Μεταπτυχιακά Διπλώματα Νομικής στο Λουξεμβούργο

Δείτε όλα τα Κορυφαία Προγράμματα LLM στο Λουξεμβούργο 2018

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Μια LLM στο Λουξεμβούργο είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα του νόμου σε μια υπέροχη χώρα με εκρηκτική ομορφιά. Υπάρχει κάτι για όλους στο Λουξεμβούργο, συμπεριλαμβανομένων ζωντανές πόλεις, όμορφη ιστορική πόλεις, πλούσια δάση, γραφικά τοπία, και καλή κουζίνα. Οι φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν LLM στο Λουξεμβούργο έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης ταξίδια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και να είναι σε θέση να αναπτυχθεί ένα επαγγελματικό δίκτυο που μπορεί να εκτείνεται σε Ευρώπη.

LLM στο Λουξεμβούργο προγράμματα είναι σχεδιασμένα για σπουδαστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Υπάρχουν διάφορες περιοχές της εξειδίκευσης, όπως το ευρωπαϊκό δίκαιο, οικονομικού δικαίου, του διεθνούς δικαίου, χρηματοδότησης, και το δίκαιο των επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων. Με LLM στο Λουξεμβούργο, οι μαθητές θα βιώσουν αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων σε συνδυασμό με σεμινάρια, πρακτική άσκηση και έρευνα. Οι απόφοιτοι έχουν ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας στην Ευρώπη και στο εξωτερικό.

Μετακινηθείτε με τα προγράμματα που ακολουθούν για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM στο Λουξεμβούργο.Πάρτε το επόμενο βήμα και να βρει σήμερα η εκπαίδευση που έχετε ψάξει για!

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτελεστικός Δάσκαλος του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου <span Translate="no">EMBL-HSG</span>

Executive M.B.L.HSG, University of St. Gallen
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Λουξεμβούργο

- Ισχυρές γενικές γνώσεις και δεξιότητες στο ευρωπαϊκό και διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο - Εννέα ενότητες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία - Συνεχίστε να εργάζεστε σε όλο το πρόγραμμα - Στα Αγγλικά - Για δικηγόρους και μη δικηγόρους - Περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας - τίτλος "Εκτελεστικός Δάσκαλος του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου EMBL-HSG " [+]

Το Executive MBL-HSG - που πρόσφατα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο καινοτόμα προγράμματα νόμων από τους Financial Times - βασίζεται στην έννοια της ιπτάμενης τάξης και της παγκόσμιας σχολής. Σε εννέα ενότητες παρακολούθησης, οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες από τρεις ηπείρους θα σας προσφέρουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που εφαρμόζονται άμεσα στην επαγγελματική σας επαγγελματική ζωή.

Μονάδα St.Gallen Η έννοια του εμπορικού δικαίου και του οικονομικού δικαίου... [-]