Filter
Μεταπτυχιακό Νομικής
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής σε Κτηματομεσιτικό Δίκαιο

Ένα πρόγραμμα LLM είναι ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε διάφορους τομείς του νόμου. Διαφορετικά γνωστό ως Master of Laws, ο βαθμός αυτός απονέμεται σε εκείνους που ολοκληρώνουν το πλήρες πρόγραμμα σπουδών σε μια συγκεκριμένη περιοχή, η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα έως τρία χρόνια.

Τι είναι το LLM στο Real Estate Law; Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα στοχεύουν να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν μια θεωρητική και πρακτική κατανόηση του σχεδιασμού και του δικαίου της ακίνητης περιουσίας. Οι εκπαιδευτές μπορούν να επικεντρωθούν στην εμβάθυνση της κατανόησης από τους συμμετέχοντες της χρηματοδότησης, του φορολογικού δικαίου, της απόκτησης γης, της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, της λήξης, της σύνταξης, της διαπραγμάτευσης, του κατασκευαστικού δικαίου και των στρατηγικών σχεδιασμού. Ο γενικός στόχος αυτών των τύπων προγραμμάτων είναι να προετοιμαστούν οι φοιτητές ώστε να είναι σε θέση να αρχίσουν να ασκούν στον τομέα των ακινήτων κατά τη λήψη του διπλώματος τους.

Εκτός από την πρακτική έτοιμη, αποφοίτων αυτού του προγράμματος τείνουν να έχουν μια ισχυρή κατανόηση της αγοράς ακινήτων και τις τάσεις που την επηρεάζουν. Πολλοί συμμετέχοντες επίσης αποχωρούν με ισχυρές δεξιότητες διαπραγμάτευσης και έντονες ικανότητες επίλυσης των συγκρούσεων.

Το κόστος ενός προγράμματος LLM ποικίλλει από το κράτος στο κράτος, από χώρα σε χώρα και από το σχολείο στο σχολείο. Οι σπουδαστές θα πρέπει να κάνουν την έρευνά τους και τον προϋπολογισμό τους ανάλογα πριν από την εφαρμογή.

Τα άτομα με πτυχίο στο δίκαιο των ακινήτων είναι γενικά εξοπλισμένα με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ενεργούν ως σύμβουλοι για την αγορά και πώληση εμπορικών, οικιστικών και βιομηχανικών ακινήτων. Μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν στους κανονισμούς στέγασης, τους πλειστηριασμούς, το δίκαιο της γης ή τον νόμο του ενοικιαστή. Αν και τα άτομα μπορούν να βρουν θέση σε ήδη εγκατεστημένες επιχειρήσεις και οργανισμούς, πολλοί επιλέγουν την επιχειρηματική διαδρομή και ξεκινούν τη δική τους ιδιωτική δικηγορική εταιρεία.

Όταν πρόκειται για σχολεία που προσφέρουν ένα LLM στο Real Estate Law, υπάρχουν πολλές επιλογές. Όταν τελικά ένα άτομο καταλήγει εξαρτάται από την τοποθεσία και τους πόρους του. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Κτηματομεσιτικό Δίκαιο

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois

Το Κέντρο John Marshall Law School για Φορολογικού Δικαίου και επιδόματα άρχισε να προσφέρει μια εντελώς σε απευθείας σύνδεση LLM στο Κτήμα Σχεδιασμού το φθινόπωρο του 20 ... [+]

LLM στο Σχεδιασμού Estate - σε απευθείας σύνδεση μόνο Το Κέντρο John Marshall Law School για Φορολογικού Δικαίου και επιδόματα άρχισε να προσφέρει μια εντελώς σε απευθείας σύνδεση LLM στο Κτήμα Σχεδιασμού το φθινόπωρο του 2012 εξάμηνο. Αυτό το νέο πρόγραμμα LLM έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές του σχεδιασμού estate. Το πρόγραμμα είναι δομημένο για να παράγει αποφοίτους πρακτική έτοιμος ο οποίος θα είναι σε θέση να αρχίσετε να ασκείτε στην αρένα προγραμματισμό κτημάτων μετά τη λήψη του πτυχίου τους. Τα μαθήματα του προγράμματος που αναπτύχθηκε για την επιγραμμική διανομή και διδάσκονται από ειδικούς από όλη τη χώρα. Η σχολή περιλαμβάνει τόσο τη νομική σχολή καθηγητές και ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές λαμβάνουν μια σταθερή θεωρητική θεμελίωση των νομικών μεγεθών, καθώς και μια εις βάθος κατανόηση για το πώς να εφαρμόσουν αυτά που έχουν μάθει. Δεδομένου ότι τα μαθήματα θα προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση, δεν θα υπάρξουν συναντήσεις σύνολο τάξη που πρέπει να παρακολουθήσει. Έτσι, οι μαθητές θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τα δικά τους ακαδημαϊκά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Επιπλέον, σε απευθείας σύνδεση παράδοση θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν την τάση να τις σπουδές τους στην εργασία ή στο σπίτι και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η ευελιξία που παρέχεται από την επιγραμμική διανομή επιτρέπει για ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών, με συμμετέχοντες από όλη τη χώρα. Αυτή η δυναμική κάνει τις online συζητήσεις τάξη πιο ενδιαφέρουσα... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σικάγο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Miami School of Law

... [+]

Κοινή JD / LL.M. (επιλογή πλήρους απασχόλησης που εξοικονομεί χρόνο και δίδακτρα για την απόκτηση των βαθμών ξεχωριστά), ή Τριπλού πτυχίου (JD / MBA / LL.M. στην ανάπτυξη ακινήτων) Απαράμιλλη σχολή, ηγεσία και εξατομικευμένη προσοχή

Η σχολή ανάπτυξης ακινήτων περιλαμβάνει κορυφαίους καθηγητές και επιστήμονες στο χώρο, βοηθούς που είναι εταίροι εξέχοντων δικηγορικών εταιριών και γενικοί σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών κτηματομεσιτικών - εμπειρογνώμονες από όλη την Αμερική. Ο διευθυντής συμβουλεύει τους μαθητές μεμονωμένα για τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης και επιλογή μαθημάτων την αρχή κάθε μαθήματος ορίζοντας έτσι ένα πρόγραμμα που παρέχει το κατάλληλο μάθημα σπουδών για κάθε μαθητή. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Τάμπα
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά