Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής στη Γρενάδα

Δείτε όλα τα Κορυφαία Προγράμματα LLM στη Γρενάδα 2019

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Το Master of Laws βαθμό κοινώς γνωστό ως το LL.M., είναι ένα προηγμένο μεταπτυχιακό πτυχίο νομικής. Οι υποψήφιοι συχνά κατέχουν ήδη ένα πρώτο πτυχίο Νομικής και ενδιαφέρονται για την προώθηση των σπουδών τους από το νόμο. Η απόκτηση ενός LL.M. διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Μια LLM (Master of Law) είναι ένα προηγμένο πτυχίο Νομικής που βοηθά προετοιμάσει τους μαθητές με εξειδικευμένο νομική κατάρτιση. Επιμορφωτικά σεμινάρια συχνά συνδυάζουν την έρευνα, την παρακολούθηση μαθημάτων, και μια διατριβή. προγράμματα LLM συχνά λαμβάνουν ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Γρενάδα έχει ρυθμιστικής αρχής που ονομάζεται Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής της Grenade. Η Επιτροπή εποπτεύει 34 δημόσια πανεπιστήμια και 60 ιδιωτικά πανεπιστήμια να εξασφαλίσει εκπαιδευτικά ιδρύματα παρέχουν την ποιότητα της εκπαίδευσης. Πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι τόσο οι εγχώριες όσο και διεθνείς φοιτητές παίρνουν ερευνητικό προσανατολισμό ποιότητα της εκπαίδευσης.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαία Διπλώματα Νομικής στη Γρενάδα 2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ