Διαδικτυακό Μεταπτυχιακό Νομικής στη Λουσάκα Ζάμπια

Δείτε όλα τα Διαδικτυακά Προγράμματα LLM στη Λουσάκα Ζάμπια

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Ένα εξειδικευμένο LL.M. βαθμός επιτρέπει στους δικηγόρους να εντείνουν ή να αλλάξετε την εμπειρογνωμοσύνη τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Έχετε μια ιδιαίτερη συγκέντρωση σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να ανοίξει νέες ευκαιρίες.

Μια LLM είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τους φοιτητές της Νομικής που θέλουν προηγμένη εκπαίδευση και τη γνώση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. τομείς εξειδίκευσης μπορεί να περιλαμβάνουν εμπορικό δίκαιο, οικονομικά, δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το φορολογικό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων.

Ζάμπια είναι μια χώρα στη νότια Αφρική φημίζεται για ποικίλο πολιτισμό της και τις μελέτες του σχετικά με φιλοσοφίες. Ζάμπια έχει πολλά πανεπιστήμια που ασχολείται με διαφορετικές Masters Bachelors μαθήματα, καθώς και μαθήματα για τους υποψήφιους φοιτητές που ψάχνουν για το λαμπρό μέλλον.

Λουσάκα είναι η πρωτεύουσα της Ζάμπια βρίσκεται στο κέντρο της χώρας. Λουσάκα είναι το σπίτι για τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, που παρέχουν στους φοιτητές με την εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Κάποιοι πάνε στο βαθμό που ειδικεύεται σε διάφορες γλώσσες για τις τάξεις.

Ξεκινήστε Σήμερα Διαδικτυακά Διπλώματα Νομικής στη Λουσάκα στη Ζάμπια 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Llm (master Of Laws)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ζάμπια Λουσάκα

Το μάθημα LLM του Πανεπιστημίου της Νότιας Ουαλίας σάς προσφέρει μια ευέλικτη προσέγγιση για μεταπτυχιακές σπουδές, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας. Μπορείτε να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων, όπως το εμπορικό δίκαιο, το διεθνές εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο του ανταγωνισμού, το εργατικό δίκαιο και το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. [+]

LLM (Master of Laws)

Το μάθημα LLM του Πανεπιστημίου της Νότιας Ουαλίας σάς προσφέρει μια ευέλικτη προσέγγιση για μεταπτυχιακές σπουδές, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού σας ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας. Μπορείτε να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων, όπως το εμπορικό δίκαιο, το διεθνές εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο του ανταγωνισμού, το εργατικό δίκαιο και το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας.... [-]