Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Πολιτικών Δικαιωμάτων

Συγκρίνετε τα 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Δίκαιο Πολιτικών Δικαιωμάτων

Ένα LLM είναι πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που έχουν επιλέξει να συνεχίσουν το μάστερ τους σε νομικές σπουδές. Τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να αποκτήσουν LLM για να αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη σε έναν εξειδικευμένο τομέα του δικαίου, όπως το δίκαιο πτώχευσης ή το οικονομικό δίκαιο.

Τι είναι το LLM στον τομέα των δικαιωμάτων των πολιτών; Αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να κάνει τους μαθητές να σκεφτούν κριτικά τα θέματα που μαστίζουν τις μειονότητες σήμερα. Τα μαθήματα μπορούν να επικεντρωθούν στα δικαιώματα των γυναικών, στις σπουδές των φύλων, στους ιθαγενείς, στους μετανάστες ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που απευθύνονται τακτικά από την πλειοψηφία. Σκοπός αυτών των μαθημάτων είναι η ενίσχυση της ανάλυσης των συμμετεχόντων και των κρίσιμων αναλυτικών δεξιοτήτων ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν νομικές μεταρρυθμίσεις ή, τουλάχιστον, να αναπτύξουν θεωρίες για το πώς θα οδηγήσουν τη μελλοντική νομική μεταρρύθμιση.

Τα άτομα που αποφοιτούν με πτυχίο πολιτικών δικαιωμάτων τείνουν να κατέχουν βαθιά συμπόνια και κατανόηση για όλους τους λαούς και τους πολιτισμούς. Πολλοί απόφοιτοι έχουν επίσης μια βαθιά αίσθηση του σωστού και λάθους και την ικανότητα να σκέφτονται βαθιά και λογικά για το πώς να προχωρήσουμε για να διορθώσουμε λάθη. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλά σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Το κόστος ενός LLM ποικίλλει σημαντικά και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εκτός από την τοποθεσία και το επιλεγμένο ίδρυμα, τα άτομα πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη το κόστος ζωής.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο στον τομέα των δικαιωμάτων των πολιτών μπορούν να γίνουν ιδιωτικοί δικηγόροι πολιτικών δικαιωμάτων, ακτιβιστές πολιτικών δικαιωμάτων ή δικηγόροι για μεγάλους οργανισμούς. Επειδή οι περισσότερες εταιρείες πρέπει να εφαρμόσουν πρακτικές και διαδικασίες για την ελάφρυνση του κινδύνου διαμαρτυρίας, οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορεί να είναι σε θέση να βρουν εργασία στον εταιρικό τομέα. Κάποιοι μπορεί να συνεχίσουν να γίνονται δημόσιοι δικηγόροι, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα εκείνων που δεν διαθέτουν πόρους.

Πολλά σχολεία προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα LLM, τα οποία είναι βολικά για τους φοιτητές που έχουν θέσεις πλήρους απασχόλησης ή οικογένειες για να φροντίζουν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

Διαβάστε Περισσότερα

LLM in Law and Gender

SOAS University of London
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London +1 περισσότερα

[+]

Αυτό ισχύει για όσους επιθυμούν να έχουν Σημαντικές τους στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, Οικονομικά, Πολιτικά (της Μέσης Ανατολής), και του νόμου.

[-]

πλοίαρχος του νόμους τους νόμους των αυτοχθόνων λαών

The University of Oklahoma - College of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Norman +1 περισσότερα

OU Νόμος βρίσκεται στην καρδιά του αρχικού ινδικού εδάφους, παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για τη μελέτη της Native American δικαίου και θέματα που αφορούν τους αυτόχθονες πληθυσμούς [+]

OU Νόμος βρίσκεται στην καρδιά του αρχικού ινδικού εδάφους, παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για τη μελέτη της Native American δικαίου και θέματα που αφορούν τους αυτόχθονες πληθυσμούς. Οκλαχόμα περιέχει σχεδόν σαράντα έθνη φυλών και το δεύτερο μεγαλύτερο Native American πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με δεδομένη την παρουσία τους και την ιστορία της περιοχής, η ινδική νομοθεσία επηρεάζει σχεδόν όλους τους τομείς της νομικής πρακτικής, καθιστώντας το μια ζωντανή και αναπτυσσόμενο πεδίο.... [-]