Μεταπτυχιακό Νομικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Somerset Ηνωμένο Βασίλειο

Κορυφαία Προγράμματα LLM στις Ηνωμένες Πολιτείες Somerset Ηνωμένο Βασίλειο 2018

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)

Ένα LLM ή Μεταπτυχιακό Νομικής είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, το οποίο συχνά αναζητείται από φοιτητές με προπτυχιακά διπλώματα νομικής που ψάχνουν να μορφωθούν εκτενέστερα σ' έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών νομικής. Τα προγράμματα LLM είναι προσανατολισμένα προς την έρευνα και συνήθως διαρκούν ένα έτος.

Εκείνοι που έχουν ένα επαγγελματικό πτυχίο νομικής μπορεί να ακολουθήσει ένα προηγμένο ακαδημαϊκό πτυχίο Masters του νόμου, η οποία συντομεύεται LLM. Για να λάβει την πορεία, θα πρέπει να έχετε ένα πρώτο πτυχίο σε νόμο καθώς και εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα. Προσφέρεται σε μια σειρά από χώρες από όλο τον κόσμο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, κοινώς γνωστό ως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βρετανία, είναι ένα κυρίαρχο κράτος που βρίσκεται στα ανοικτά των βορειο-δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ευρώπης.Οι δύο πιο διάσημα (και παλαιότερα) τα πανεπιστήμια είναι Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ (που συχνά αναφέρεται ως Oxbridge από πολλούς Βρετανούς) Αγγλία έχει επίσης πολλές άλλες παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα, μεταξύ των οποίων αρκετά στο Λονδίνο (κυρίως Imperial College, το London School of Economics, University College Λονδίνο και King 's College του Λονδίνου, όλα είναι μέρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου)

Δείτε τα Διπλώματα Νομικής στις Ηνωμένες Πολιτείες Somerset στο Ηνωμένο Βασίλειο 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνείς νομικές μελέτες LLM

University of Bradford School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2018 Ηνωμένο Βασίλειο Bradford

Οι LLM Διεθνών Νομικών Μελετών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια προκλητική και την τόνωση του προγράμματος σπουδών το οποίο θεωρεί δίκαιο διεθνές κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό πλαίσιο της. [+]

Οι διεθνείς νομικές μελέτες LLM έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα προκλητικό και διεγερτικό πρόγραμμα σπουδών που εξετάζει το νόμο στα διεθνή κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά πλαίσια. Οι τέσσερις βασικές ενότητες που έχουν μελετηθεί σας παρέχουν μια λεπτομερή κατανόηση των βασικών παγκόσμιων νομικών θεμάτων και εστιάζετε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στην έρευνα. να αναλύουν και να συζητούν σημαντικά ζητήματα στο διεθνές δίκαιο, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη νομική θεωρία. Επίσης σας προετοιμάζουν για το τελικό μέρος του προγράμματος Master, το οποίο είναι η διατριβή σας μέσω της οποίας έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε λεπτομερώς ένα συγκεκριμένο θέμα της επιλογής σας. Οι προαιρετικές ενότητες που προσφέρονται σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον, εστιάζοντας σε παγκόσμια ή νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την ΕΕ.... [-]