Μεταπτυχιακό Νομικής στη Βασιλεία Ελβετία

Κορυφαία Προγράμματα LLM στη Βασιλεία Ελβετία 2018

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Μια LL.M. είναι το πρώτο βήμα προς ακαδημαϊκούς σε πολλές χώρες. Παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή να προβεί σε ενδελεχή έρευνα. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί ευεργετική για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος επιπέδου του νόμου.

Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα LLM (Master of Law) να περάσουν ένα έως δύο χρόνια μελετώντας ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. προηγμένη εκπαίδευση τους προετοιμάζει τους να συνεργαστούν με ειδικότητες όπως το διεθνές δίκαιο και το φορολογικό δίκαιο.

Ελβετία, επισήμως η Ελβετική Συνομοσπονδία, είναι μια ομοσπονδιακή κοινοβουλευτική δημοκρατία που αποτελείται από 26 καντόνια, με την Βέρνη ως έδρα των ομοσπονδιακών αρχών. Ελβετία 's την ανεξαρτησία και την ουδετερότητα έχουν εδώ και καιρό τιμηθεί από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Η Ελβετία είναι μια ειρηνική, ευημερούσα και σταθερή σύγχρονη οικονομία της αγοράς με χαμηλή ανεργία.

Βασιλεία είναι το σπίτι της Ελβετίας 's παλαιότερο πανεπιστήμιο, που χρονολογείται από το 15ο αιώνα. Μερικοί από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλων των εποχών έχουν ολοκληρώσει τη σχολική τους εκεί - ας 's αναφέρω μόνο Παράκελσος, Bernoulli, Erasmus, Euler και Νίτσε. Θα 's δεν είναι όλα σχετικά με την παλιά δόξα - που εξακολουθούν να παράγουν μεγάλους επιστήμονες και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Βρείτε τα Διπλώματα Νομικής στη Βασιλεία στην Ελβετία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ