LLM σε Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Γαλλία

Συγκρίνετε Προγράμματα LLM σε Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Γαλλία 2019

Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το Master of Laws βαθμό κοινώς γνωστό ως το LL.M., είναι ένα προηγμένο μεταπτυχιακό πτυχίο νομικής. Οι υποψήφιοι συχνά κατέχουν ήδη ένα πρώτο πτυχίο Νομικής και ενδιαφέρονται για την προώθηση των σπουδών τους από το νόμο. Η απόκτηση ενός LL.M. διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Η διαδικασία του LLM στο Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να κατανοήσουν τα δικαιώματα των μειονοτήτων, τις συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των περιφερειακών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταξύ άλλων, συνεπάγεται θέματα. Ο βαθμός παρέχει φοιτητής με μεγάλες ευκαιρίες για άτομο με τα συμφέροντα της σταδιοδρομίας στον τομέα αυτό. Μπορείτε να βρείτε την πορεία από μια σειρά από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Η Γαλλία προσφέρει ένα υπέροχο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και ξένους της. Η χώρα 's δυναμική κουλτούρα προσελκύει ξένους φοιτητές και όσους ενδιαφέρονται για την επιδίωξη διεθνών μαθημάτων. Η Γαλλία έχει μια παράδοση της επιστημονικής και της τεχνολογικής καινοτομίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι μελετητές χρησιμοποιούν πλήρως τη δημιουργικότητά τους.

Καλύτερες Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Γαλλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

LL.M. στο Διεθνές

Lille Catholic University - Faculty of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το LL.M. πρόγραμμα στο Διεθνές [+]

Το LL.M. πρόγραμμα στο Διεθνές

ΣτόχοιΑποκτήστε μια νομική και γεωστρατηγική εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της ΑσφάλειαςΕργασίες σε σύγχρονα ζητήματα που σχετίζονται με διεθνείς διαφορές και διαπραγματεύσεις.Εκπαιδεύστε πολύγλωσσους νομικούς επαγγελματίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.Μάθετε βασικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου και των διεθνών σχέσεων, βελτιώνοντας παράλληλα τη γενική νομική κουλτούρα.Εκπαιδευτικά περιουσιακά στοιχείαΠολυγλωσσία - Δίγλωσσο πρόγραμμα (Αγγλικά / Γαλλικά) γνώση τρίτης γλώσσας (ισπανικά ή γερμανικά).Παγκόσμια Επισκέπτες Καθηγητές - Συμμετοχή επισκεπτών καθηγητών από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και διεθνή ιδρύματα.Κρουαζιέρες και / ή νομικές κλινικές - Δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς μοτοσυκλετών και νομικές κλινικές.Masterclass - Ετήσιο Masterclass «Global Actors for Peace» με διάσημους μελετητές και επαγγελματίες.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - Τουλάχιστον δύο εκπαιδευτικά ταξίδια προς ευρωπαϊκά όργανα ή / και διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς ανά ακαδημαϊκό έτος.Διεθνείς διασκέψεις - Συνέδρια και εργαστήρια σχετικά με τα σύγχρονα ζητήματα του διεθνούς, συγκριτικού και ανθρώπινου δικαίου.Θέσεις εργασίας και σταδιοδρομίας / σπουδώνΟ Δάσκαλος προετοιμάζει τους μαθητές για την είσοδο στον κόσμο διεθνών οργανισμών, εξειδικευμένων εθνικών και διεθνών οργανισμών, ερευνητικών κέντρων, ΜΚΟ ή διεθνών νομικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προσφέρει επίσης μια ερευνητική πορεία για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται ενδεχομένως να παρακολουθήσουν διδακτορικό δίπλωμα στη Γαλλία ή στο εξωτερικό.Για το επαγγελματικό σας έργοΠρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Μεταξύ 3 και 6 μηνών στο εξωτερικό ή σε εθνικά ιδρύματα με διεθνή επικέντρωση.Ευκαιρίες δικτύωσης Συμμετοχή μελετητών και επαγγελματιών από κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς (π.χ. Défenseur des Droits, International, Δικαστήρια, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.λπ.).Κατεβάστε το φυλλάδιο [-]