Μεταπτυχιακό Νομικής στο Μινσκ Λευκορωσία

Κορυφαία Προγράμματα LLM στο Μινσκ Λευκορωσία 2018

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Μια LL.M. είναι το πρώτο βήμα προς ακαδημαϊκούς σε πολλές χώρες. Παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή να προβεί σε ενδελεχή έρευνα. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί ευεργετική για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος επιπέδου του νόμου.

Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα LLM (Master of Law) να περάσουν ένα έως δύο χρόνια μελετώντας ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. προηγμένη εκπαίδευση τους προετοιμάζει τους να συνεργαστούν με ειδικότητες όπως το διεθνές δίκαιο και το φορολογικό δίκαιο.

Η Δημοκρατία της Λευκορωσίας βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ευρώπης. Λευκορωσία παρέχει μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εκπαίδευση. Μελέτη στη Λευκορωσία είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μάθετε Ρωσίας και της Λευκορωσίας γλώσσα.

Μινσκ είναι ο επικεφαλής εκπαιδευτικό κέντρο στη Λευκορωσία. Έχει πολλά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία αποτελούνται από τα σημαντικότερα εθνικά πανεπιστήμια. Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ειδίκευση σε κάθε πειθαρχία μπορεί να βρεθεί σε αυτή την πόλη.

Συγκρίνετε Διπλώματα Νομικής στο Μινσκ στη Λευκορωσία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος του νόμου

International University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Λευκορωσία Μινσκ

Η Νομική Σχολή ιδρύθηκε το 1994. Από τότε έχει αποφοιτήσει πάνω από 2.500 ειδικούς, οι οποίοι απασχολούνται επί του παρόντος σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως δικηγόρους, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, να δίνουν διαλέξεις στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και να εργαστούν ως αξιωματικοί στους εθνικούς οργανισμούς εισαγγελίας και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. [+]

Μεταπτυχιακό στη Νομική

Η Νομική Σχολή ιδρύθηκε το 1994. Από τότε έχει αποφοιτήσει πάνω από 2.500 ειδικούς, οι οποίοι απασχολούνται επί του παρόντος σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, όπως δικηγόρους, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, να δίνουν διαλέξεις στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και να εργαστούν ως αξιωματικοί στους εθνικούς οργανισμούς εισαγγελίας και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Επί του παρόντος, υπάρχουν 1.673 φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε πλήρη απασχόληση και μαθήματα δι 'αλληλογραφίας προγράμματα της Σχολής.... [-]