Διπλώματα Νομικής σε Ισλαμικό Δίκαιο

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Ισλαμικό Δίκαιο

Ένα πρόγραμμα LLM, ή Master of Laws, συχνά λαμβάνεται από φοιτητές που έχουν ήδη τουλάχιστον ένα πτυχίο νομικής. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στον φοιτητή να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πεδίο νομικής έρευνας, όπως το κοινό ή το ποινικό δίκαιο, και είναι συνήθως ένα ετήσιο πρόγραμμα για φοιτητή πλήρους φοίτησης.

Τι είναι το LLM στο ισλαμικό δίκαιο; Το πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τις ισλαμικές χώρες και τις πόλεις. Μπορεί να απαιτείται διατριβή για ένα θέμα που σχετίζεται με την εξειδίκευση του πτυχίου, και η μετάβαση των εξετάσεων σε συγκεκριμένα μαθήματα μπορεί επίσης να είναι υποχρεωτική. Οι τομείς που καλύπτονται από το πρόγραμμα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το ισλαμικό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον ισλαμικό νόμο, τον νόμο και την κοινωνία της Μέσης Ανατολής και την ιστορία των ισραηλο-παλαιστινιακών συγκρούσεων.

Οι μελετητές του προγράμματος αυτού συχνά αποκτούν εξοικείωση με τα ισλαμικά έθιμα, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μπορούν επίσης να κατανοήσουν καλύτερα τον ισλαμικό νόμο και τις διαδικασίες της αίθουσας του δικαστηρίου αυτής της περιοχής, καθιστώντας τους πολύτιμους ως νομικούς συμβούλους για πολλές εταιρείες.

Το συνολικό κόστος αυτού του προγράμματος θα διαφέρει από το πανεπιστήμιο στο πανεπιστήμιο και ενδέχεται να υπάρχουν πακέτα οικονομικής βοήθειας και υποτροφίες. Ο φοιτητής πρέπει να επικοινωνήσει με κάθε σχολείο για την τελική τιμή και για άλλες οικονομικές λεπτομέρειες.

Οι απόφοιτοι με LLM στο ισλαμικό δίκαιο συχνά ζητούν εργασία σε νομικές εταιρείες, διεθνείς εταιρείες, τράπεζες και επιχειρήσεις ακινήτων. Οι θέσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν νομικό σύμβουλο, δικηγόρο, νομικό διαχειριστή, ερευνητικό βιβλιοθηκονόμο και νομικό συντάκτη για δημοσιεύσεις δικαίου. Μεγάλες εταιρείες που έχουν επιχειρηματικές συναλλαγές με τις ισλαμικές χώρες θα μπορούσαν να προσλάβουν πτυχιούχους νομικών, οικονομικών και ακινήτων. Μπορούν επίσης να διατεθούν εργασίες τόσο στον πολιτικό τομέα όσο και στις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Προγράμματα ισλαμικού νόμου προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Llm στο ισλαμικό νόμο

SOAS University of London
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα LLM είναι ένα ενιαίο πρόγραμμα με την επιφύλαξη του νόμου που μπορούν να ληφθούν για μια περίοδο ενός έτους (πλήρους απασχόλησης), ή μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. [+]

Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Ισλαμικό Δίκαιο. [-]