Filter
Μεταπτυχιακό Νομικής

Συγκρίνετε τα 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Αεροπορικό Δίκαιο

Μια LLM, ή Master of Laws, είναι ένα πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που επιδιώκουν μια βαθύτερη κατανόηση ενός εξειδικευμένου τομέα του νόμου. Τα περισσότερα προγράμματα κυμαίνονται σε μήκος και διαρκούν από ένα έως τρία χρόνια για να ολοκληρωθούν.

Τι είναι το LLM στο Αεροπορικό Δίκαιο; Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται σε ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο νομικό τομέα: δίκαιο των αερομεταφορών. Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα γενικά εξοπλίζουν τους μαθητές με μια βαθιά κατανόηση του αέρα και του διαστημικού δικαίου στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τα μαθήματα μπορούν να καλύψουν την ποικιλία των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και πώς να διασφαλιστεί ότι οι εταιρείες θα παραμείνουν σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς της βιομηχανίας. Οι εκπαιδευτές μπορούν να επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό στον νόμο, καθώς σχετίζονται με την αειφορία, την ασφάλεια των επιβατών, την προστασία του περιβάλλοντος, τον δίκαιο ανταγωνισμό, τη χρήση αεροσκαφών, τη διερεύνηση ατυχημάτων και τη στρατιωτικοποίηση του εξωτερικού χώρου.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος τείνουν να έχουν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, οι οποίες μπορούν να τους εξυπηρετήσουν καλά στο δίκαιο ή σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο επιλέγουν να εισέλθουν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν μια βαθύτερη κατανόηση των κανονισμών στον τομέα της αεροπορίας και του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν την ασφάλεια των καταναλωτών και των χρηστών.

Το κόστος ενός LLM ποικίλλει. Όταν ένα άτομο ζει, εάν επιθυμεί να παρευρεθεί σε ένα κολέγιο από το κράτος ή εκτός χώρας και η διάρκεια του προγράμματος θα επηρεάσει το τελικό κόστος των διδάκτρων.

Τα άτομα που αποφοιτούν με ένα LLM στο δίκαιο των αερομεταφορών μπορούν να διαπιστώσουν ότι έχουν πολλές συναρπαστικές προοπτικές σταδιοδρομίας για να διαλέξουν. Πολλές βιομηχανίες έχουν αυξανόμενη ανάγκη για δικηγόρους αερομεταφορών και τα άτομα μπορούν να ασκούν σταδιοδρομία με ιδιωτικές εταιρείες, διεθνή δικηγορικά γραφεία, κυβερνητικές οργανώσεις, πολιτικούς αερομεταφορείς ή τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς. Κάποιοι απόφοιτοι μπορούν να συνεργαστούν με τους στρατιωτικούς.

Προγράμματα στο δίκαιο των αερομεταφορών αυξάνονται σε δημοτικότητα, με περισσότερα σχολεία συμπεριλαμβανομένων των προσφορών τόσο στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση. Για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Read More Read Less

2 Results in Αεροπορικό Δίκαιο

The University of Mississippi - School of Law

Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή της Νομικής Σχολής του είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αεροπορικών και διαστημικών δικαίου εκπαίδευση, την έρευνα και τη δημόσια ... [+]

Το Πανεπιστήμιο του Μισισιπή της Νομικής Σχολής του είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αεροπορικών και διαστημικών δικαίου εκπαίδευση, την έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία.

Αυτό LL.M. πτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο για εμάς και τους πτυχιούχους ξένων εκπαιδευμένο νομική σχολή που ενδιαφέρονται για ένα αυστηρό νομικό πρόγραμμα σπουδών στις ΗΠΑ, διεθνή και συγκριτική αέρα και το διάστημα δίκαιο. Είναι το πρώτο και μοναδικό LL.M. πρόγραμμα στις ΗΠΑ που προσφέρει ένα συνδυασμένο αέρα και το διάστημα δίκαιο πτυχίο μεταπτυχιακό δικαίου σε ΑΒΑ διαπιστευμένο σχολείο του νόμου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Oxford
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ηνωμένες Πολιτείες
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Oxford
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 χρόνια
Διαδίκτυο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Leiden University

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα προσφέρει ένα συνδυασμό δημόσιου αεροπορικού δικαίου, ιδιωτικού δικαίου και διαστημικού δικαίου, τόσο από διεθνή όσο και από ευρωπαϊκή προοπτικ ... [+]

Ποιοι νόμοι διέπουν την εμπορική χρήση του εξωτερικού χώρου; Είναι τα κράτη υπεύθυνα για τον μετριασμό των διαστημικών συντριμμιών; Ποιος είναι υπεύθυνος για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο αεροσκάφος; Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε ερωτήματα όπως αυτές από μια διεθνή και μια ευρωπαϊκή προοπτική.

Τι συνεπάγεται το πρόγραμμα του κυρίου αυτού;

Το πρόγραμμα Leiden Air and Space Law είναι μοναδικό. Η διδασκαλία και η έρευνά μας έχουν σαφώς καθορισμένη ευρωπαϊκή διάσταση και συμβαδίζουν με τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις επαγγελματικές εφαρμογές, ιδίως μέσω των απαιτήσεων πρακτικής εξάσκησης.... [-]

Κάτω Χώρες Leiden The Hague
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Κάτω Χώρες
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Leiden
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => The Hague
    )

)
1
February 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά