Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Νομικής σε Διοικητικό Δίκαιο

Βρείτε Εξ αποστάσεως εκμάθηση Προγράμματα LLM σε Διοικητικό Δίκαιο 2019

Διοικητικό Δίκαιο

Πτυχιούχους Νομικής Σχολής και δικηγόροι ισχύουν συνήθως ένα LL.M. να αποκτήσουν γνώσεις σε ένα εξειδικευμένο τομέα του δικαίου, όπως το φορολογικό δίκαιο ή το διεθνές δίκαιο, ή να μετακινηθούν από τη μια περιοχή στην άλλη πρακτική.

Διοικητικό δίκαιο είναι ένα πολύ εξειδικευμένο τομέα του δικαίου που ασχολείται με νομικούς κώδικες, οι κρατικοί κανονισμοί, κανόνες του οργανισμού και προηγούμενα. Οι μαθητές απόκτηση ενός βαθμού LLM μπορεί να αναμένει να κερδίσει περισσότερα από ένα ποινική ή αστική δικηγόρος λόγω της ποσότητας των πολύπλοκων πληροφοριών με τις οποίες ο δικηγόρος αναμένεται να είναι εξοικειωμένοι.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια μέθοδος παράδοσης εκπαίδευσης για τους σπουδαστές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μπορεί να είναι τόσο αποδοτικό και αποτελεσματικό με τα συμβατικά προγράμματα στην τάξη μερικές φορές ακόμα καλύτερα!

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια Εξ αποστάσεως εκμάθηση Διπλώματα Νομικής σε Διοικητικό Δίκαιο 2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Πτυχίο Νομικής (LLB){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Διοικητικό Δίκαιο

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ