Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Νομικής σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν

Συγκρίνετε Προγράμματα LLM σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν 2019

Διεθνές Δίκαιο

Ένα εξειδικευμένο LL.M. βαθμός επιτρέπει στους δικηγόρους να εντείνουν ή να αλλάξετε την εμπειρογνωμοσύνη τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Έχετε μια ιδιαίτερη συγκέντρωση σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Αν, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του ή της, ένας φοιτητής νομικής αποφασίσει να ακολουθήσει μια καριέρα με διεθνή ιδιότητα, ένα LLM διεθνές δικαίου παρέχει μια στέρεη βάση γνώσεων σχετικά με το θέμα.  

Καζακστάν, επίσημα η Δημοκρατία του Καζακστάν, είναι μια χώρα στην Κεντρική Ασία, με το μικρότερο δυτικό τμήμα της των Ουραλίων ποταμού στην Ανατολική Ευρώπη.

Καλύτερο Διπλώματα Νομικής σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα LL.M

KIMEP University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 1 έτος September 2019 Καζακστάν Almaty

Το LL.M στο Διεθνές Δίκαιο είναι ένα πρόγραμμα σπουδών ενός έτους που παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις του διεθνούς δικαίου για νομικούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με διασυνοριακές νομικές συναλλαγές. [+]

Σχετικά με το LL.M

Το LL.M στο Διεθνές Δίκαιο είναι ένα πρόγραμμα σπουδών ενός έτους που παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις του διεθνούς δικαίου για νομικούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με διασυνοριακές νομικές συναλλαγές. KIMEP University δημιούργησε το διεθνές δίκαιο LL.M αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχιζόμενη νομική εκπαίδευση στην αγορά του Καζακστάν. Το πρόγραμμα σπουδών αναπτύχθηκε για να δώσει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αυξήσουν το επίπεδο πρακτικών δεξιοτήτων τους ενώ παράλληλα εμβαθύνουν τη θεωρητική νομική τους γνώση. Οι σπουδαστές αποκτούν δεξιότητες για να διαβάζουν και να ερμηνεύουν νομικά κείμενα, να εξετάζουν κριτικά τις υποκείμενες πολιτικές των νομικών κανόνων και να προετοιμάζουν γραπτά και προφορικά επιχειρήματα βασισμένα στη σωστή συλλογιστική. Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει συμβατικά μαθήματα που συναντώνται γενικά σε μαθήματα LL.M σε όλο τον κόσμο με αυτά που ασχολούνται με το ιδιαίτερο νομικό καθεστώς του Καζακστάν που αποτελούν προϋπόθεση για άμεσες ξένες επενδύσεις.... [-]