$close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Ισλαμικό Δίκαιο

Ένα πρόγραμμα LLM, ή Master of Laws, συχνά λαμβάνεται από φοιτητές που έχουν ήδη τουλάχιστον ένα πτυχίο νομικής. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στον φοιτητή να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πεδίο νομικής έρευνας, όπως το κοινό… περαιτέρω

Ένα πρόγραμμα LLM, ή Master of Laws, συχνά λαμβάνεται από φοιτητές που έχουν ήδη τουλάχιστον ένα πτυχίο νομικής. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στον φοιτητή να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πεδίο νομικής έρευνας, όπως το κοινό ή το ποινικό δίκαιο, και είναι συνήθως ένα ετήσιο πρόγραμμα για φοιτητή πλήρους φοίτησης.

Τι είναι το LLM στο ισλαμικό δίκαιο; Το πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως στα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με τις ισλαμικές χώρες και τις πόλεις. Μπορεί να απαιτείται διατριβή για ένα θέμα που σχετίζεται με την εξειδίκευση του πτυχίου, και η μετάβαση των εξετάσεων σε συγκεκριμένα μαθήματα μπορεί επίσης να είναι υποχρεωτική. Οι τομείς που καλύπτονται από το πρόγραμμα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το ισλαμικό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον ισλαμικό νόμο, τον νόμο και την κοινωνία της Μέσης Ανατολής και την ιστορία των ισραηλο-παλαιστινιακών συγκρούσεων.

Οι μελετητές του προγράμματος αυτού συχνά αποκτούν εξοικείωση με τα ισλαμικά έθιμα, επιτρέποντάς τους να ταξιδεύουν με αυτοπεποίθηση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μπορούν επίσης να κατανοήσουν καλύτερα τον ισλαμικό νόμο και τις διαδικασίες της αίθουσας του δικαστηρίου αυτής της περιοχής, καθιστώντας τους πολύτιμους ως νομικούς συμβούλους για πολλές εταιρείες.

Το συνολικό κόστος αυτού του προγράμματος θα διαφέρει από το πανεπιστήμιο στο πανεπιστήμιο και ενδέχεται να υπάρχουν πακέτα οικονομικής βοήθειας και υποτροφίες. Ο φοιτητής πρέπει να επικοινωνήσει με κάθε σχολείο για την τελική τιμή και για άλλες οικονομικές λεπτομέρειες.

Οι απόφοιτοι με LLM στο ισλαμικό δίκαιο συχνά ζητούν εργασία σε νομικές εταιρείες, διεθνείς εταιρείες, τράπεζες και επιχειρήσεις ακινήτων. Οι θέσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν νομικό σύμβουλο, δικηγόρο, νομικό διαχειριστή, ερευνητικό βιβλιοθηκονόμο και νομικό συντάκτη για δημοσιεύσεις δικαίου. Μεγάλες εταιρείες που έχουν επιχειρηματικές συναλλαγές με τις ισλαμικές χώρες θα μπορούσαν να προσλάβουν πτυχιούχους νομικών, οικονομικών και ακινήτων. Μπορούν επίσης να διατεθούν εργασίες τόσο στον πολιτικό τομέα όσο και στις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Προγράμματα ισλαμικού νόμου προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
$format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
SOAS University of London
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Το SOAS LLM στο Ισλαμικό Δίκαιο προσφέρει μια παγκόσμια κορυφαία εξειδίκευση σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα νόμου που έχει αυξανόμενη σημασία στις μουσουλμανικές πλειοψηφι ... +

Το SOAS LLM στο Ισλαμικό Δίκαιο προσφέρει μια παγκόσμια κορυφαία εξειδίκευση σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα νόμου που έχει αυξανόμενη σημασία στις μουσουλμανικές πλειοψηφικές χώρες καθώς και στη ζωή πολλών Μουσουλμάνων που ζουν αλλού. Το LLM ασχολείται σε βάθος με θέματα όπως αυτά που σχετίζονται με οικογένειες, χρηματοπιστωτικές αγορές, φιλανθρωπία, διακρατικές και διεθνείς σχέσεις και παγκοσμιοποίηση. Προσφέρει μια πλατφόρμα για προβολή και κατανόηση διαφορετικών τμημάτων του μουσουλμανικού κόσμου από πολύπλευρες και διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι ενότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διερευνούν τις έννοιες και τις εφαρμογές των αρχών του ισλαμικού δικαίου στη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και διεθνικά. Εξετάζουν τη νομολογία και τις μεθοδολογίες, το οικογενειακό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο και το οικονομικό δίκαιο, και εξετάζουν κρίσιμους τομείς τομής με το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο νόμος και η κοινωνία γενικότερα είναι το επίκεντρο των ειδικών για την περιοχή ενοτήτων, διερευνώντας τον τόπο και τον ρόλο του νόμου και τη σχέση του με την κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά ζητημάτων φύλου, αποικιοκρατίας, συνταγματικού δικαίου και πληθυντικών νομικών συστημάτων. -
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πλήρες ωράριο
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)