LAWSTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 3 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Εθιμικό Δίκαιο

Ένα LLM ή Master of Laws είναι ένας προηγμένος πτυχίο που ειδικεύεται στο δίκαιο για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει προηγούμενα προπτυχιακά προγράμματα. Όσοι επιθυμούν να λάβουν το πρόγραμμα πρέπει να το κάνουν αν ενδιαφέρονται για μια καριέρα στο δίκαιο.

Τι είναι το LLM στο Κοινό Δίκαιο; Ένα LLM επικεντρώνεται στην παροχή στους μαθητές σε βάθος κατάρτισης δικαστικών σωμάτων μαζί με την κατανόηση της ιστορίας του νομικού συστήματος, της πρακτικής του δικαίου και της επιστήμης και της θεωρίας πίσω από τους νόμους μιας δεδομένης χώρας. Τα μαθήματα του κοινού δικαίου μπορούν να περιλαμβάνουν πιο εξειδικευμένους τομείς του δικαίου όπως οι αστικές και περιβαλλοντικές. Όχι μόνο οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν τα στοιχεία του ίδιου του νόμου, αλλά μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα που ενισχύουν τις αναλυτικές και κρίσιμες δεξιότητες και ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις και τη συμμετοχή σε πραγματικό χρόνο.

Η εκμάθηση της τέχνης της συζήτησης σε μαθήματα LLM μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε την επικοινωνία σας, την παρουσίαση και τις νόμιμες δεξιότητες πλοήγησης. Αυτές οι δεξιότητες μπορεί να είναι επωφελείς για την επιδίωξη υψηλότερων προσόντων σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, την ολοκλήρωση προσωπικών έργων και την απόκτηση ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Το κόστος ενός προγράμματος LLM θα εξαρτηθεί τόσο από το μήκος του προγράμματος που παρακολουθείτε όσο και από το σχολείο που προσφέρει το πρόγραμμα. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου τη νόμιμη κατοικία σας και την τοποθεσία του ίδιου του σχολείου, καθώς και τον αριθμό των μαθημάτων που πρέπει να λάβετε.

Η άσκηση μιας καριέρας στο κοινό δίκαιο μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη δοκιμασία του μπαρ στη χώρα σας, ειδικά αν θέλετε να γίνετε ειδικευμένος δικηγόρος. Ακόμα κι αν επιλέξετε να μην πάρετε το πτυχίο, μια σταδιοδρομία στο κοινό δίκαιο μπορεί να σας οδηγήσει να γίνετε σύμβουλος ή paralegal σε μια δικηγορική εταιρεία με τη σωστή πιστοποίηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εργαστείτε για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση ή να βοηθήσετε να διαχειριστείτε μια νομική ομάδα ή να προσφέρετε νομική συμβουλή. Άλλες σταδιοδρομίες του κοινού δικαίου μπορεί να υπάρχουν στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Τα προγράμματα μπορούν να ληφθούν σε συμμετέχον πανεπιστήμιο ή σε απευθείας σύνδεση. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Προχωρήστε και αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

3 Τα αποτελέσματα σε Εθιμικό Δίκαιο Filter

Master of Law

Beijing Institute Of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Κίνα Πεκίνο

Το πρόγραμμα του Δικαίου στο BIT, με το κύριο θέμα του δικαίου, έχει πραγματοποιήσει χαρακτηριστική εκπαίδευση στην Νομολογία (με το Συνήθη Δίκαιο και Νομικές Μέθοδοι ως πυρήνα), το Αστικό και το Εμπορικό Δίκαιο (με τον Πνευματικό Ιδιοκτησιακό Νόμο ως τον πυρήνα), το Περιβάλλον και τους Πόρους (Όπως ο πυρήνας), το Διεθνές Δίκαιο (με τον Νόμο του Αερομεταφορέα και τον Κόσμο και τον Διεθνή Νόμο για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως τον πυρήνα) και το Δικονομικό Δίκαιο (με τον πυρήνα του Δικαστικού και Δικονομικού Συστήματος).

LLM (εφαρμοστέο δίκαιο) στην πρακτική του κοινού δικαίου (Νέα Ζηλανδία)

The College of Law
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ

Το Master of Laws (Εφαρμοσμένο Δίκαιο) στο πλαίσιο του Common Law Practice (NZ) έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του νομικού επαγγέλματος της Νέας Ζηλανδίας για την απόκτηση δεξιοτήτων υψηλότερου επιπέδου σε πρακτικές εξειδικευμένες πρακτικές.

LL.M. στο συγκριτικό κοινό δίκαιο

Université de Montréal Law Faculty
Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες Ιανουάριος 2020 Καναδάς Μόντρεαλ

Το συγκριτικό κοινό δίκαιο LL.M. προτίθεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες κατάρτισης νομικών και αλλοδαπών φοιτητών που ενδιαφέρονται για ένα πρόγραμμα που εξετάζει την παγκοσμιοποίηση των ανταλλαγών, την οικονομική ολοκλήρωση της Αμερικής και τις συγκεκριμένες νομικές ανάγκες που προκύπτουν από αυτά τα γεγονότα. Με μια θεωρητική, κριτική και ρεαλιστική προσέγγιση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εκπαιδευτικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, των σεμιναρίων και της μάθησης βάσει προβλημάτων.