Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος

Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος

Μια LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμος είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που επιδιώκουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Εκείνοι που κατέχουν αυτό το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημόσια υπηρεσία με την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβούλων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, φορείς της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων.

 

Τι είναι το LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμου; Αυτό είναι ένα πτυχίο μεταπτυχιακό επίπεδο, εν γένει προορίζεται για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποια επίσημη νομική εκπαίδευση. Εκείνοι που επιδιώκουν αυτό το LLM το κάνουν για να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου δημοσίου συμφέροντος. Επειδή αυτό το πεδίο είναι ευρύ και ποικίλο, υπάρχουν μια σειρά από μονοπάτια της μελέτης από την οποία οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν. Μελέτη περιοχές μπορεί να περιλαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την περιβαλλοντική πολιτική και την προστασία των καταναλωτών.

 

Αποκτώντας ένα LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμος προβλέπει μια σειρά από οφέλη.Εκείνοι που κατέχουν αυτό το βαθμό είναι σε θέση να βασιστεί στις υφιστάμενες νομικές τους γνώσεις για να γίνουν εμπειρογνώμονες σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Αυτό μπορεί να τους κάνει εξαιρετικά πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

 

Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το ακριβές κόστος της απόκτησης αυτού του βαθμού, όπως δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης θα εξαρτηθεί από τη χώρα και το ίδρυμα. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι οι μελλοντικοί φοιτητές έρευνα σε βάθος τα έξοδα που σχετίζονται με τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν.

 

Εκείνοι που κατέχουν ένα LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμου θεωρούνται ειδικοί στους τομείς τους, και ως εκ τούτου είναι σε ανταγωνιστική θέση για την απασχόληση. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία με κρατικούς φορείς, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή ομάδες υπεράσπισης. Παραδοσιακά ιδιωτικό ιατρείο είναι επίσης μια επιλογή, όπως είναι in-house θέσεις σύμβουλος με εταιρείες και άλλες επιχειρηματικές οντότητες.

 

Πολλά ιδρύματα δέχονται online εφαρμογές για αυτό το βαθμό. Καλό θα είναι να ερευνήσει σε βάθος τις απαιτήσεις εισαγωγής πριν από την υποβολή της αίτησής σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εύκολα μέσω της εισαγωγής του προγράμματός μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

LLM Διεθνές Δίκαιο Δημοσίων

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Nottingham +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για εκείνους που θέλουν ένα κοινό διεθνές προσόν δικαίου, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί προς ένα συγκεκριμένο ειδικό ενδιαφέρον, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, το διεθνές εμπόριο, ή τα ανθρώπινα δικαιώματα. [+]

LLM Διεθνές Δίκαιο Δημοσίων

Το Διεθνές Δίκαιο LLM Δημόσια σας επιτρέπει να αναπτύξει μια εξαιρετική γείωση στις τεχνικές επιχειρηματολογία και την ερμηνεία του διεθνούς δικαίου, καθώς και την παροχή σας με την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία στον τρόπο με τον οποίο τα στοιχεία αυτά τίθενται στη δοκιμασία σε πολύ διαφορετικά πλαίσια, που κυμαίνονται από την προστασία του περιβάλλοντος, τη ρύθμιση του παγκόσμιου εμπορίου για ανθρωπιστική προστασία. Με πάνω από 25 επιλογές που πληροί τις προϋποθέσεις, υπάρχει η ευελιξία για να αποφασίσει το βαθμό στον οποίο θα επικεντρωθεί σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο τομέα του δημοσίου διεθνούς δικαίου.... [-]