Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα (LL.M. στη Φορολογία)

University of California, Irvine - School of Law

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα (LL.M. στη Φορολογία)

University of California, Irvine - School of Law

Σχετικά με το Φορολογικό Πρόγραμμα Αποφοίτησης

Ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής φορολογικής φύσης.

Το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, το Irvine School of Law, προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που ενσταλάζει τους φοιτητές τόσο με το δογματικό βάθος όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση του φορολογικού δικαίου στα υψηλότερα επίπεδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο εξωτερικό.

Το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα αποσκοπεί στην παραγωγή πτυχιούχων που είναι προετοιμασμένοι για επαγγελματική σταδιοδρομία ως φορολογικοί δικηγόροι, δικαστές, φορολογικοί υπάλληλοι και σύμβουλοι πολιτικών, καθώς και να ενισχύσουν σημαντικά τις φορολογικές δεξιότητες εκείνων που είναι ήδη μέλη του φορολογικού επαγγέλματος.

Κατά το σχεδιασμό του καινοτόμου προγράμματος σπουδών, η ιδρυτική φορολογική σχολή του προγράμματος συμβουλεύτηκε τους φορολογικούς, τους κυβερνητικούς διαχειριστές, τους δικηγόρους της φορολογικής πολιτικής και άλλους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας να αναπτύξουν μια παγκόσμια εκπαιδευτική εμπειρία σε ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο επίκεντρο του προγράμματος σπουδών είναι μια υποχρεωτική πρακτική απαίτηση φορολογικών δεξιοτήτων, η οποία ολοκληρώνεται μέσω φορολογικών υπαλλήλων, φορολογικών κλινικών ή ειδικά σχεδιασμένων φορολογικών τάξεων. Το δικό μας είναι το μόνο πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες που καθιστά τις πρακτικές φορολογικές δεξιότητες ένα εγγενές, υποχρεωτικό μέρος του ακαδημαϊκού προγράμματος σπουδών.

Παγκόσμια διάσημη σχολή

Το βασικό πλήρες ωράριο ιδρυτικό φορολογικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα του UCI Graduate Tax Program περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης, επαίνους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Όλα τα μέλη της ιδρυτικής φορολογικής μας σχολής έχουν πρακτική φορολογική πείρα και έχουν αποκτήσει σημαντική εμπειρία διδασκαλίας με πλήρη απασχόληση σε άλλα μεταπτυχιακά φορολογικά προγράμματα σε όλη τη χώρα πριν από την ένταξή τους στην σχολή του UCI Law.

Επιπλέον, οι φορολογικοί καθηγητές μας είναι όλοι οι κορυφαίοι επαγγελματίες σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες. Η ιδρυτική φορολογική σχολή έχει φροντίσει πολύ να προσλάβει λέκτορες που θα συμβάλλουν ενεργά στο πρόγραμμα και οι οποίοι θα ενδιαφέρονται πραγματικά για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία των μαθητών τους.

Δέσμευση για την επιτυχία των σπουδαστών

Η ιδρυτική φορολογική σχολή έλαβε ευρύ περιθώριο για να σχεδιάσει το «φορολογικό πρόγραμμα των ονείρων». Αυτό σήμαινε το σχεδιασμό ενός νέου μεταπτυχιακού φορολογικού προγράμματος επικεντρωμένου στην επιτυχία των φοιτητών και την πρακτική φορολογική εφαρμογή. Η σχολή μας δεσμεύεται να βοηθήσει τους μαθητές μας να ευδοκιμήσουν στην τάξη και να αφιερωθούν στην ενδυνάμωσή τους για να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους τους.

Άψογη φήμη

Μεμονωμένα και συλλογικά, η σχολή, το προσωπικό, οι σπουδαστές, οι φοιτητές και οι φίλοι της Νομικής Σχολής καθιστούν το Νόμο UCI έναν τόπο αριστείας και καινοτομίας στη διδασκαλία, την υποτροφία και τη δημόσια υπηρεσία. Ο νόμος UCI είχε την υψηλότερη βαθμολογία κατά το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ News

Μικρά μεγέθη κλάσης

Ο δείκτης φοιτητών-καθηγητών μας είναι από τους καλύτερους στη χώρα. Συνδυάζουμε το καλύτερο ενός μικρού, συλλογικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος με ένα μεγάλο και επαινεμένο ερευνητικό ίδρυμα.

Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας

Όλα τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Φορολογικού Προγράμματος διδάσκονται σε μια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση, η οποία βρίσκεται κοντά στο κτίριο του UCI School of Law. Αυτό το κτίριο των 75.000 τετραγωνικών ποδών περιλαμβάνει εκτεταμένες εγκαταστάσεις μάθησης, τεχνολογία αιχμής στην τάξη, άφθονα συνεργατικά εργασιακά στρώματα, αίθουσα χορού 3.000 τετραγωνικών ποδιών, υπαίθρια πλατεία και καφετέρια.

Εφαρμογή

Η είσοδος στο Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα (LL.M.) είναι ιδιαίτερα επιλεκτική. Το πρόγραμμα στοχεύει στη διατήρηση του μικρού μεγέθους του μαθήματος ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να συμμετάσχουν στην σχολή και να επωφεληθούν πλήρως από τις ευκαιρίες πρακτικών φορολογικών δεξιοτήτων. Ο νόμος UCI έχει ένα από τα μικρότερα πλήρους απασχόλησης αναλογία φοιτητών / καθηγητών κάθε νομικής σχολής στη χώρα. Στόχος μας είναι αυτό το ιδανικό και στο Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα.

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση

Οι εγχώριοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει πτυχίο JD σε Αμερικανική Νομική Σχολή που έχει διαπιστευθεί από την ΑΒΑ πριν από την υποβολή αίτησης. Οι αλλοδαποί υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εάν έχουν απονεμηθεί το πτυχίο νομικής τους χώρας πριν από την εγγραφή στο πρόγραμμα ή άλλως έχουν λάβει άδεια άσκησης του δικαίου στη χώρα καταγωγής τους. Οι αλλοδαποί αιτούντες πρέπει επίσης να επιδείξουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας για να συμμετάσχουν στην αυστηρή μελέτη του αμερικανικού φορολογικού νόμου.

Πρότυπα εισδοχής

Η επιτροπή εισδοχής εξετάζει προσεκτικά κάθε αίτηση που λαμβάνει και εξετάζει, μεταξύ άλλων, τα προηγούμενα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την εμπειρία και την αγγλική επάρκεια του αιτούντος (βλ. Παρακάτω τις "απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας και απαλλαγές").

Ο σημαντικότερος παράγοντας στις εκτιμήσεις της επιτροπής εισδοχής είναι αν ο υποψήφιος είναι σε θέση να αποδείξει τη δέσμευσή του για μια σταδιοδρομία στο φορολογικό δίκαιο ή τη φορολογική πολιτική. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν με πειστικό τρόπο ένα προηγούμενο ενδιαφέρον για το φορολογικό δίκαιο (η προηγούμενη πρακτική φορολογική πείρα μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά δεν είναι απαραίτητη). Η προσωπική δήλωση και οι επιστολές συστάσεων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το πλαίσιο. Μπορεί επίσης να απαιτείται συνέντευξη μέσω Skype ή προσωπικά (αν είναι δυνατόν).

Αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας και απαλλαγές

Οι σπουδαστές που έχουν κερδίσει τους αρχικούς τίτλους σπουδών τους από μη-αμερικανικά σχολεία πρέπει να επιδείξουν υψηλό επίπεδο αγγλικής επάρκειας στην ανάγνωση, τη γραφή, την ομιλία και την ακρόαση. Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν ένα αγγλικό τεστ επάρκειας (είτε TOEFL είτε IELTS) πριν από τις 31 Ιανουαρίου και πρέπει να έχουν τα αποτελέσματα δοκιμών που αποστέλλονται απευθείας στο UC Irvine School of Law. Οι απαιτούμενες ελάχιστες βαθμολογίες είναι 100 iBT (TOEFL) ή 7,0 (IELTS). Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημες, τρέχουσες βαθμολογίες TOEFL ή IELTS ως αναπόσπαστο μέρος της αίτησής τους.

Οι υποψήφιοι που είναι (i) κάτοικοι Αυστραλίας, Καναδά (εκτός του Κεμπέκ), της Νέας Ζηλανδίας, της Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου ή των Ηνωμένων Πολιτειών (εκτός του Πουέρτο Ρίκο) και ii) έχουν ολοκληρώσει ένα αυστηρό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης τουλάχιστον τρία (3) έτη μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε μία από αυτές τις χώρες, δεν απαιτείται να υποβάλλουν αγγλικά αποτελέσματα δοκιμών.

Πότε πρέπει να υποβάλετε αιτήσεις / αποφάσεις αποδοχής

Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα γίνονται αποδεκτές σε συνεχή βάση. Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις εισαγωγής γίνονται επίσης σε συνεχή βάση. Ωστόσο, η επιτροπή εισδοχής αρχίζει να εξετάζει αιτήσεις τον Σεπτέμβριο κάθε έτους, για τις εισαγωγές να πέσουν το εξάμηνο του επόμενου έτους. Οι αιτούντες ενημερώνονται το ταχύτερο δυνατόν, αφού ληφθεί απόφαση σχετικά με την αίτησή τους.

Οι εγχώριοι φοιτητές ή αλλοδαποί φοιτητές που είναι μόνιμοι κάτοικοι (κάτοχοι πράσινης κάρτας) ενθαρρύνονται να ολοκληρώσουν την αίτησή τους το αργότερο την 1η Απριλίου του έτους κατά το οποίο σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους. Για τις αιτήσεις που ολοκληρώθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή, η επιτροπή μπορεί να προσφέρει μόνο εισδοχή για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Οι αλλοδαποί φοιτητές ενθαρρύνονται να ολοκληρώσουν την αίτησή τους το αργότερο την 1η Φεβρουαρίου του έτους κατά το οποίο σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους, προκειμένου να δοθεί επαρκής χρόνος για τη διευθέτηση των φοιτητικών θεωρήσεων (αν γίνει δεκτή). Για τις αιτήσεις που ολοκληρώθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή, η επιτροπή μπορεί να προσφέρει μόνο εισδοχή για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Τρόπος υποβολής αίτησης / Λίστα ελέγχου αιτήσεων

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή στον ιστότοπο του LSAC. Δεν υπάρχει χρέωση για την εφαρμογή.

Η επιτροπή εισδοχής δεν θα εξετάσει την αίτησή σας μέχρι να ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Πρέπει να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

 • Εγγραφή στο LSAC: Πρέπει να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Συνεννόησης Αρωγής (CAS) του Συμβουλίου Εισδοχής Σχολείων Νομικής (LSAC) στη διεύθυνση www.LSAC.org. Το LSAC CAS συλλέγει και επικυρώνει όλα τα δεδομένα, τις συστατικές επιστολές και τα αντίγραφα για λογαριασμό του αιτούντος ως υπηρεσία στις σχολές νομικών μελών. Κατά την εγγραφή σας, θα σας δοθεί ένας δεκαψήφιος αριθμός λογαριασμού από το LSAC που αρχίζει με το γράμμα L.
 • Επιστολές συστάσεων: Θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο (2) συστατικές επιστολές (υποβάλλονται απευθείας στην LSAC για να συμπεριληφθούν στην αναφορά CAS σας). Η UC Irvine Law School θα σας επιτρέψει να διαθέσετε μέχρι και τέσσερις (4) συστατικές επιστολές μέσω του CAS λογαριασμού σας. Βεβαιωθείτε ότι ο UC Irvine Law είναι ο παραλήπτης αυτών των επιστολών μέσω του λογαριασμού σας LSAC.
 • Μεταγραφές: Παρακαλείσθε να ζητήσετε επίσημες μεταγραφές από το σχολείο σας (και από οποιαδήποτε άλλα μεταπτυχιακά σχολεία, αν υπάρχουν) που θα αποσταλούν απευθείας στο LSAC και θα συμπεριληφθούν στον λογαριασμό σας CAS (θα βρείτε οδηγίες για το πώς να το κάνετε στην εφαρμογή LSAC).
 • Αγγλική δοκιμασία επάρκειας: Πρέπει να κανονίσετε να κάνετε μια αγγλική δοκιμασία επάρκειας πριν από την 31η Ιανουαρίου του έτους υποβολής της αίτησης και να αποστείλετε τα αποτελέσματα των δοκιμών απευθείας στην UC Irvine School of Law.
 • Προσωπική δήλωση: Ως μέρος της αίτησής σας, θα πρέπει να επισυνάψετε μια προσωπική δήλωση που να αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον σας για το φορολογικό δίκαιο εν γένει και να μελετήσετε ειδικότερα το φορολογικό δίκαιο στην UC Irvine. Μια γενική προσωπική δήλωση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην απόρριψη της αίτησής σας.
 • Προηγούμενη φορολογική πείρα: Δεν απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στο φορολογικό δίκαιο. Ωστόσο, θέλουμε να κατανοήσουμε την προηγούμενη δέσμευσή σας στον φορολογικό νόμο. Ως μέρος της αίτησης, θα πρέπει να (1) απαριθμήσετε όλα τα μαθήματα που σχετίζονται με τη φορολογία που έχετε πάρει σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον καθώς και οι βαθμοί σας σε αυτά τα μαθήματα και (2) οποιαδήποτε εργασιακή εμπειρία που σχετίζεται με το φόρο ).
 • Συνέχιση: Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα τρέχον βιογραφικό ως μέρος της αίτησής σας.

Η μη συμμόρφωση με οποιαδήποτε από τις παραπάνω απαιτήσεις ενδέχεται να καθυστερήσει την αναθεώρηση της αίτησής σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σελίδα FAQ για τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε e-mail με τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή στο GradTax@law.uci.edu.

* Σημειώστε ότι όλα τα υλικά σας, συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών και των συστατικών επιστολών, πρέπει να μεταφραστούν στα αγγλικά. Ενώ όλα τα επίσημα ακαδημαϊκά αρχεία πρέπει να εκδίδονται στην αρχική τους γλώσσα, αν δεν είναι στα αγγλικά, πρέπει να συνοδεύονται από αγγλικές μεταφράσεις. Εάν το ίδρυμα που εκδίδει δεν προσφέρει αγγλική μετάφραση, είναι ευθύνη του αιτούντος να διασφαλίσει ότι παρέχεται αγγλική μετάφραση. Η μετάφραση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, εφόσον είναι μια κυριολεκτική μετάφραση και δεν χρειάζεται να πιστοποιηθεί.

Ισχύουν

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη την 1η Αυγούστου 2018.

Απαιτήσεις για το πρόγραμμα σπουδών και το πτυχίο

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

Απαιτούμενες πιστώσεις - γενικά

Οι μαθητές πρέπει να κερδίσουν συνολικά τουλάχιστον 24 μονάδες πίστωσης, ως εξής:

 • 12 Credits υποχρεωτικών μαθημάτων (όλα προσφέρονται στο εξάμηνο του φθινοπώρου)
 • 12 Πιστώσεις μαθημάτων επιλογής, εκ των οποίων τουλάχιστον 4 πρέπει να ικανοποιούν την απαίτηση για πρακτικές φορολογικές δεξιότητες (PTS).

Υποχρεωτικά μαθήματα (Εξάμηνο πτώσης)

Το πρώτο εξάμηνο του Μεταπτυχιακού Φορολογικού Προγράμματος αποτελείται εξ ολοκλήρου από υποχρεωτικά μαθήματα και προορίζεται για την οικοδόμηση θεμελιωδών δογματικών και πρακτικών γνώσεων. Τα μαθήματα υποχρεωτικής πτώσης είναι τα εξής:

 1. Εταιρική Φορολογία - 4 μονάδες
 2. Διεθνής φορολογία - 4 μονάδες
 3. Φορολογία εταιρικής σχέσης - 3 μονάδες
 4. Φορολογική πρακτική και διαδικασία - 1 πίστωση (μισό εξάμηνο).

Οι σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει το πτυχίο νομικής τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει επίσης να ολοκληρώσουν ένα εντατικό σύντομο μάθημα Εισαγωγή στη φορολογία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό το μάθημα προσφέρεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσανατολισμού πριν αρχίσουν οι κανονικές τάξεις.

Διδασκαλία επιλογής μαθήματος και πρακτικές φορολογικές δεξιότητες

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τουλάχιστον 12 μαθήματα επιλογής που προσφέρονται στο εαρινό εξάμηνο. Τουλάχιστον τέσσερις από τις υποχρεωτικές πιστωτικές μονάδες πρέπει να συμπληρωθούν στις κατηγορίες Πρακτικών Φορολογικών Δεξιοτήτων (PTS). Η απαίτηση PTS μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω μιας εξωτερικής φορολογικής υπηρεσίας, μιας φορολογικής κλινικής ή κατηγοριών που ο διευθυντής του προγράμματος καθορίζει ή εγκρίνει για να ικανοποιήσει την απαίτηση PTS. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν μια σημαντική συνιστώσα των πρακτικών φορολογικών δεξιοτήτων, όπως η σύνταξη εγγράφων συναλλαγής ή η προσομοίωση συναλλαγών. Προκριματικά τμήματα ορίζονται ως PTS στον κατάλογο μαθημάτων προγράμματος.

Ενθαρρύνουμε έντονα τους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για θέση φορολογίας ή για φορολογική κλινική και να ολοκληρώσουν περισσότερες από 4 πιστώσεις PTS. Οι Φορολογικές Κλινικές και οι Εξωτερικές Σχολές μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ακολουθεί το κανονικό ακαδημαϊκό έτος. Σε μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο, ο φοιτητής θα αποφοιτήσει το φθινόπωρο μετά την ολοκλήρωση του εξωτερικού ή της κλινικής.

Συναυλία φορολογικής πολιτικής

Όλοι οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των ομιλητών της Φορολογικής Πολιτικής (συνήθως πέντε ή έξι παρουσιάσεις), που προσφέρονται στο εαρινό εξάμηνο. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να λάβουν το σεμινάριο για πίστωση (αυτό θα απαιτήσει από τους μαθητές, μεταξύ άλλων, να υποβάλουν γραπτές παρατηρήσεις), προς την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής επιλογής μαθημάτων.

Λοιπές απαιτήσεις

Απαιτήσεις διαμονής, διάρκεια σπουδών

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα σε μορφή στην τάξη, ενώ διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη. Ο χρόνος που αφιερώνεται σε εξωτερικούς χώρους θεωρείται "στην τάξη" για τέτοιους σκοπούς. Από καιρό σε καιρό, ορισμένα μαθήματα μπορούν να προσφέρονται σε ηλεκτρονική μορφή. Εάν τα μαθήματα διαδικτύου προσφέρονται από το Μεταπτυχιακό Φορολογικό Πρόγραμμα, οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν έως 4 μονάδες για τις απαιτήσεις σπουδών τους σε online μαθήματα.

Οι φοιτητές πρέπει να διαμένουν με πλήρη απασχόληση στο νομικό σχολείο για μια ελάχιστη περίοδο δύο διαδοχικών εξαμήνων. Εάν δεν υπάρξει παραίτηση από τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή, οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις σπουδών μέσα σε τρία ακαδημαϊκά έτη.

Ελάχιστες βαθμοί

Προκειμένου να του χορηγηθεί LL.M. βαθμός φορολογίας, όλοι οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν τα απαιτούμενα μαθήματα με ένα σωρευτικό μέσο βαθμό βαθμού (GPA) 2,7 (B -) ή υψηλότερο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
University of California, Irvine - School of Law

Τελευταία ενημέρωση July 22, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Απρ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
58,370 USD
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Foreign students are encouraged to complete their application no later than February 1
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Irvine, California
Ημερομηνία Έναρξης : Απρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Foreign students are encouraged to complete their application no later than February 1
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Απρ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Irvine, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Foreign students are encouraged to complete their application no later than February 1
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών