνήσει τις επαγγελματικές ευθύνες του συμβούλου μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα δεοντολογίας, και να προσδιορίσει τα χαρακτηριστικά της επαγγελματικής επικοινωνίας που σχετίζονται με ένας σύμβουλος της μετανάστευσης.

2. Πορεία 7012 - Εισαγωγή στο Δίκαιο Αλλοδαπών και λήψη αποφάσεων

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές θα αναλύσει το νομοθετικό πλαίσιο που καθοδηγεί την πρακτική των συμβούλων μετανάστευσης, περιγράφει το σύστημα μετανάστευσης των θεωρήσεων Νέα Ζηλανδία, τη διερεύνηση της μετανάστευσης λήψη αποφάσεων, να περιηγηθείτε στο επιχειρησιακό εγχειρίδιο και να αξιολογήσει τους παράγοντες που επηρεάζουν τις υποχρεωτικές απαιτήσεις υγείας και χαρακτήρα.

3. γκολφ 7013 - προσωρινή είσοδο, τη συμμόρφωση και την Παράνομη Κατάσταση

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές θα αξιολογήσουν τις συνθήκες και να δώσει συμβουλές μετανάστευσης σε σχέση με τις προσωρινές θεωρήσεις εισόδου τάξη, αξιολογούν τις συνθήκες και να δώσει συμβουλές σε σχέση με τη συμμόρφωση και την παράνομη κατάσταση. Οι μαθητές θα είναι επίσης σε θέση να ερμηνεύσει και να αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας σειράς περιστάσεων σε εφαρμογές και να διερευνήσει δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας στα Αγγλικά που βοηθούν τους συμβούλους μετανάστευσης να ασχολείται επαγγελματικά με τους πελάτες.

4. γκολφ 7014 - Κατοικία

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές θα μάθουν να αξιολογούν τις συνθήκες του πελάτη και την επιλεξιμότητα σε σχέση με την κατηγορία διαμονής και εξειδικευμένο αιτήσεων θεώρησης των μεταναστών. Οι μαθητές θα αποδείξει επίσης την ικανότητά τους να εφαρμόζουν με συνέπεια τις γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας στα Αγγλικά που βοηθούν τους συμβούλους μετανάστευσης να ασχολείται επαγγελματικά με τους πελάτες.

5. Πορεία 7015 - Professional Practice

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα ερευνήσουν και να εφαρμόσουν πτυχές της πρακτικής ως σύμβουλος της μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικές πρακτικές, επαγγελματικές δεξιότητες και ηθικά ζητήματα σε σχέση με τον κώδικα δεοντολογίας και τα Πρότυπα Δεξιοτήτων και την εφαρμογή των δεξιοτήτων επικοινωνίας κατά την παροχή συμβουλών μετανάστευση.

6. γκολφ 7016 - Περιοχές Μετανάστευση Ειδικός

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα διερευνήσουν και να εφαρμόζει τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, όταν εργάζεται ως σύμβουλος της μετανάστευσης σε μια σειρά από εξειδικευμένους τομείς της μετανάστευσης και να εφαρμόζουν γραπτή αγγλική δεξιότητες σε επαγγελματικό επίπεδο κατά την εργασία με τους πελάτες.

7. γκολφ 7017 - διαχείριση περιπτώσεων πελατών

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα ερμηνεύσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις της Νέας Ζηλανδίας νομοθεσίας για τη μετανάστευση σε σχέση με μια σειρά από εφαρμογές πελάτη, να αποδείξουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται τις απαιτήσεις των εφαρμογών και παραστάσεις από τους πελάτες και να εφαρμόζει τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται από ένα σύμβουλο για θέματα μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποιώντας τις γραπτές και προφορικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για να συμβουλεύσει έναν πελάτη σε μια ποικιλία καταστάσεων μετανάστευσης.

8. γκολφ 7018 - Εφαρμοσμένη Πρακτικής (πρακτική άσκηση) *

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ευκαιρία για τους μαθητές να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν επαγγελματικές πρακτικές που σχετίζονται με μια άδεια σύμβουλος της μετανάστευσης, κριτικά προβληματιστούν σχετικά με τα θέματα μέσα από την ανάλυση μιας σειράς υποθέσεων και των πολιτικών γραφείων και πρακτικών, και με συνέπεια εφαρμόζει γραπτές και προφορικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας στο πλαίσιο της τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας. Η επιλογή αυτή βέβαια θα είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια φυσική μετανάστευση συμβουλευτική επιχείρηση όπου εποπτεία μπορεί να τροφοδοτείται από τη στιγμή άδεια της Νέας Ζηλανδίας Μετανάστευσης Σύμβουλος μόνο.

8α. Φυσικά 7019 - Εφαρμοσμένη Πρακτική *

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ευκαιρία για τους μαθητές να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν επαγγελματικές πρακτικές που σχετίζονται με μια άδεια σύμβουλος της μετανάστευσης, κριτικά προβληματιστούν σχετικά με τα θέματα μέσα από την ανάλυση μιας σειράς υποθέσεων και των πολιτικών γραφείων και πρακτικών, και με συνέπεια εφαρμόζει γραπτές και προφορικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας στο πλαίσιο της προσομοίωση καταστάσεων εργασίας. Η επιλογή αυτή βέβαια θα είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές οι οποίοι δεν είναι σε θέση να οργανώσει μια θέση εργασίας.

* Οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν είτε 7018 ή 7019

Ημερομηνίες / ώρες / Τοποθεσίες

Αυτό το online μάθημα σας επιτρέπει να σπουδάσουν πλήρους ή μερικής απασχόλησης από οπουδήποτε στον κόσμο, και μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικές ζώνες ώρας. Η μάθηση υποστηρίζεται από εκπαιδευτές που σας δίνει ατομική και ομαδική υποστήριξη, καθοδήγηση και ανατροφοδότηση. Το μάθημα είναι με γρήγορο ρυθμό και και εντατική. Αν είστε στην απασχόληση θα ενθαρρύνονται να σπουδάσουν μερικής απασχόλησης.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει περίπου 150 ώρες μελέτης καθώς και μια τελική εξέταση. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε σε online σεμινάρια, αυτο-κατευθυνόμενη μελέτη και πλήρη καθήκοντα αξιολόγησης. Ημερομηνίες και ώρες των online σεμινάρια θα πρέπει να συμβουλεύονται μόλις ολοκληρωθούν.

Μελέτη Πλήρης απασχόληση

Στο πρώτο εξάμηνο σας θα μελετήσει Μάθημα 1 (6015) και του μαθήματος 2 (7012), που διδάσκονται από κοινού άνω των 8 εβδομάδων. Μετά από ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας, Μαθήματα 3 (7013) και 4 (7014) θα πρέπει να διδάσκονται. Θα υπάρξει ένα διάλειμμα μελέτη 1 εβδομάδα πριν από τις εξετάσεις για τα τέσσερα μαθήματα. δεύτερο εξάμηνο των σπουδών σας θα ακολουθήσει το ίδιο πρότυπο για τα μαθήματα 5-8 (7.015 - 7.018).

Μελέτη μερικής απασχόλησης

Στο πρώτο εξάμηνο σας θα μελετήσει Μάθημα 1 (6015) άνω των 8 εβδομάδων. Μετά από ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας Μάθημα 2 (7012) θα πρέπει να διδάσκονται. Θα υπάρξει ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας, πριν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για τις δύο Μάθημα 1 (6015) και του μαθήματος 2 (7012). δεύτερο εξάμηνο των σπουδών σας θα ακολουθήσει το ίδιο πρότυπο για τα μαθήματα 3 (7013) και 4 (7014).

εξάμηνα

 • Εξάμηνο One: 22 Φεβρουάριος - 1 Ιούλιος 2016 με μια μελέτη την εβδομάδα σπάει Απρίλιος 18 - 22 και 20 έως 24 Ιουν. Εξετάσεις εβδομάδα είναι 27 - 1 Ιούλιος 2016.
 • Εξάμηνο Δύο: 18 Ιουλ με 25 Νοεμ 2016 με μια μελέτη την εβδομάδα σπάει Σεπτέμβριος 12 έως 16 και 14 - 18 Νοεμ. Εξετάσεις εβδομάδα είναι 21 με 25 Νοεμ 2016.

Ενδεικτικά Τέλη

 • Εγχώριο μαθητές $ 4,784.00 (ισχύει για τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας και των κατόχων της Νέας Ζηλανδίας Residence κατηγορία της βίζας).
 • Οι αλλοδαποί φοιτητές που διαμένουν στη Νέα Ζηλανδία $ 17,320.00 (NZ $ 2.165 ανά μονάδα: 8 μονάδες για να ολοκληρωθεί).
 • Οι αλλοδαποί φοιτητές που διαμένουν εκτός της Νέας Ζηλανδίας $ 15,064.00 ($ NZ $ 1.883 ανά μονάδα: 8 μονάδες για να ολοκληρωθεί).

Φορολογικές ρυθμίσεις μπορεί να ισχύουν ανάλογα με την κατάσταση παραμονής - παρακαλώ ερευνήστε.

Παρακαλώ επιτρέψτε μεταξύ $ 100- $ 150 ανά μάθημα για τα τέλη εξετάσεις.

Το τέλος εμφανίζεται για την εγχώρια μαθητές ισχύει για τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας και των μόνιμων κατοίκων. Αν μια διεθνής τέλος δεν αναφέρονται παραπάνω, ανατρέξτε στη σελίδα διεθνή τέλη. Όλες οι αμοιβές είναι μόνο ενδεικτικά και μπορεί να αλλάξουν.

Μπορεί να είναι επιλέξιμες για StudyLink Φοιτητικό Δάνειο για δίδακτρα σας.

Μάθετε αν το πρόγραμμά σας πληροί τις προϋποθέσεις με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα Studylink.

Αν χρειαστεί, επίσης, να πληρώσει τα έξοδα που σχετίζονται με φυσικά, δηλαδή εάν περιγράφονται στο κόστος του προγράμματος παραπάνω, θα πρέπει να ισχύουν χωριστά για StudyLink (μέχρι $ 1.000 / ακαδημαϊκό έτος για τις επιλέξιμες φοιτητές). Σημείωση Οι δαπάνες που αφορούν φυσικά καταβάλλονται απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό από StudyLink και θα χρειαστεί να πληρώσει αυτό Bay of Plenty Πολυτεχνείου.

προσόντων που αποκτήθηκαν

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβετε:

 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία Μετανάστευση Συμβουλές (Επίπεδο 7)

Ευκαιρίες Καριέρας

 • σύμβουλος της μετανάστευσης

Κριτήρια εισαγωγής

Να αξιολογήσει την καταλληλότητά σας για μια θέση στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο πρόγραμμα της Νέας Ζηλανδίας Μετανάστευσης Συμβουλές Επίπεδο 7, θα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου, τόσο η ακαδημαϊκή και Αγγλικής Γλώσσας Competency παρακάτω:

1. Ακαδημαϊκές Απαιτήσεις

 • Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή ισοδύναμου εκπαιδευτική εμπειρία, όπως αποδεικνύεται από αναγνωρισμένο ισότιμο προσόν?

Αν δεν έχετε ολοκληρώσει το βαθμό σας στη Νέα Ζηλανδία, αλλά το πανεπιστήμιο και το έτος που ολοκληρώθηκε τα προσόντα σας είναι ένας από εκείνους που αναγνωρίζονται στον κατάλογο των επαγγελματικών προσόντων εξαιρούνται από αξιολόγηση Μετανάστευσης της Νέας Ζηλανδίας στο ή πάνω από το επίπεδο 7, τότε θα το αναγνωρίσει επίσης ως συνάντηση η ακαδημαϊκή απαίτηση εισόδου. Ωστόσο, εάν τα προσόντα σας δεν αναγνωρίζεται, θα πρέπει να έχετε τα προσόντα σας αξιολογούνται από τη Νέα Ζηλανδία Αξιολόγηση Αρχή (NZQA) και προς τα εμπρός μας ότι η αξιολόγηση?

Ή

 • Για όσους δεν κατέχουν πτυχίο ή ισοδύναμο, θα πρέπει να παρέχουν μια επιστολή ζητώντας Ειδική είσοδος συνοδεύεται από το βιογραφικό σας η επιστολή θα πρέπει να σκιαγραφήσει ισοδύναμη πρακτική και επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο σε μια περιοχή που απαιτείται για την ανάλυση και να λύσει τα προβλήματα και να αποδείξει την πνευματική ανεξαρτησία, αναλυτική αυστηρότητα και ήχο δεξιότητες επικοινωνίας για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 ετών. Θα πρέπει επίσης να απαιτείται για την ολοκλήρωση Δήλωση Bopp Τακτικό μας.

2. Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας Competency

Εσείς ΠΡΈΠΕΙ πληρούν μία από τις απαιτήσεις που περιγράφονται παρακάτω. Δεν μπορούμε να δεχτούμε οποιαδήποτε άλλη απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

 1. Αν όλη η εκπαίδευση σας έχει στην αγγλική γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συν τρία χρόνια της δευτεροβάθμιας, ή τουλάχιστον πέντε έτη δευτεροβάθμιας (τριτοβάθμια μελέτες που διεξήχθησαν στην αγγλική γλώσσα δεν ισχύει), σε μία από τις ακόλουθες χώρες (όπου όλοι εκπαίδευση διδάσκεται στα Αγγλικά): Αυστραλία? Μπαρμπάντος? Μπελίζ? Μποτσουάνα? Κοινοπολιτεία της Ντομίνικα? Γκάμπια? Γρενάδα? Γουιάνα? Ιαμαϊκή; Νέα Ζηλανδία; Νιγηρία; Άγιος Χριστόφορος & Νέβις? Αγία Λουκία? Τρινιντάντ & Τομπάγκο? το Ηνωμένο Βασίλειο; οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία μας από τη μορφή Μαθητεία (παρακάτω) και Τακτικό έντυπο Δήλωσης μας (κάτω)? δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν ένα τεστ της αγγλικής γλώσσας.
 2. Αν έχετε ολοκληρώσει το σχολείο σας σε οποιαδήποτε χώρα που δεν αναφέρονται παραπάνω είστε υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν ένα τεστ αγγλικής γλώσσας ικανότητας (IELTS ή TOEFL). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρέχει ένα πιστοποιημένο αντίγραφο του είτε:
 • Ολοκλήρωση της δοκιμής Ακαδημαϊκό International Testing System Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) με ελάχιστη ακαδημαϊκή αποτελέσματα της Ρέντινγκ 6,5? Ακούγοντας 6.5? Μιλώντας 6.5? και εγγραφή 6.5 με ελάχιστη συνολική ακαδημαϊκή IELTS βαθμολογία μπάντα των 7,0 ή πάνω? Ή
<li>&Omicron;&lambda;&omicron;&kappa;&lambda;&#942;&rho;&omega;&sigma;&eta; &epsilon;&nu;&#972;&sigmaf; &#941;&lambda;&epsilon;&gamma;&chi;&omicron; &tau;&eta;&sigmaf; &Alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &omega;&sigmaf; &delta;&omicron;&kappa;&iota;&mu;&alpha;&sigma;&#943;&alpha; &Xi;&#941;&nu;&eta;&sigmaf; &Gamma;&lambda;&#974;&sigma;&sigma;&alpha;&sigmaf; (TOEFL) &pi;&omicron;&upsilon; &beta;&alpha;&sigma;&#943;&zeta;&omicron;&nu;&tau;&alpha;&iota; &sigma;&tau;&omicron; &chi;&alpha;&rho;&tau;&#943; (PBT) &mu;&epsilon; &epsilon;&lambda;&#940;&chi;&iota;&sigma;&tau;&eta; &sigma;&upsilon;&nu;&omicron;&lambda;&iota;&kappa;&#942; &beta;&alpha;&theta;&mu;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha; 600 &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&lambda;&#940;&chi;&iota;&sigma;&tau;&eta; &beta;&alpha;&theta;&mu;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha; &tau;&omega;&nu; 5 &sigma;&tau;&omicron; &tau;&epsilon;&sigma;&tau; &tau;&omega;&nu; &gamma;&rho;&alpha;&pi;&tau;&#974;&nu; &Alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#940; (TWE)? <strong>&#905;</strong></li>
<li>&Omicron;&lambda;&omicron;&kappa;&lambda;&#942;&rho;&omega;&sigma;&eta; &epsilon;&nu;&#972;&sigmaf; &#941;&lambda;&epsilon;&gamma;&chi;&omicron; &tau;&eta;&sigmaf; &Alpha;&gamma;&gamma;&lambda;&iota;&kappa;&#942;&sigmaf; &omega;&sigmaf; &delta;&omicron;&kappa;&iota;&mu;&alpha;&sigma;&#943;&alpha; &Xi;&#941;&nu;&eta;&sigmaf; &Gamma;&lambda;&#974;&sigma;&sigma;&alpha;&sigmaf; (TOEFL) &pi;&omicron;&upsilon; &beta;&alpha;&sigma;&#943;&zeta;&omicron;&nu;&tau;&alpha;&iota; &sigma;&tau;&omicron; &Delta;&iota;&alpha;&delta;&#943;&kappa;&tau;&upsilon;&omicron; (iBT) &mu;&epsilon; &epsilon;&lambda;&#940;&chi;&iota;&sigma;&tau;&eta; &sigma;&upsilon;&nu;&omicron;&lambda;&iota;&kappa;&#942; &beta;&alpha;&theta;&mu;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha; 100 &kappa;&alpha;&iota; &mu;&iota;&alpha; &epsilon;&lambda;&#940;&chi;&iota;&sigma;&tau;&eta; &beta;&alpha;&theta;&mu;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&alpha; &tau;&omega;&nu; 24 &epsilon;&gamma;&gamma;&rho;&#940;&phi;&omega;&sigmaf;.</li>

απαιτήσεις υπολογιστή

 • Η πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και αξιόπιστη υπηρεσία Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας
 • Τελευταία Internet Explorer, Firefox ή Chrome
 • Μικρόφωνο με ακουστικά, web cam
 • Microsoft Word - ελάχιστη έκδοση 97-2003
 • Microsoft PowerPoint - ελάχιστη έκδοση 97-2003
 • Τελευταία έκδοση του Adobe Flash και Reader (για να κατεβάσετε δωρεάν από την Adobe σε απευθείας σύνδεση)
 • εγκατασταθεί τελευταίες Java
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
15,064 NZD
Locations
Νέα Ζηλανδία - New Zealand Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιούλιος 2019
Νέα Ζηλανδία - New Zealand Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών