Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Νομικής σε Νομικές Σπουδές στο Νταρ Ες Σαλάμ στην Τανζανία

Δείτε όλα τα Προγράμματα LLM σε Νομικές Σπουδές 2018 στο Νταρ Ες Σαλάμ στην Τανζανία

Νομικές Σπουδές

LL.M. προγράμματα ποικίλουν σε μήκος, την αξία και την ποσότητα. Το τακτικό πρόγραμμα είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης άρθρο ή δύο έως τρία έτη σπουδών με μειωμένο ωράριο. Οι μαθητές λαμβάνουν συχνά τα μαθήματά τους είτε να ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα, όπως το διεθνές δίκαιο, ή να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή επαγγελματικές ανάγκες.

Τανζανία, επίσημα η Ενωμένη Δημοκρατία της Τανζανίας, είναι μια χώρα στην ανατολική Αφρική. Είναι συνορεύει με την Κένυα και την Ουγκάντα ​​στα βόρεια? Ρουάντα, το Μπουρούντι και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στα δυτικά? Και τη Ζάμπια, το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη και προς τα νότια. Η χώρα 's ανατολικών συνόρων σχηματίζεται από τον Ινδικό Ωκεανό. Κιλιμάντζαρο, Αφρική 's υψηλότερο βουνό της, είναι στην Τανζανία. Τανζανία είναι μια χώρα με μεγάλη εθνικά πάρκα, όπου μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα της Αφρικής χλωρίδα και πανίδα.

Dar Es Salaam δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της Τανζανίας, αλλά και το κέντρο της πρωτεύουσας των ακαδημαϊκών σε αυτή τη χώρα. Η κορυφαία ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι το Πανεπιστήμιο του Νταρ Ες Σαλάμ, με συνολικό πληθυσμό περίπου 50.000 φοιτητές.

Ζητήστε Πληροφορίες Διπλώματα Νομικής σε Νομικές Σπουδές στο Νταρ Ες Σαλάμ στην Τανζανία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ