Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) σε Επιχειρησιακό Δίκαιο στη Γαλλία

Συγκρίνετε Προγράμματα LLM σε Επιχειρησιακό Δίκαιο στη Γαλλία 2019

Επιχειρησιακό Δίκαιο

Ένα LLM ή Μεταπτυχιακό Νομικής είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, το οποίο συχνά αναζητείται από φοιτητές με προπτυχιακά διπλώματα νομικής που ψάχνουν να μορφωθούν εκτενέστερα σ' έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών νομικής. Τα προγράμματα LLM είναι προσανατολισμένα προς την έρευνα και συνήθως διαρκούν ένα έτος.

Αν ένας φοιτητής επιθυμεί να ακολουθήσει την ειδικότητα των επιχειρήσεων μετά την ολοκλήρωση της νομικής σχολής, αυτός ή αυτή μπορεί να ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια καλύτερη κατανόηση του συγκεκριμένου πεδίου επιδιώκοντας ένα LLM στην επιχειρηματική νομοθεσία.  

Η Γαλλία είναι σήμερα μια από τις 20 χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις από την άποψη της οικονομίας, λόγω της εξαιρετικά αποτελέσματα με γνώμονα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους εκπαίδευση. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στα πανεπιστήμια προσφέρονται στη γαλλική γλώσσα. Η Γαλλία έχει 60 δημόσια και 100 ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Καλύτερες Διπλώματα Νομικής σε Επιχειρησιακό Δίκαιο στη Γαλλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

LL.M. στο Διεθνές

Lille Catholic University - Faculty of Law
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το LL.M. σε διεθνές επίπεδο [+]

Το LL.M. σε διεθνές επίπεδο

Εκπαιδευτικά περιουσιακά στοιχείαΟ Master 1 διδάσκει το 75% στα αγγλικά.Ο Δάσκαλος 2 διδάσκεται 90% στα Αγγλικά.Συμμετοχή σε διεθνή δικαστήρια: Οι σπουδαστές Master 1 λαμβάνουν μέρος στο μίσος Vis στο εμπορικό arbitrage, στη Βιέννη της Αυστρίας. Master 2 φοιτητές συμμετέχουν στο δικαστήριο αμφισβήτησης του νόμου περί ανταγωνισμού, το κολλέγιο του King, στο Λονδίνο.Διαδραστικά σεμινάρια με υψηλή πνευματική ανταλλαγή μεταξύ καθηγητή και φοιτητών. μελέτη που βασίζεται σε μια πρακτική προσέγγιση, όπου οι μαθητές βοηθούνται να εφαρμόσουν τη νομική θεωρία σε συγκεκριμένη υπόθεση.Στο πλαίσιο του προγράμματος Master 2, ορισμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται εσωτερικά, πράγμα που σημαίνει ότι διεξάγονται σε συναφή ιδρύματα ή δικηγορικά γραφεία. Για παράδειγμα, οι φοιτητές επωφελούνται από επισκέψεις μελέτης στις αρχές ανταγωνισμού της Γαλλίας και του Βελγίου, στην Επιτροπή της ΕΕ, στο ΟΟΣΑ και στις δικηγορικές εταιρείες που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι.ΔουλειάMaster 1: δικηγόρος επιχειρήσεων με σταθερό υπόβαθρο στο διεθνές και ευρωπαϊκό γενικό επιχειρηματικό δίκαιο (δίκαιο εταιριών και αφερεγγυότητας, δίκαιο των συμβάσεων, δίκαιο ανταγωνισμού, δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό αρμπιτράζ).Master 2: δικηγόρος επιχειρήσεων, ειδικευμένος στο δίκαιο του ανταγωνισμού.Οι φοιτητές Master 1 και Master 2 μπορούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο στη Γαλλία ή την ισοτιμία των σπουδών τους σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.Οι φοιτητές Master 1 μπορούν να συμμετέχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγών όπως το πρόγραμμα Erasmus και να σπουδάσουν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια ενός ή δύο εξαμήνων του Δασκάλου 1.Οι φοιτητές Master 1 μπορούν να ενσωματώσουν γαλλικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στο Master 2, αν το επιθυμούν.Οι φοιτητές Master 2 μπορούν να συμμετέχουν σε... [-]