Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής στο Λουξεμβούργο

Δείτε όλα τα Κορυφαία Προγράμματα LLM στο Λουξεμβούργο 2018

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Μια LLM στο Λουξεμβούργο είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα του νόμου σε μια υπέροχη χώρα με εκρηκτική ομορφιά. Υπάρχει κάτι για όλους στο Λουξεμβούργο, συμπεριλαμβανομένων ζωντανές πόλεις, όμορφη ιστορική πόλεις, πλούσια δάση, γραφικά τοπία, και καλή κουζίνα. Οι φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν LLM στο Λουξεμβούργο έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης ταξίδια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και να είναι σε θέση να αναπτυχθεί ένα επαγγελματικό δίκτυο που μπορεί να εκτείνεται σε Ευρώπη.

LLM στο Λουξεμβούργο προγράμματα είναι σχεδιασμένα για σπουδαστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Υπάρχουν διάφορες περιοχές της εξειδίκευσης, όπως το ευρωπαϊκό δίκαιο, οικονομικού δικαίου, του διεθνούς δικαίου, χρηματοδότησης, και το δίκαιο των επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων. Με LLM στο Λουξεμβούργο, οι μαθητές θα βιώσουν αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων σε συνδυασμό με σεμινάρια, πρακτική άσκηση και έρευνα. Οι απόφοιτοι έχουν ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας στην Ευρώπη και στο εξωτερικό.

Μετακινηθείτε με τα προγράμματα που ακολουθούν για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM στο Λουξεμβούργο.Πάρτε το επόμενο βήμα και να βρει σήμερα η εκπαίδευση που έχετε ψάξει για!

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ