Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής στη Γρενάδα

Δείτε όλα τα Κορυφαία Προγράμματα LLM στη Γρενάδα 2018/2019

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Το Master of Laws βαθμό κοινώς γνωστό ως το LL.M., είναι ένα προηγμένο μεταπτυχιακό πτυχίο νομικής. Οι υποψήφιοι συχνά κατέχουν ήδη ένα πρώτο πτυχίο Νομικής και ενδιαφέρονται για την προώθηση των σπουδών τους από το νόμο. Η απόκτηση ενός LL.M. διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Μια LLM (Master of Laws) είναι ένα μεταπτυχιακό για τους φοιτητές που σπουδάζουν νόμο. Είναι συνήθως σχεδιαστεί για επαγγελματίες δικαίου και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις σε έναν εξειδικευμένο τομέα δικαίου, όπως είναι το διεθνές και το φορολογικό δίκαιο.

Γρενάδα έχει ρυθμιστικής αρχής που ονομάζεται Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής της Grenade. Η Επιτροπή εποπτεύει 34 δημόσια πανεπιστήμια και 60 ιδιωτικά πανεπιστήμια να εξασφαλίσει εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχουν την ποιότητα της εκπαίδευσης. Πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι τόσο οι εγχώριες όσο και διεθνείς φοιτητές παίρνουν ερευνητικό προσανατολισμό ποιότητα της εκπαίδευσης.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαία Διπλώματα Νομικής στη Γρενάδα 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ