Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής στη Δομινικανή Δημοκρατία

Δείτε όλα τα Κορυφαία Προγράμματα LLM στη Δομινικανή Δημοκρατία 2019

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

LLM ή Master of Laws παρέχει μια εισαγωγή σε νέους τομείς που τους ενδιαφέρουν, καθώς και την ευκαιρία για περαιτέρω ειδικεύονται στη σημερινή τους τομείς της πρακτικής και συνήθως περιορίζεται σε εκείνους που πέτυχαν την κατάσταση τιμήν προηγούμενες νομικές σπουδές τους.

Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα LLM (Master of Law) να περάσουν ένα έως δύο χρόνια μελετώντας ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. προηγμένη εκπαίδευση τους προετοιμάζει τους να συνεργαστούν με ειδικότητες όπως το διεθνές δίκαιο και το φορολογικό δίκαιο.

Σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι μια σχετικά προσιτή επιλογή σε μία από τις χώρες trhee μεγάλα Πανεπιστήμια, δηλαδή? Το Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo και το Universidad Central del Este.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαία Διπλώματα Νομικής στη Δομινικανή Δημοκρατία 2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ