Δίπλωμα LLM σε Διεπιστημονικό Δίκαιο στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ

Δείτε όλα τα Προγράμματα LLM σε Διεπιστημονικό Δίκαιο 2018 στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ

Διεπιστημονικό Δίκαιο

LL.M. προγράμματα ποικίλουν σε μήκος, την αξία και την ποσότητα. Το τακτικό πρόγραμμα είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης άρθρο ή δύο έως τρία έτη σπουδών με μειωμένο ωράριο. Οι μαθητές λαμβάνουν συχνά τα μαθήματά τους είτε να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα, όπως το διεθνές δίκαιο, ή να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή επαγγελματικές ανάγκες.

Ισραήλ, επίσημα το κράτος του Ισραήλ, είναι μια κοινοβουλευτική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, στη νότιο-ανατολική ακτή της Μεσογείου. Ισραήλ 's οικονομικό κέντρο είναι το Τελ Αβίβ, ενώ η Ιερουσαλήμ είναι η χώρα ' s πιο πυκνοκατοικημένη πόλη, αν κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ συμπεριλαμβάνεται.

Η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ είναι γνωστή για τη διεθνή πανεπιστήμια του. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ συνδεδεμένες με διάφορα αμερικανικά πανεπιστήμια, και είναι γνωστή για τα όμορφα πανεπιστημιουπόλεις τους.

Ζητήστε Πληροφορίες Διπλώματα Νομικής σε Διεπιστημονικό Δίκαιο στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Parasol Foundation Trust International LLM

Tel Aviv University - International Office
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες October 2018 Ισραήλ Τελ Αβίβ

[+]

Διδακτέα ύλη

Το Διεθνές LL.M. πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ προσελκύει τους άριστους φοιτητές του νόμου για να μελετήσει και να συνεργαστεί με την ελίτ νομική ακαδημαϊκής κοινότητας, φοιτητές και επαγγελματίες του νομικού κλάδου του Ισραήλ. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα των μαθήματα διδάσκονται από παγκοσμίου φήμης καθηγητές, οι διεθνείς φοιτητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν για προηγμένο ακαδημαϊκό πτυχίο νομικής τους κορυφαίους Νομικής Σχολής του Ισραήλ.... [-]