$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Ιδιοκτησιακό Δίκαιο

Τα πτυχία LLM, αποκαλούμενα επίσης ML ή Master of Laws, δίνονται μετά από μεταπτυχιακές σπουδές στο νομικό πεδίο σε διάφορους φορείς σε όλο τον κόσμο. Σε ορισμένους τομείς, αυτός είναι ο απαιτούμενος βαθμός για την επαγγελματικ… περαιτέρω

Τα πτυχία LLM, αποκαλούμενα επίσης ML ή Master of Laws, δίνονται μετά από μεταπτυχιακές σπουδές στο νομικό πεδίο σε διάφορους φορείς σε όλο τον κόσμο. Σε ορισμένους τομείς, αυτός είναι ο απαιτούμενος βαθμός για την επαγγελματική άσκηση του νόμου.

Τι είναι το LLM στο Δίκαιο ιδιοκτησίας; Αυτός ο προχωρημένος βαθμός ασχολείται με τα νομικά ζητήματα ειδικά για την ανάπτυξη ακινήτων και ακινήτων. Μεταξύ των μαθημάτων που μπορούν να προσφερθούν είναι ο φορολογικός νόμος, οι κανονισμοί ακινήτων, η ανάπτυξη κατοικιών και εμπορικών ακινήτων, οι διαπραγματεύσεις, ο προγραμματισμός, ο κατασκευαστικός νόμος, η χρηματοδότηση και η απόκτηση και ο νόμος ιδιοκτητών-μισθωτών. Μπορεί να είναι δυνατό οι σπουδαστές να λάβουν περαιτέρω μαθήματα σε ένα συγκεκριμένο τομέα που τους ενδιαφέρει, όπως η εξειδίκευση στο δίκαιο εμπορικής ιδιοκτησίας.

Η επίτευξη ενός μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της ιδιοκτησίας μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων του φοιτητή στην επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση, καθώς και στη βελτίωση της προσοχής στη λεπτομέρεια εν γένει, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στην επιτυχημένη συνέντευξη. Με την προηγμένη εστίαση στις νομικές πτυχές που αφορούν την ακίνητη περιουσία και την ανάπτυξή της, οι απόφοιτοι μπορούν να αναζητηθούν από εταιρείες που εργάζονται ή επιθυμούν να επεκταθούν στο συγκεκριμένο τομέα.

Τα έξοδα για τα πτυχία LLM διαφέρουν σημαντικά και μπορούν να εξαρτώνται από το πού βρίσκεται το ίδρυμα και το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το πρόγραμμα που προσφέρεται μπορεί να είναι στο διαδίκτυο. Κατά τη σύγκριση των προγραμμάτων, είναι καλή ιδέα να ληφθεί υπόψη τόσο το κόστος του πτυχίου, όσο και το κόστος ζωής.

Μερικοί πτυχιούχοι με πτυχίο LLM στο Δίκαιο Ιδιοκτησίας συνεχίζουν να εργάζονται σε ένα νομικό γραφείο ή τμήμα σε μια μεγαλύτερη εταιρεία ως δικηγόρος, νομικός σύμβουλος, ερευνητής ή σύμβουλος συγγραφέας. Άλλοι μπορεί να βρουν δουλειά σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων ως διαπραγματευτές, συμβούλους ή ακόμα και αναδόχους, ανάλογα με την άλλη εμπειρία τους. Άλλες οργανώσεις που προσλαμβάνουν αυτές τις θέσεις περιλαμβάνουν νοσοκομεία, ξενοδοχεία, τράπεζες, κατασκευαστές και πανεπιστήμια. Οι οργανισμοί περιβαλλοντικής υπεράσπισης μπορούν επίσης να απαιτήσουν αυτό το είδος βοήθειας.

Τα προγράμματα πτυχίου LLM στο δίκαιο ιδιοκτησίας μπορούν να βρεθούν σε απευθείας σύνδεση καθώς και σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος

University of Miami School of Law
Τάμπα, Ηνωμένες Πολιτείες

Κοινή JD / LL.M. (επιλογή πλήρους απασχόλησης που εξοικονομεί χρόνο και δίδακτρα για την απόκτηση των βαθμών ξεχωριστά), ή Τριπλού πτυχίου (JD / MBA / LL.M. στην ανάπτυξη ακιν ... +

Κοινή JD / LL.M. (επιλογή πλήρους απασχόλησης που εξοικονομεί χρόνο και δίδακτρα για την απόκτηση των βαθμών ξεχωριστά), ή Τριπλού πτυχίου (JD / MBA / LL.M. στην ανάπτυξη ακινήτων) Απαράμιλλη σχολή, ηγεσία και εξατομικευμένη προσοχή Η σχολή ανάπτυξης ακινήτων περιλαμβάνει κορυφαίους καθηγητές και επιστήμονες στο χώρο, βοηθούς που είναι εταίροι εξέχοντων δικηγορικών εταιριών και γενικοί σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών κτηματομεσιτικών - εμπειρογνώμονες από όλη την Αμερική. Ο διευθυντής συμβουλεύει τους μαθητές μεμονωμένα για τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης και επιλογή μαθημάτων την αρχή κάθε μαθήματος ορίζοντας έτσι ένα πρόγραμμα που παρέχει το κατάλληλο μάθημα σπουδών για κάθε μαθητή. " Το πρόγραμμα είναι θαυμάσιο για οποιονδήποτε πρόσφατο πτυχιούχο νομικής σχολής, δικηγόρο ή επιχειρηματία που ενδιαφέρεται ή ασκεί επί του παρόντος στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων επειδή εκθέτει τους σπουδαστές σε τόσους πολλούς σημαντικούς τομείς τόσο της κτηματαγοράς όσο και της ανάπτυξης ακινήτων. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό