$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Διοικητικό Δίκαιο

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους δίκαιο μπορεί να θέλετε να εξετάσει κερδίζουν ένα LLM, ή Master of Laws. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο επικεντρώνεται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, και διοικητικ… περαιτέρω

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους δίκαιο μπορεί να θέλετε να εξετάσει κερδίζουν ένα LLM, ή Master of Laws. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο επικεντρώνεται σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, και διοικητικού δικαίου είναι καλό για αυτούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους κανονισμούς και τους κανόνες.

Τι είναι ένα LLM στο Διοικητικό Δίκαιο; Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει σε έναν εξειδικευμένο τομέα του δικαίου που ασχολείται με τους κανονισμούς της κυβέρνησης, προηγούμενα, και τους κανόνες του οργανισμού σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο. Ενώ κάθε πρόγραμμα προσφέρει διαφορετικά μαθήματα, παραδείγματα των κατηγοριών περιλαμβάνουν πρακτορείο διοργάνωσης, τη διοικητική διαδικασία, το δικαίωμα να παρατηρήσετε και την ακοή, τη θεωρία των διοικητικών ενεργειών, διάδοση και τον προσδιορισμό των διοικητικών κανονισμών, στέκεται, ο δικαστικός έλεγχος, επιβολής του νόμου, καθώς και του νόμου περί διοικητικής δικονομίας.

Μια Master of Laws παρέχει στους αποφοίτους και ένα πόδι πάνω από τον ανταγωνισμό στο χώρο εργασίας, και αυτό τους βοηθά να κερδίσουν ένα υψηλότερο εισόδημα.Η ποσότητα των πληροφοριών ότι ένας πτυχιούχος με ένα LLM στο Διοικητικό Δίκαιο έχει είναι τόσο τεράστιο και πολύπλοκο ότι συχνά κερδίζουν περισσότερα από ό, τι ακόμη και εγκληματική δικηγόρος. Για όσους ήδη εργάζονται στον τομέα αυτό, ένα LLM μπορεί να οδηγήσει σε μια αύξηση των μισθών ή προαγωγή.

Υπάρχουν προγράμματα διοικητικού δικαίου που προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το ποσό των χρημάτων που χρειάζεται για να κερδίσουν ένα LLM εξαρτάται από μια ποικιλία παραγόντων, όπως η τοποθεσία του σχολείου, η διάρκεια του προγράμματος, καθώς και τις ανάγκες του μαθητή. Συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με το σχολείο για να μάθετε το κόστος.

Διοικητικές δικηγόροι έχουν έναν πλούτο των ευκαιριών σταδιοδρομίας για να διαλέξετε. Μπορούν να εργαστούν σε μια ποικιλία από εγκαταστάσεις, που εκτείνονται σε πολλαπλούς κλάδους και τα επίπεδα των κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών οργανώσεων. Οι απόφοιτοι με LLM τους μπορούν να γράψουν κανονισμούς πρακτορείο, το σχόλιο και την ανάλυση σχετικά με τους προτεινόμενους κανόνες, και να υπερασπιστούν, να αποφανθεί, ή δίωξη των περιπτώσεων που αφορούν την παραβίαση των κανονισμών.

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να βρείτε μια LLM στο Διοικητικό Δίκαιο πρόγραμμα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Grupo Tiradentes
Aracaju, Βραζιλία

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νόμου του Δημοκρατικού Κράτους Κοινωνικής είναι η υπεροχή του Συντάγματος. Ως αποτέλεσμα, η θεωρία της δημιουργίας διδάσκει ότι η ... +

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νόμου του Δημοκρατικού Κράτους Κοινωνικής είναι η υπεροχή του Συντάγματος. Ως αποτέλεσμα, η θεωρία της δημιουργίας διδάσκει ότι η λεγόμενη συνταγματική μπλοκ σχηματίζεται από τους κανόνες των θεμελιωδών δικαιωμάτων και εγγυήσεων και κρατική οργάνωση και τις αρμοδιότητες, τα οποία καλούνται ως ουσιωδώς συνταγματικές απαιτήσεις. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρες ωράριο
374 ώρες
Portuguese (Brazil)
Μάρτ. 2022
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)