$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Ανταγωνισμού

Το LLM είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου. Πολλά προγράμματα απαιτούν από τους φοιτητές να αποκτήσουν ένα νομικό πτυχίο πριν προχωρήσουν σε πτυχίο Master of Laws. Ένα LLM επιτρέπει στους σπουδαστές κα… περαιτέρω

Το LLM είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου. Πολλά προγράμματα απαιτούν από τους φοιτητές να αποκτήσουν ένα νομικό πτυχίο πριν προχωρήσουν σε πτυχίο Master of Laws. Ένα LLM επιτρέπει στους σπουδαστές και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Τι είναι το LLM στον τομέα του αντιμονοπωλιακού δικαίου; Πρόκειται για πτυχίο Master of Laws που εξετάζει την πολυπλοκότητα του αντιμονοπωλιακού δικαίου, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως δίκαιο ανταγωνισμού. Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι τείνουν να προσπαθούν να αποτρέψουν μονοπώλια ή καρτέλ. Οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το πτυχίο μπορούν να μελετήσουν μια σειρά θεμάτων, όπως η οικονομική ανάλυση, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και το δίκαιο των επιχειρήσεων. Αυτή η ποικιλία θεμάτων οφείλεται συνήθως στο γεγονός ότι το αντιμονοπωλιακό δίκαιο είναι μια λεπτή αλληλεπίδραση μεταξύ ανταγωνισμού και οικονομικών.

Πολλοί μαθητές σε αυτόν τον τομέα αναπτύσσουν την ικανότητα να δουλεύουν αποτελεσματικά με άλλους. Αυτή είναι μια δεξιότητα που είναι συνήθως απαραίτητη τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα μη εργασιακά περιβάλλοντα. Μπορούν να μάθουν να κατασκευάζουν σαφή επιχειρήματα από πολλές πολύπλοκες πληροφορίες. Η ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και σχηματισμού σαφούς συμπεράσματος εκτιμάται από πολλούς εργοδότες. Οι απόφοιτοι συχνά αναπτύσσουν επίσης ισχυρές δεξιότητες γραφής.

Τα προγράμματα LLM μπορεί να διαφέρουν πολύ από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Ως διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος, προσφέρεται σε ιδρύματα ανά τον κόσμο. Αυτοί και πολλοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος συμμετοχής. Αποκτήστε πρόσβαση στο πανεπιστήμιο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος.

Οι πτυχιούχοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το δίκαιο του αντιμονοπωλιακού νόμου τείνουν να είναι κατάλληλοι για να προσφέρουν συμβουλές εμπειρογνωμόνων σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και επιχειρηματικού δικαίου, οι οποίες τους προσφέρουν εξειδικευμένους συμβούλους σε διάφορες εταιρείες, νομικές εταιρείες ή κυβερνήσεις ή σε κυβερνητικούς και διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς. Εάν τα άτομα περάσουν από το μπαρ, μπορεί να έχουν τα προσόντα για να ασκήσουν σταδιοδρομία ως δικηγόροι σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Διαδικτυακά προγράμματα διατίθενται μέσω πολλών πανεπιστημίων παγκοσμίως. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Μόναχο, Γερμανία

Το MIPLC παρέχει μια πραγματικά διεθνή και διεπιστημονική εμπειρία, χάρη στους τέσσερις εταίρους που λειτουργούν το ίδρυμα, τη διεθνή σχολή του και τους σπουδαστές του από όλο ... +

Το MIPLC παρέχει μια πραγματικά διεθνή και διεπιστημονική εμπειρία, χάρη στους τέσσερις εταίρους που λειτουργούν το ίδρυμα, τη διεθνή σχολή του και τους σπουδαστές του από όλο τον κόσμο. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Οκτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)