Filter
Μεταπτυχιακό Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Ανταγωνισμού

Το LLM είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου. Πολλά προγράμματα απαιτούν από τους φοιτητές να αποκτήσουν ένα νομικό πτυχίο πριν προχωρήσουν σε πτυχίο Master of Laws. Ένα LLM επιτρέπει στους σπουδαστές και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Τι είναι το LLM στον τομέα του αντιμονοπωλιακού δικαίου; Πρόκειται για πτυχίο Master of Laws που εξετάζει την πολυπλοκότητα του αντιμονοπωλιακού δικαίου, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως δίκαιο ανταγωνισμού. Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι τείνουν να προσπαθούν να αποτρέψουν μονοπώλια ή καρτέλ. Οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το πτυχίο μπορούν να μελετήσουν μια σειρά θεμάτων, όπως η οικονομική ανάλυση, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και το δίκαιο των επιχειρήσεων. Αυτή η ποικιλία θεμάτων οφείλεται συνήθως στο γεγονός ότι το αντιμονοπωλιακό δίκαιο είναι μια λεπτή αλληλεπίδραση μεταξύ ανταγωνισμού και οικονομικών.

Πολλοί μαθητές σε αυτόν τον τομέα αναπτύσσουν την ικανότητα να δουλεύουν αποτελεσματικά με άλλους. Αυτή είναι μια δεξιότητα που είναι συνήθως απαραίτητη τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα μη εργασιακά περιβάλλοντα. Μπορούν να μάθουν να κατασκευάζουν σαφή επιχειρήματα από πολλές πολύπλοκες πληροφορίες. Η ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και σχηματισμού σαφούς συμπεράσματος εκτιμάται από πολλούς εργοδότες. Οι απόφοιτοι συχνά αναπτύσσουν επίσης ισχυρές δεξιότητες γραφής.

Τα προγράμματα LLM μπορεί να διαφέρουν πολύ από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Ως διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος, προσφέρεται σε ιδρύματα ανά τον κόσμο. Αυτοί και πολλοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος συμμετοχής. Αποκτήστε πρόσβαση στο πανεπιστήμιο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος.

Οι πτυχιούχοι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το δίκαιο του αντιμονοπωλιακού νόμου τείνουν να είναι κατάλληλοι για να προσφέρουν συμβουλές εμπειρογνωμόνων σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και επιχειρηματικού δικαίου, οι οποίες τους προσφέρουν εξειδικευμένους συμβούλους σε διάφορες εταιρείες, νομικές εταιρείες ή κυβερνήσεις ή σε κυβερνητικούς και διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς. Εάν τα άτομα περάσουν από το μπαρ, μπορεί να έχουν τα προσόντα για να ασκήσουν σταδιοδρομία ως δικηγόροι σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Διαδικτυακά προγράμματα διατίθενται μέσω πολλών πανεπιστημίων παγκοσμίως. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Results in Δίκαιο Ανταγωνισμού

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

Το MIPLC προσφέρει μια πραγματικά διεθνή και διεπιστημονική εμπειρία, χάρη στους τέσσερις εταίρους του, διεθνή σχολή και φοιτητές από όλο τον κόσμο. ... [+]

Το πρόγραμμά μας

Το MIPLC προσφέρει μια πραγματικά διεθνή και διεπιστημονική εμπειρία, χάρη στους τέσσερις εταίρους του, διεθνή σχολή και φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Με μόλις 38 φοιτητές (μέγιστο) ανά έτος, το πρόγραμμά μας είναι πολύ μικρότερο από άλλα. Αυτό εγγυάται την εντατική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού, καθώς και εξατομικευμένη υποστήριξη. Τα μαθήματά μας σχεδιάζονται ειδικά για το πρόγραμμα και τους μαθητές μας.... [-]

Γερμανία Munich
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
George Mason University - Antonin Scalia Law School

Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι επηρεάζουν άμεσα την παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων και την πολυπλοκότητα της διεθνούς οικονομίας. Οι αντιμονοπωλιακοί δικηγόροι πρέπει να συν ... [+]

Επισκόπηση

Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι επηρεάζουν άμεσα την παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων και την πολυπλοκότητα της διεθνούς οικονομίας. Οι αντιμονοπωλιακοί δικηγόροι πρέπει να συνεργάζονται με τους ταχέως μεταβαλλόμενους κανονισμούς και τα παγκόσμια ζητήματα. Το LLM στο Global Anti-Trust Law & Economics παρέχει στους φοιτητές μια προχωρημένη κατανόηση των νόμων που ρυθμίζουν τη διαδικασία του ανταγωνισμού των επιχειρήσεων και την οικονομική ανάλυση σχετικά με την κατανόηση της σύγχρονης αντιμονοπωλιακής απόφασης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Arlington
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 χρόνια
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά