Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Νομικής σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν

Συγκρίνετε Προγράμματα LLM σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν 2018

Διεθνές Δίκαιο

Ένα εξειδικευμένο LL.M. βαθμός επιτρέπει στους δικηγόρους να εντείνουν ή να αλλάξετε την εμπειρογνωμοσύνη τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Έχετε μια ιδιαίτερη συγκέντρωση σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Αν, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του ή της, ένας φοιτητής νομικής αποφασίσει να ακολουθήσει μια καριέρα με διεθνή ιδιότητα, ένα LLM διεθνές δικαίου παρέχει μια στέρεη βάση γνώσεων σχετικά με το θέμα.  

Καζακστάν, επίσημα η Δημοκρατία του Καζακστάν, είναι μια χώρα στην Κεντρική Ασία, με το μικρότερο δυτικό τμήμα της των Ουραλίων ποταμού στην Ανατολική Ευρώπη.

Καλύτερο Διπλώματα Νομικής σε Διεθνές Δίκαιο στο Καζακστάν 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master Of Laws (LLM) στο διεθνές δίκαιο

KIMEP University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Καζακστάν Almaty

Η LL.M. σε KIMEP είναι ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη νομοθεσία εστιάζονται σε το νομικό καθεστώς που διέπει τις διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές, και εφαρμόζοντας το νομικό καθεστώς στο πλαίσιο του Καζακστάν. [+]

Master of Laws (LLM) στο Διεθνές Δίκαιο

Με μια ζωντανή και δυναμική αγορά, το Καζακστάν είναι το ιδανικό μέρος για να μελετήσει το διεθνές δίκαιο. Η αμείλικτη διαδικασία της παγκοσμιοποίησης και της αλληλεξάρτησης των οικονομιών καθιστούν ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τις διεθνείς πτυχές των επιχειρηματικών συναλλαγών. Γιατί είναι το Καζακστάν το σωστό μέρος για να το κάνετε αυτό; Είναι η μεγαλύτερη χώρα της Κεντρικής Ασίας, πλούσια σε φυσικούς πόρους συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, και τα μέταλλα. Ως αποτέλεσμα, έχει προσελκύσει σημαντικές ξένες άμεσες επενδύσεις στην εξορυκτική βιομηχανία. Αλλά η οικονομία του Καζακστάν δεν είναι μονοδιάστατη? έχει μια σημαντική γεωργική βάση, και έχει δημιουργήσει μια παγκόσμιας κλάσης περιφερειακό χρηματοοικονομικό κέντρο.... [-]