13 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ισπανία for 2024

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ισπανία for 2024Filter
    • Madrid, Ισπανία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    9 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ισπανικά

    Το Master in Sports Law, LLM έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής από όλο τον κόσμο που θέλουν να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τομέα του διεθνούς αθλητικού δικαίου. Το 9μηνο πρόγραμμα καλύπτει μια σειρά θεμάτων όπως η αντιντόπινγκ, η επίλυση διαφορών και η φορολογία, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων και να είναι σε θέση να προσαρμοστούν και να ευδοκιμήσουν σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

    • Barcelona, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    9 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Ισπανικά

    Το Global Master in Sport Management and Legal Skills with FCB στοχεύει και εστιάζει στον τομέα των δικηγόρων, των επιχειρήσεων, της οικονομικής και αθλητικής διαχείρισης ή άλλων ατόμων που είναι ήδη κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου σε αυτούς τους τομείς, που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στον τομέα του Αθλητισμού.

    • León, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Εκπαιδεύουμε επαγγελματίες εξειδικευμένους στον τομέα του Δικτύου Ασφαλείας και του Ψηφιακού Περιβάλλοντος, που θα ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Νόμος με βάση τις προόδους που προκύπτουν από τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και πληροφορικής.

    • Madrid, Ισπανία
    • Online
    • + 1 more

    Μερικής απασχόλησης

    9 μήνες

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Αυτό το μετασχηματιστικό πρόγραμμα ανοίγει σύνορα για τους φιλόδοξους δικηγόρους που είναι πρόθυμοι να ανακαλύψουν εκ νέου τις δεξιότητές τους και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές γνώσεις που χρειάζονται για να εξελιχθούν. Η εστίασή του σε πολλές δικαιοδοσίες εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με ένα στρατηγικό νομικό και επιχειρηματικό όραμα 360 μοιρών για να τους δώσει τη δυνατότητα να σπάσουν τα εμπόδια και να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους στην παγκόσμια σκηνή. Το Executive LL.M. Το πρόγραμμα είναι ένα κοινό πτυχίο που προσφέρεται από δύο από τις κορυφαίες νομικές σχολές στον κόσμο: τη Νομική Σχολή IE και τη Νομική Σχολή Northwestern Pritzker. Η ένωση αυτών των δύο ακαδημαϊκών δυνάμεων διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες θα αξιοποιήσουν το καλύτερο και των δύο κόσμων σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που ενσωματώνει επιδέξια το περιεχόμενο της διοίκησης επιχειρήσεων σε ένα διασυνοριακό νομικό πλαίσιο. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν LL.M./MSL από το Northwestern Law και Πιστοποιητικό Διοίκησης Επιχειρήσεων από το IE Business School, καθιερώνοντας το προφίλ τους ως μοναδικά τοποθετημένο για να ενεργεί σε νομικά και επιχειρηματικά θέματα με προκλητικές διεθνείς διαστάσεις.

    • Caserta, Ιταλία
    • Murcia, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    5 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ξεκινώντας από το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017, το Τμήμα Νομικής SUN προσφέρει στους μαθητές του μια νέα ευκαιρία διεθνοποίησης, εκτός από τα παραδοσιακά προγράμματα ανταλλαγής. Οι φοιτητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που αναπτύχθηκε από κοινού στο Πανεπιστήμιο της Μούρθια (Ισπανία), το οποίο θα τους επιτρέψει να περάσουν τρία εξάμηνα στο ξένο πανεπιστήμιο και να αποκτήσουν, στο τέλος του μαθήματος, διπλό πτυχίο, δηλαδή διπλό πτυχίο ..

    • Hamburg, Γερμανία
    • Ghent, Βέλγιο
    • + 7 more

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το Ευρωπαϊκό Μάστερ στα Νομικά και Οικονομικά πρόγραμμα (EMLE) προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία για διεπιστημονικές μελέτες του δικαίου και της οικονομίας σε δύο ή και τρία ευρωπαϊκά και μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Θα υπάρξει κοινή LL.M. πτυχίο που απονέμεται από τα πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Γάνδης και του Ρότερνταμ και όλα τα άλλα πανεπιστήμια εταίρων θα απονείμει ένα επιπλέον μεταπτυχιακό δίπλωμα (LL.M. / MA / M.Sc.).

    • Madrid, Ισπανία
    • Alcorcón, Ισπανία
    • + 3 more

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο παρέχει εξειδικευμένη και διεπιστημονική εκπαίδευση, που απευθύνεται σε δικηγόρους που ασχολούνται με την πρακτική του Οικονομικού Ποινικού Δικαίου και του Επιχειρηματικού Ποινικού Δικαίου. Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους επαγγελματίες νομικούς με τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να διαπρέψουν σε αυτόν τον νομικό τομέα. Επιπλέον, το μεταπτυχιακό δίπλωμα προσφέρει άφθονες θεωρητικές γνώσεις για επίδοξους ερευνητές που στοχεύουν να επιδιώξουν επιστημονική εργασία σε αυτόν τον τομέα.

    • Valladolid, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    • Barcelona, Ισπανία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    • Madrid, Ισπανία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Το να είσαι μέρος του κλάδου της βιοτεχνολογίας σημαίνει να γνωρίζεις ότι η δουλειά που κάνεις καθημερινά θα έχει θετικό αντίκτυπο για εσάς και για τον κόσμο. Μπορείτε να συμβάλετε στην απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τη θεραπεία μιας σοβαρής ασθένειας. Μπορείτε να συμβάλετε στην εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης για αυτήν την έρευνα.

    • Madrid, Ισπανία
    • Barcelona, Ισπανία
    • + 1 more

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    How to choose, if you don't know what your possibilities are? There are many ways to be a lawyer, and the first condition for success is to discover your place in the profession. A real immersion in its practice, hand in hand with the best firms and professionals, will show you what all your options are and which one fits you best. The one where you can combine your preferences with your abilities.

    • Madrid, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    10 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Master of Laws (LL.M.) εμβαθύνει και διευρύνει τη γνώση του δικαίου σε μια σειρά εστιασμένων, εξαιρετικά πρακτικών ενοτήτων, με επικεφαλής διαφορετικούς, έμπειρους ακαδημαϊκούς και νομικούς επαγγελματίες. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν μια σταθερή βάση γύρω από το εταιρικό και επιχειρηματικό δίκαιο, ενώ θα παραμείνουν μπροστά από τις τάσεις χάρη στις εφαρμοσμένες μεθοδολογίες μας, τους έμπειρους επαγγελματίες και τη συγκριτική μελέτη του δικαίου με νομικούς εμπειρογνώμονες. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν επίσης ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικού (PgDip) σε έναν από τους τρεις κύριους νομικούς τομείς. Η επιλογή της εξειδίκευσής σας είναι μεταξύ του Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου, της Διεθνούς Επίλυσης Διαφορών και του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Τεχνολογίας.

    • Madrid, Ισπανία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Το El Máster en Derecho del Entretenimiento de ISDE είναι ένα πρόγραμμα καινοτομίας που είναι καινοτόμο για τον κόσμο της βιομηχανίας οπτικοακουστικό, μιούζικαλ, deportiva y del espectáculo. Diseñado para aquellos apasionados por el entretenimiento y con aspiraciones legales.